Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Party @ butikken, strømmen gikk

Opplevde det i en fotobutikk jeg jobbet i en gang. Vi bare ba kundene gå rundt hjørnet til en minibank (det kvartalet hadde strøm) og ta ut penger, så kunne de betale kontant for det de skulle ha. Vi skrev alt opp på en lapp, og slo det inn på kassa når strømmen var tilbake etterpå. Deretter kunne kundene komme og hente kvitteringen senere om de ville :)

 

Det var bekmørkt i butikken også, men vi satte opp et par stearinlys. Var faktisk litt koselig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Satt i kassa i dag og det kom en mann på rundt 30. Virka litt små sliten, men greit nok.

 

Så spurte han

 

Han: Selger dere kjærlighet?

Meg: Hva slags kjærlighet tenker du på?

Han: Mellom gutter

 

Spesiellt å få ett sånt spørsmål når man selv er en fyr på 20...

Tippe du svarte da: Du kan få så mye kjærlighet du vil av meg gratis :love:

 

 

Faktisk ikke, men burde nok ha gjort det ja :thumbup:

Lenke til kommentar

Jeg jobbet på rimi før, og har nå jobb på Elkjøp. Jeg har fått slengt så mye dritt i trynet bare siste uka at jeg skjønner ikke hva som er feil med folk. En kompis av meg sa: "alle kunder er idioter til det motsatte er bevist", og det stemmer faen meg. Jeg er en hyggelig fyr som alltid møter kunder med et smil... Er så kjett å få dritt slengt oppi trynet ditt da du faktisk prøver ditt beste.

Endret av minigrill
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg jobbet på rimi før, og har nå jobb på rimi. Jeg har fått slengt så mye dritt i trynet bare siste uka at jeg skjønner ikke hva som er feil med folk. En kompis av meg sa: "alle kunder er idioter til det motsatte er bevist", og det stemmer faen meg. Jeg er en hyggelig fyr som alltid møter kunder med et smil... Er så kjett å få dritt slengt oppi trynet ditt da du faktisk prøver ditt beste.

 

Kunne ikke VÆRT mer enig...

De utnytter "Kunden har alltid rett" til randen.

Rett og slett kvalmt.

Flere av mine arbeidsdager har blitt ødelagt når jeg prøver det jeg kan, men så kommer det en idiot og skal klage.

 

(Folk har faktisk klagd på for MYE pmmes frites hos meg...)

Lenke til kommentar

I departementet av "fritt for strøm", kraftselskapet her hadde feil på en hovedforsynings linje så hele byen var fri for strøm. En gjest kom springene ut i resepsjonen, totalt oppkavet at han måtte ha en ladder til telefonen fordi han måtte ha strøm til mobilen med en gang. Smilte og sa at det var nok ikke noe vits. Gjesten ble oppkavet, begynte smått å kjefte og hele pakken og krevde at jeg forsøkte å få tak i en ladder. Jeg forsøkte å kutte inn med at det var ikke vitsen fordi strømmen hadde gått men gjesten hørte ikke etter. Sjefen min som satt på kontoret hørte rabalderet, kom ut og spurte hva det var, hvor gjesten forklarte akkurat det samme, og fikk naturligvis på følgende svar at det var nok ikke mye vits. Han slengte ut i sinnet "Det var da faen så påståelig dere var da" hvor vi endelig fikk svart "Ja, men vi er og rimelig sikker på at strømmen har gått".

 

Rødfargen i gjestens ansikt var rimelig heftig, men han tok idiotien sin med godt mot, beklaget det hele og gikk :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg jobbet på rimi før, og har nå jobb på rimi. Jeg har fått slengt så mye dritt i trynet bare siste uka at jeg skjønner ikke hva som er feil med folk. En kompis av meg sa: "alle kunder er idioter til det motsatte er bevist", og det stemmer faen meg. Jeg er en hyggelig fyr som alltid møter kunder med et smil... Er så kjett å få dritt slengt oppi trynet ditt da du faktisk prøver ditt beste.

 

De hyggelige kundene veier opp for de sure for meg iaf :)

Lenke til kommentar

Hehe, digger den når du kan stå i kassa og si hva koden er til de som er nye i kassa:P Jobbet på smart club før, oppe i 2 etasjen i elektro, etter å ha jobba i kassa i et halvt år, så jeg kunne jo naturlig omtrent alle kodene i hodet. Skulle handle lunch en dag, skulle ha en banan, et rødt eple, et rundstykke og div annet med strekkode. før hun begynte å lete så sa jeg de 3 kodene i rekkefølgen de lå på båndet og hun så på meg med et utrykk jeg aldri glemmer XD

 

Det var litt sånn, WOW FY FA**, ER DU SYNSK ELLER?

