Jump to content

fox

Medlemmer
 • Content Count

  8510
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1349 :)

About fox

 • Birthday 07/22/1869

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27432 profile views
 1. Jeg føler at vi blir bremset med Auba i toppen, han passer ikke inn denne formasjonen/spillestillen Arteta benytter. Laca fungerer mye bedre for oss i toppen. Men vi trenger 1-2 sterke midtbanespillere som kan styre midten, Xhaka og Partey er waste
 2. Det irriterer meg at Arteta endrer om taktikkene sine hele tiden, spesielt de som fungerer veldig bra. Hvorfor skal man faen endre på noe som har fungert veldig bra? Denne mannen er virkelig dum i hodet.
 3. Arteta gjør kamp atter kamp elendig valg med oppstilling og taktikk. Drittlei av denne mannen!
 4. Det er som å se Arsenal under Emery, tamt og uinspirerende
 5. Enn hva Norge gjør/prøver, forblir vi et jævla dritt lag 😂😂
 6. Dette var helt tragiskt å se på, latterlig svakt! Det viser bare at Arsenal må på lang sikt bytte ut flere av spillerne siden de ikke holder nivået. Ødegaard var et flott lyspunkt igår, håper at vi får kjøpe ham til sommer noe som jeg tviler på.
 7. Overfalt? Oransje kort i det minste
 8. Latterlig at Kane ikke fikk rødt kort for overfallet, som han har gjort det samme mot flere i sesongen. Er han fredet pga han er hvit og engelsk? Ellers deilig med seieren! Men skuffende å se hvor svakt Arsenal ble etter utvisningen. Det er bare å beholde ballen og styre kampen!
 9. Gidd å sette inn Auba... Få heller Martinelli inn! Omg
 10. Ja, det har jeg fått med meg. Men hva skjedde? Hvilken slags skade? Etter en duell?
 11. Fortsett med dine usaklige påstander om hva vi må mene. at du ikke klarer å se systematiske motdømminger som gjentar seg kamp til kamp, sier bare hvor tykk supportbrilleren din er
 12. FA hater oss. Ved 30:52 ble Arsenal felt og AV fikk kun gult kort. Til tross spilleren var sist mann. Hvis det var Arsenal som gjorde det, hadde vi blitt belønnet med rødt kort.
 13. Willian er GRUSOMT dårlig, at det er ikke til å tro. Det er en ting å spille ikke så bra, men han er liksom handikap for Arsenal. Å stille ham på banen er som å møte opp med kun 10 mann. Fyfaen, 3 års kontrakt med 200k (minst) i uka. JEG SPYR!
×
×
 • Create New...