Jump to content

Datata

Medlemmer
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2054 profile views
 1. Ok, jeg er litt klokere. 🙂 Men det som finnes på kassettbåndene kommer opp som én fil, skjønner jeg. Hvordan kan jeg få til å lage spor 1 og spor 2 osv på den ferdig brente CDen? Også en jobb for Audacity?
 2. Jo, de tre nederste der (rosa, turkis og lyseblå) finnes også bak på min PC. Er det bare å benytte seg av den lyseblå inngangen altså? Må kjøpe en kabel som passer da, minijack til phono? Finnes det allerede programvare på PCen også kanskje (Windows 10)?
 3. Jeg trenger et lydkort som muliggjør å koble kassettspiller til PC slik at jeg kan legge mine gamle kassettopptak på CD. Hva skal jeg kjøpe?
 4. Den samme sykkelen selges også på et annet nettsted til ca dobbel pris; jeg vet ikke helt hvordan jeg skal tolke dette!
 5. Jeg har planlagt å kjøpe en slik sykkel: https://www.ruller.no/Elektrisk_scooter_@_Elsykkel_DYU_D3F_-_Svart Den er tenkt til kjøring i skog og mark, men også litt langs landeveien. Noen med erfaring i så måte? Noen med positive/negative erfaringer med firmaet bak ruller.no?
 6. Er det krav til sluk i gulvet i rom der vaskemaskin står? Har avløp for vannet fra maskinenen gjennom rør/slange. Dette vil være en midlertidig løsning for noen måneder.
 7. Jeg har sjekket med Folkeregisteret, alle adressetyper. Vedkommendes navn har ingen tilknytning til min adresse. Vedkommende har aldri bodd hos meg. Jeg har gitt SI den beskjed at brevene blir destruert om de ikke hentes hos meg innen tre måneder!
 8. Det har vel ikke så mye med min ærlighet å gjøre, men brev man finner i sin egen postkasse regner man jo med er til seg selv, og da er det lett å ta konvolutten og bare sprette den opp uten å se så mye på etiketten. Jeg mener at Statens innkrevingssentral gjør seg skyldig i et lovbrudd som jeg vil kalle alvorlig; så derfor er Datatilsynet neste!
 9. Det var før. Nå må folk betale ny porto for slike returforsendelser!
 10. Det som ligger under den lenken er noe vedkommende skyldner må benytte seg av. (Men jeg har ikke adressen eller tel nr hans dessverre.)
 11. Ja, for å sende et krav til en adresse de har fått beskjed om er feil, må være et lovbrudd? Men om dette også er vanlig praksis, det vet man jo ingen ting om, er det nødvendig å si klart fra!
 12. Jeg har gjentatte ganger mottatt brev fra Statens innkrevingssentral, men de er ikke til meg, derimot en annen navngitt person: det står vedkommendes navn c/o mitt navn på konvolutten. Jeg vet hvem denne personen er, men han har aldri bodd hos meg. Jeg har rettet en henvendelse til Folkeregisteret, de bekrefter at vedkommende ikke har registrert adresse på meg. Dette har pågått o er flere år. Her i høst skrev jeg en epost til Statens innkrevingssentral og gjorde dem oppmerksom på forholdet, ba dem slutte å sende brev til vedkommende på min adresse, men nå oppunder jul kom nok et brev fra Statens innkrevingssentral! Jeg lurer nå på hva mer jeg kan gjøre i saken, for er virkelig Statens innkrevingssentral så dårlige på personvern at de med fullt overlegg sender en annen persons brev til min adresse? Bør jeg nå kontakte Datatilsynet, melde Statens innkrevingssentral til Politiet eller bare gi blanke blaffen?
 13. Jeg har tenkt å kjøpe meg utstyr for å foreta konsertopptak (video), for det meste blir det vel snakk om live i studio. Men hva slags utstyr trenger jeg til å begynne med? Hvor mange mikrofoner er nødvendig? Miksebord? Hva slaks opptaker bør jeg begynne med? Må være utstyr som er forholdsvis enkelt å ta med seg. Hensikten med det hele er å legge det ut på YouTube eller liknende medier. Kun snakk om lokale folk.
×
×
 • Create New...