 

Tror hun tok tegninga da jeg sa hun måtte skrive på kvitteringen(Ansatt nummeret hennes) :p

 

 

Lunch: $10.

Facial Expression: PRICELESS

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Fikk en klage idag.

 

Prisen på ribba var for lav, og det er en skam mot grisen og hele menneskeheten! Og ville klage til sjefen osv osv (han hadde fri idag) så jeg spurte om hu ville betale mer, men så ble det stille.. Hva faen

 

 

det er visst priskrig på svineribba nå. så nortura skal nå impotere noen tonn med ribbe til dere som liker det. :whistle: samuelle eller e.coli er herved velkommen. :w00t:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
samuelle

Salmonella, mener du? ;)

 

Får meg til å tenke på alt det "rare" folk er ute etter, eller hva de kaller ting. Spesielt ille er det hvis merket eller modellnavnet ligner på noe annet. Ixus-serien til Canon er et kjært barn med mange navn. Canon Luxus, Ibux, Lexus, ixux... nesten halvparten har sin egen tolkning av det navnet.

 

Der jeg jobbet før, hadde vi en bok hvor vi skrev opp spesielle tolkninger av navn. Det ble noen sider etterhvert det.

Endret av Marekatten
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det er ikke alltid like lett å skille stor I og liten l. Blandet med en porsjon skumlesning og dysleksi blir Ixus til det aller meste med de bokstavkombinasjonene.

 

Det er jo greit nok, men jeg skjønner ikke helt hvorfor folk ikke leser to ganger sånn at de vet hva de faktisk spør etter, når de først har bestemt seg for å se på et produkt.

 

JEG hadde i alle fall ikke gått til bilforhandleren og spurt etter "Toyota Cruella".

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Gammel mann på Meny (med typisk knirkete gammelmannsstemme):

- Haaaar dere baaason?

Måtte tenke meg om to ganger da, ja.

Samme da en dame spurte etter "Null boy".

 

Jeg tok telefonen på jobb her en dag.

- Ica Nær ****, hei. (noe utradisjonell hilsen? Telefoner stresser meg)

- Ja hei, har dere fussjiris?

- ... Fuji-ris? :confused:

- Ja, fussjiris?

- Eeeh... [roper på kollega som ikke er HELT sikker, men sier kanskje], du, hvis du kan holde linjen litt skal jeg løpe og sjekke for deg jeg.

- Ja fint det, også sjekk om du har syltet ingefær også!

 

Så, jeg lette og lette, og engasjerte ferskvaresjef, assisterende daglig leder OG fruktansvarlig i jakten på denne mystiske fussji-risen.

Til slutt ga vi opp, og gikk for å finne syltet ingefær. Der, rett ved siden av den syltede ingefæren, stod... SUSHIRIS. :idea:

 

Herregud. Og alle de gangene jeg har funnet fiken/ dadler til kunder som faktisk ville ha dadler/ fiken. Av og til blir de til og med oppgitte og mener at jeg burde ha skjønt hva de egentlig ville ha, dette etter at jeg har forlatt kassa og en voksende kø for å løpe og finne varene de hadde glemt. Hvordan jeg skulle skjønt det er meg til dags dato ukjent - basert på kundens øvrige kjøp? Har kunden kjøpt denne varen på butikken vår én gang før? Vet kundens søster hva sjefens ektemanns hund heter?

 

KUNDER ALTSÅ.

Lenke til kommentar

Jeg kan like gjerne rapportere meg selv i denne tråden.

 

På lørdag var jeg innom et kjøpesenter, for å handle noe. Dette var et av kjøpesentrene til Olav Thon, og jeg hadde et slikt gavekort som kan brukes på hans sentre (og hoteller, forresten), med 250 kroner på. Det jeg skulle handle, kostet 280 kroner, og jeg tenkte at jeg kunne bruke de 250 på gavekortet, og betale de 30 siste med bankkortet. Spurte om de tok slike kort, noe han bekreftet, men at de hadde hatt noen problemer med de, Jeg prøvde, og fikk feilmelding, og vi konstaterte at det ikke fungerte. Da sier jeg: "Kanskje det er fordi jeg har mindre enn 280 kroner på det kortet?"

 

Først ETTER at jeg kom ut av butikken, kom jeg på at jeg selvsagt burde ha nevnt det på forhånd, sånn at han kunne tastet inn 250, og belastet gavekortet for det beløpet :wallbash:

 

Jaja, har fortsatt gavekortet, hvertfall :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...