Gå til innhold

unhung

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

unhung sine prestasjoner

370

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har fått feil på lysjustering flere ganger, dette fikser de gratis hver gang, noen ganger er det småplukk jeg må fikse selv og betale for etterkontroll men om verkstedet tar ekstra betalt for å justere lys så er det bare å finne en annen plass som er mer serviceinnstilt. Merkeverksted er det bare å holde seg unna, har fått diagnostisert hvilken abs sensor det er feil på uten å betale på to forskjellige biler. Skal verkstedet fakturere for 5 minutter ekstra arbeid så er det bare å finne en ny plass, PKK koster nok i seg selv.
  2. Er det Psykake som var ivrig og bare fikk den opp i snøværet? Uansett, å unnskylde nazisme er utgått, har du noe bedre å komme med Rhabagaza?
  3. Denne ble observert i nærområdet. Terror-menigheten Hamas har sukesess med sin propaganda da de fleste kommentarene var negative til Israel på innlegget angående dette. Hvorfor slås det ikke mer ned på nazi-propaganda i Norge?
  4. Hamas kaprer en lastebil med forsyninger til Gaza. document_6035085141494207141.mp4 Flere terrorister overgir seg, merk dere bekledning på disse, rapporteres nok som sivile dersom de blir drept i strid med IDF. IMG_6669.mp4 IMG_8471.mp4
  5. CNN har publisert sensurerte videoer fra angrepet mot Israel. De har funnet tunellinnganger ved Al-Shifa. 683.mp4 690.mp4 685.mp4
  6. Hamas har oppnådd ekstremt mye med terrorangrepet, palestinademonstrasjoner vi ikke har sett på flere tiår i vestlige land, samtaler planlagt med Saudi Arabia er lagt på is som følge av krigen. I mine øyne har Hamas oppnådd akkurat det de ville, en ekstrem oppblomstring av palestina-saken internasjonalt som har nådd nivåer ulikt noe før i tiden. https://www.reuters.com/world/middle-east/saudi-arabia-puts-israel-deal-ice-amid-war-engages-with-iran-sources-say-2023-10-13/
  7. At man i det hele tatt tar det Osama Hamdan sier til etterretning er total kortslutning. Det er gopro videoer som viser de brutale angrepene, de får naboer til å banke på for å åpne dørene før de slakter dem. De skyter en far for så å hente vann i kjøleskapet mens barna griner. Gopro opptak som viser at de skyter på alt som rører seg, kaster granater inn i bomberom med sivile. At dette skal diskuteres og noen synes det var interessant informasjon som kanskje forklarer hvorfor Hamas ikke forventet en reaksjon er totalt hjernedødt. Det er ikke noen tvil om at Hamas drepte sivile, dette er dokumentert av Hamas selv og flere overvåkningskameraer. Forstår ikke at NRK velger å intervjue Hamas når vi har fått servert intervju av flere Hamas ledere fra internasjonale medier der kun løgn ble servert. Helt unødvendig at lille NRK skal servere oss ett intervju på dagsrevyen med kun løgn. Hvem er neste terroristen vi skal la fortelle løgner på dagsrevyen?
  8. Over en måned etter terrorangrepet sitter fremdeles amerikanske familier uten svar på hva som har skjedd med deres savnede. Samtidig fjernes plakater av savnede verden over av Palestina-sympatisører.
  9. Hærverk eller krigsforbrytelse, du bør være mer konsekvent men fremdeles er det helt latterlig å påstå at fordi man har kontroll over ett bygg så er det en krigsforbrytelse å ødelegge det. Det er ett legitimt militært mål som ble ødelagt, ferdig snakka. Stå på Israel.
  10. For at mål skal være legitime må de presentere ett "plutselig militært behov"? Dette er jævla teit å diskutere fordi bruker man fornuft eller leser konvensjonen du linker til er det ingenting som tilsier at det er en krigsforbrytelse.
  11. Ja, motstanden de møtte var nok bare sykepleiere og leger med våpen som beskyttet arbeidsplassen sin.
  12. Vi går fra hærverk til krigsforbrytelse. At Hamas parlamentet ble fjernet er militært begrunnet. Lykke til å argumentere mot det noen annen plass enn på ett forum. Syltynt alt som kommer mot IDF i det siste.
  13. Det er ikke en krigsforbrytelse å ødelegge en bygning som fienden brukte til organisering eller annet formål etter at den er tom. Det er det totalt motsatte av en krigsforbrytelse, legitimt militært mål fjernet.
  14. Denne sirkelrunken Hamas apologister holder på med begynner å bli latterlig, IDF beskyldes for å ikke vise hensyn til sivile, ikke varsle, når de hjelper til å evakuere sivile så postes det karikaturtegning av IDF tankser som omringer sivile. Nå bedriver visstnok IDF hærverk fordi Hamas parlamentet ble fjernet. Stå på Israel.
  15. Så ett parlament der en terrororganisasjon har planlagt og finansiert en av de verste terroraksjonene mot Israel burde IDF bare la stå til minne om Hamas for palestinere. Hva faen ellers skulle de gjort?
×
×
  • Opprett ny...