Jump to content

Zlatzman

Medlemmer
 • Content Count

  4949
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

758 :)

1 Follower

About Zlatzman

 • Birthday 09/10/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16917 profile views
 1. 1,9 millioner må det vel være? Genser for hvor rike vi er.
 2. Jeg anbefaler bruk av trådløs mus og tastatur, samt å sitte minst to meter fra skjermen.
 3. Zlatzman

  Konsoll kjøp

  Kronekursen har fått seg en skikkelig knekk mot dollar og euro, noe som fører til at importprisene stiger betraktelig. Det ser ut til at prisen på elektronikk har skutt i været som følge av dette. I tillegg tror jeg corona-krisen har skapt økt etterspørsel på hjemmeelektronikk, ettersom mange nå er hjemme og leter etter ting å gjøre. Det kan også være lavere tilgang på grunn av redusert produksjonskapasitet i blant annet Kina.
 4. Kan det gjenspeile signalene som kom for noen dager siden om at de ønsker å teste flere utenfor risikogruppen? Blir spennende å se hvor mange som blir testet i dag.
 5. Man bør anta at svaret besvarer spørsmålet, og i tillegg viser hva eleven kan om temaet. Det er derfor fordel å vri svaret slik at man får vist kunnskap. Man skal også se an tiden til rådighet, og bruke denne til svaret. Har man 5 min forventes noe annet enn om man har 20 min. Her har du ikke bare svart kort, du har også svart dårlig. Hvem er det rettferdig for? Hvorfor er det rettferdig? Det er ganske banale ting du burde hatt med.
 6. Har jo ikke headset selv, men kan svettebånd som de bruker i tennis være noe? Mulig det kommer i veien for stroppene på headsettet? https://www.xxl.no/nike-nike-swoosh-headband-svetteharband-unisex-svart/p/1126016_1_style
 7. Nei, men kan angreretten være mer begrensende på hvor mye man kan ha testet produktet? Usikker på hvor skade emballasje kan bli for eksempel?
 8. Regner med det er 2. Hvis økonomien får en knekk er det antakelig behov for færre arbeidstakere fremover. Da er det stor kamp om jobbene, og de mindre attraktive arbeidstakerne sliter med å finne jobb.
 9. Fungerer det greit med to hender på pistol i Alyx? I henhold til Tested mistet den tracking på kontrollen den ikke så, men det er kanskje også løst i ny firmware?
 10. Antakelig går det bra, hvis ikke kortet har ligger på lager så lenge at det har gammel bios-versjon. Du kan evt spørre Komplett om de har informasjon om det.
 11. Fått testet kabel og virtual desktop enda? Spent på hvordan det fungerer for deg.
 12. Dette blir vel feil eller? Du må jo ta antall smittede mellom 20-29, og gange med prosentfaktoren for samme aldersgruppe. Grafen sier at en som er 20-29 og blir syk har 0,2% sannsynlighet for å dø. Ikke at 0,2% av de døde er 20-29 år. Det gjør også at summen av prosentene ikke blir 100%.
 13. De store aksjehandlerne sitter gjerne med handelsbotter som gjør handling for dem. Det er normalt ikke mulig for vanlige dødelige å følge hastigheten på børsen så vidt jeg vet.
 14. Holder åpent, slik at de som MÅ på jobb kan komme seg til jobb uten trengsel. Alle andre oppfordres å ikke ta offentlig transport.
 15. Som regel tenker jeg det var lek og moro, og ikke flørt.
×
×
 • Create New...