Gå til innhold

Spørsmål vedrørende GSV


Slacks

Anbefalte innlegg

Komplett sekk med en del lagsutstyr, mat og vann på sommeren er vel kanskje 30-35 kg. Hvis du bærer samband eller teltet (7/8-duker) blir det 10 kg ekstra. I tillegg har du gru og våpen på kanskje 8 kg tilsammen.

Sekken er forøvrig jævlig god å bære, og det er stort sett beina, kondisen og balansen som merker at du bærer tungt.

 

 

heehe, hørtes tungt ut ja, burde jeg trene meg opp til å gå med tung sekk før innrullering?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som du sikkert har hørt før: Tren deg gradvis oppover. Ikke begynn på 35 kg.

 

Det er ikke nødvendigvis det å trene seg opp til å gå med sekk som er viktigst. Det er mye viktigere å lære seg å tilpasse sekk og utstyr slik at det blir lettere å gå. Du vil merke en enorm fremgang ila de første månedene. Dog, dette er vanskelig å trene på i forkant av innrykk, ettersom du mest sannsynlig ikke har tilgang på utstyret du skal bruke. Hør for all del på sersjanten når han viser deg hvordan du skal pakke og tilpasse utstyret; her finnes det mange gode tips som hjelper deg i begynnelsen.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Har vondt for å skjønne hvorfor man skulle fjerne den. Kanskje den ikke var ferdig? Manglet jo en del elementer fra grensetjenesten, var mye grkpu.

 

den filmen er, som eg har sjønt det bare introen til den filmen som kommer, jeg er en av "hovedpersonene" i filmen:P de hadde ca 20 timer med film av laget mitt fra GRKPu og fra grensa.. noen sier det kommer en film til på 6 minutter, andre sier det kommer en på 20 minutter ..er vel bare å vente å se.

 

ååå så vi hatet når vi gjekk innmarsjen på vinterdrill, og kamerateamet suste rundt oss på scuter og ropte "ikke se i kameraet"... :ph34r:

 

ah, vinterdrill ...#mimre, mimre# ;)

Lenke til kommentar

Når jeg var på sesjon sa jeg at jeg ikke ville til GSV eller garden...

Jeg havna på GSV... Det første halvåret er et helvete, spesielt vinterkontigenten, Jeg har enda små frostskader på tærne. Men hvis man klarer det første halve året og kommer på grensa, vil jeg anbefale GSV.. Jeg ville ikke valgt noe annet..

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...