Jump to content

MiniTrollet

Medlemmer
  • Content Count

    156
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

31 :)

Recent Profile Visitors

1279 profile views
  1. Hei, skal kjøpe min første bil. Jeg har sett på Toyota Auris 2014 med en kilometerstand på mellom 50-80 tusen, har også funnet en Kia Cee’d med 70 tusen kilometer bak seg, til en langt billigere pris enn Toyota. hvilken av disse bør jeg velge med tanke på driftsikkerhet? Vin ha en bil som ikke bruker mer enn 0,5 på mila, og en bil jeg kan ha i mange år uten mye tull og dyre verkstedsutgifter. setter stor pris på svar
  2. Hei, skal kjøpe min første bil, og har et budsjett på 100 000-120 000, en kompis som er mekaniker anbefalte Suzuki swift pga lite og billig reperasjon, men sa også at kjørekomfort er så som så. de jeg har sett på er 2015/16 modeller med kilometer fra 60 000 og opp mot 100 tallet. har også sett på 2012/13 sin sports versjon med 1,6 l motor og 136 hk. Hvor mange kilometer holder disse før det blir mye tull? litt kjørekomfort er viktig men trenger ikke være luksus. Det viktigste for meg er driftsikkerhet og billig i drift!
  3. Ja, jeg er seriøs. På hvilken måte er det bedre å ta et par øl, kvelden før, kanskje 16 timer før en vakt, enn å røyke en joint? Sålenge man er rusfri et visst antall timer før en vakt bør jo ikke det ha så mye å si, hvis man ser på rusvirkningen av de nevnte stoffene sammenlignet.
  4. Hvor ofte blir det tatt urinprøver på rusmidler for lokførere? ved helsetest og oppstart eller jevnlig? Eller ikke i det hele tatt? Dersom man røyker en joint eller 2 på fridagene sine, og om dette blir kontrollert.
×
×
  • Create New...