Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Hva er egentlig alt hysteriet rundt å ikke få lov å være 2 i et prøverom? Om det er to menn, to kvinner eller kvinne og en manm har ingenting å si, får jo kjeft hver gang. Hva er det som liksom er risikoen for butikken? Hvis jeg som mann er ig shopper med kjerringa er det like greit å bli med inn og /sitte/ å se på istedenfor å /stå/ rett utenfor som en pervets fyr og at kjerringa må inn og ut for å vise fram hvert plagg...

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Utrolig mye bråk angående utskiftning av kontaktene på Apple-laderne for tiden. Da butikken jeg jobber i ikke er en autorisert forhandler, så har vi dessverre ikke mulighet til å bytte disse hos oss(rett og slett fordi vi ikke får nye kontakter av Apple). Vi ber dem registrere seg på nettsiden, eventuelt tilbyr vi oss å hjelpe dem med registreringen, men det er bare kjeft å få hver eneste gang. Om de ikke kan oppføre seg som folk, så får de heller bare få støt, sier nå jeg. 

Endret av ColdCode
  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Hva er egentlig alt hysteriet rundt å ikke få lov å være 2 i et prøverom?

Hvordan vet du dette, står det skilt?

 

Jeg må anta at det skyldes at folk har sex på prøverommene.

Står skilt visstnok, men igjen står det jo skilt med maks 2 plagg og. Fikk bare beskjed idag at det er maks 2, har fått beskjed i Oslo en gang, men da var det kjefing og roping og "ja så kom deg ut da!" og hele pakka.

 

@Zarac er mer sært å stå med mobilen i hånda eller stirra i lufta i gangen med 10 prøverom på kvinneavdelingen enn å sitte på krakken sammen med kvinnfolket i et prøverom spør du meg.

 

Sa til kjerringa idag at "hadde vel ikke vært det samme med to jenter" men hun og en venninne hadde visstnok fått kjeft og før.

 

Om noen skal ha sex i et prøverom er det vel så åpenbart å se beina at det ikke gjør noe forskjell om det er lov med flere eller ikke spør du meg, da gjør de det vel uansett...

Lenke til kommentar

En kjip og en god opplevelse.

 

Tok flybussen fra Stavanger lufthavn inn til sentrum for en liten stund siden. Jeg tar denne rimelig ofte, og er på hils med flere av de hyggelige sjåførene. Sjåføren åpner bak, jeg går inn og legger fra meg bagasjen. Så går jeg frem og stiller meg bak sjåføren og venter i 20-30 sekunder til han har ekspedert ferdig siste passasjer før jeg rekker frem t/r-billetten min. Det eneste bussjåføren skal gjøre er å sjekke at det er t/r og rive litt i billetten for å vise at den er brukt. Dette gjør jeg hver bidige gang. Men han her karen flyr i flint! Kjefter og smeller på meg, uten at jeg skjønner hvorfor. Så ber han meg komme frem skikkelig. Jeg tenkte at han sikkert hadde en dårlig dag, men greit for meg.

 

Så jeg begynner å gå bak i bussen, og skal gå ut bak for å gå inn igjen på ny. Når jeg begynner å gå bakover KLIKKER fyren. Jeg forklarer at jeg trodde han mente at jeg skulle gå rundt, men det var det dummeste han hadde hørt! Nå begynner han å true med å kaste meg av bussen (som forøvrig var siste buss den kvelden). Det begynner å koke litt, men jeg beholder roen og sier veldig rolig "Beklager, det var ikke meningen." Forklarte at jeg tar flybussen flere ganger i måneden, og alltid har vist den sånn, og at det eneste jeg prøvde var å gjøre han til lags ved å gå ut bak og inn foran. Han fortsetter med å snakke om "frekk ungdom" og "kaste meg av bussen", og da blir jeg ganske forbanna og svarer at han må se og roe seg helt ned og bare rive i billetten. Han gjør det, litt motvillig, etter å ha lest på papirlappen i 30 sekunder og mumla et eller annet med "faen" inni der. Jævla idiot! Hadde det ikke vært siste buss skulle jeg bedt han ta seg sammen på en litt skarpere måte. 

 

 

Jeg handler for det meste på samme Rema 1000 der jeg bor. Tror med sikkerhet at jeg kan si at alle som jobber der er på utplassering, eller er typisk "hull-i-CVen"-ansatte. En salig blanding av (det jeg er rimelig sikker på at er) eks-narkomane, letter funksjonshemma og andre som sliter. De er ikke så flinke på å sette varer ut i hyllene og rydde, men veldig flinke på kundeservice! Hvis jeg står i hylla og kikker spør de gjerne om de kan hjelpe med å finne noe, spør jeg etter et produkt gir de seg ikke før de har vært på lageret og sjekka, og er alltid veldig hyggelige i kassen.  Sendte mail til sjefen dems idag og skrøyt, for de får mye piss fra andre folk. Tror andre kunder har lettere for å kritisere dem fordi de åpenbart sliter litt allerede. God gjeng!

Endret av Glasscola2
  • Liker 9
Lenke til kommentar

Utrolig mye bråk angående utskiftning av kontaktene på Apple-laderne for tiden. Da butikken jeg jobber i ikke er en autorisert forhandler, så har vi dessverre ikke mulighet til å bytte disse hos oss(rett og slett fordi vi ikke får nye kontakter av Apple). Vi ber dem registrere seg på nettsiden, eventuelt tilbyr vi oss å hjelpe dem med registreringen, men det er bare kjeft å få hver eneste gang. Om de ikke kan oppføre seg som folk, så får de heller bare få støt, sier nå jeg. 

 

Vel. Var det dere som solgte kunden det defekte produktet da? 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Kom i dag over en av disse idiotene som tydeligvis har samlet opp to års forbruk med tomflasker og -bokser, tatt alle med på butikken samtidig, for så å okkupere pantemaskinen i 20 minutter og lage kjempekø. Der har du den ultimate egoist.

 

Heldigvis fikk hun seg en lekse av en i køen som er hakket mindre konfliktsky enn meg, og da ble hun så forfjamset at det var tydelig at hun ikke skjønte hvorfor folk ble irriterte. Jeg slutter nok aldri å la meg forbløffe over enkelte folks mangel på sosial intelligens i slike situasjoner.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Kom i dag over en av disse idiotene som tydeligvis har samlet opp to års forbruk med tomflasker og -bokser, tatt alle med på butikken samtidig, for så å okkupere pantemaskinen i 20 minutter og lage kjempekø. Der har du den ultimate egoist.

 

Heldigvis fikk hun seg en lekse av en i køen som er hakket mindre konfliktsky enn meg, og da ble hun så forfjamset at det var tydelig at hun ikke skjønte hvorfor folk ble irriterte. Jeg slutter nok aldri å la meg forbløffe over enkelte folks mangel på sosial intelligens i slike situasjoner.

Var hun ung eller voksen?
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...