Jump to content

fox

Medlemmer
 • Content Count

  8609
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1366 :)

About fox

 • Birthday 07/22/1869

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27987 profile views
 1. Nå kjenner jeg ikke til situasjonen din, men en dyktig gjør jobben sin raskere, bedre og får finere resultat enn en elendig. Du betaler IKKE for timer han har jobbet, men HANS KOMPETANSE! det irriterer meg noe sykt og du har ingen sympati hos meg.
 2. Det gjelder søppelcontainer og tre hus i et tomte, det er allerede fordelt i tre området samt fellesareal. Sjekk vedlegg ang fordelingen, jeg bor i huset med grønt område. De setter opp søppelcontainer ved oppkjørselen, dog på hver side. Mens de vil ikke la meg plassere mine der. De sier at jeg må lage en port med plass til søppelcontainer i hagen vår. Jeg opplever det som tungvint, at vi i huset må gå helt rundt for å kaste søplene våre. Det er uendelig mye bedre å ha containerne ved oppkjørselen. Har jeg noen rettigheter ang det i loven? Videre kan jeg fortelle at naboen, altså til høyre (oransje), pleier å parkere bilen sin foran garasjen (De har ofte to-tre biler). Dvs i fellesområdet, som gjør at jeg får ikke kjøre til høyre dermed rygge til plassen min. Det er et slags kort jeg kan ha mot ham, men jeg ønsker ikke være vanskelig. Det er greit å vite først hvilke rettigheter jeg har.
 3. Vi eier ikke midten, det er problemet. GAME OVER, vi sees i neste sesong
 4. Hva gjør spillerne? Stå og vente?!? Stå samlet og motivere hverandre for helvete
 5. FA har bestemt seg for at Tottenham skal få den siste CL-plassen. Mark my words
 6. Clattenburg er enig at straffen er en situasjon som skjer «hele tiden», det sier sitt
 7. Dommeren har bestemt seg for at Arsenal skulle tape denne kampen
 8. Vanskelig å se? Sjekk videoen, Holding gjør noe som ALLE FORSVARSPLLLERE gjør i hver eneste kamp!
 9. Hvor skulle Holding passere seg selv eller armen sin? Son har jo krympet seg til en kortvokst!
 10. Dean hater jo oss, han sitter i VAR-rommet
 11. Aldri andre gule kort der for helvete! Fuck off
 12. Sett reprisen igjen, hva slags situasjon er dette for noe?!? det skjedde kun vanlig duell?!? kjøpt og betalt!!!
 13. Okei, FA vil at Tottenham skal vinne
 14. Hei! Bilen min, som er bare 3 år gammel, har havnet i en bakkollisjon med en annen bil som kjørte inn i høy fart (bilen min var stillstående). Skaden er ganske omfattende, venstre bakhjul har blitt dyttet fram og pris for reparasjonen har kommet på ca 220.000. Bilen min ble kjøpt for ca 550.000kr (Tesla M3 Performance) Planen har hele tiden vært at vi skulle selge bilen til høsten. Forsikringsselskapet vil bare begynne med reparasjonen, mens jeg vil få avklart noen spørsmål som jeg håper dere kan hjelpe meg med. Med det tenker jeg altså på videresalg. Er det noen ting jeg bør sjekke opp før jeg godkjenner reparasjonen? Jeg kan nevne at vi har kasko pluss og motparten har 100% skylden. Vil dette påvirke meg når jeg selger bilen, tap i verdi?
×
×
 • Create New...