Jump to content

Datata

Medlemmer
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1848 profile views
 1. Det kan da ikke stemme? for med den ti år gamle ruteren jeg har, når jeg faktisk fram. Det jeg ønsker er en ruter som gir et kraftigere/mer stabilt signal.
 2. Jeg har internett fra en lokal leverandør. Det er radiosignaler som mottas av ei firkantet antenne med elektronikk som får strøm fra liten svart "boks" innendørs. So far, so good. Men den ruteren som fulgte med er billigste sort og alt annet en god. Kort rekkevidde, langsom. Foruten å betjene hele huset må den også gi dekning til tre andre bygninger. Altså må den ha en rekkevidde på mellom 50-100 m. Hva må jeg kjøpe for å få en god og rask dekning!
 3. Enig i at det var en dårlig sammenlikning, Roll’s Royce hadde vært et bedre eksempel.
 4. Jaja, det ante meg ... 😥
 5. Nei, ... hvorfor må jeg ha Mercedes når det finnes så mange gode alternativer?
 6. Er det ingen som selger skikkelige høyttalere fra Lansing , JBL, lenger? Finner bare bluetooth og partyhøyttalere ved søk på nett. Hvor kan jeg få tak på JBL-høyttalere fra 10.000 kr og oppover?
 7. *Veldig nyttig!* For ordens skyld: Jeg skal ikke bruke den til å måle impedans på kjente elementer med angitte verdier.
 8. Hvor får man tak på et LCR-meter?
 9. Nei, multimetere fra Clas Ohlson og Biltema ol måler IKKE impedans!
 10. Et sånt måleinstrument finnes altså! Da er tilleggsspm: Hvor får man tak i et sånt?
 11. Hvordan kan man måle en høyttalers impedans?
 12. Det er justering av pickup/-arm, har overhode ikke noe med motor å gjøre! 😳
 13. Det jeg ville ha gjort var å ta utgangspunkt i et kamera du har sett deg ut og som du liker, og så «bytte deg opp» etter hvert som du utvikler deg og etter hvert som det kommer nye kameramodeller. Det er en grei tommelfingerregel.
 14. Jeg har en Denon direktedrevet platespiller som de siste to-tre uker har begynt å få litt svai i toneleiet. Det er bare såvidt hørbart, men likevel irriterende. Kan dette skyldes noe annet enn selve motoren?
×
×
 • Create New...