Jump to content

Zlatzman

Medlemmer
 • Content Count

  5180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

944 :)

1 Follower

About Zlatzman

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18741 profile views
 1. Vurderer OBOSbanken selv, har ikke noe behov for stort boliglån. Har de bra nettbank? Funker de til aksjesparekonto og sånt, eller bør jeg da ha egen nettbank til sparing?
 2. Dette rimer bra med informasjonen herfra om markedet i Tyskland. De forventer også et videre fall i priser ned mot MSRP i løpet av de kommende ukene. https://www.techpowerup.com/284176/graphics-card-prices-in-germany-fall-to-the-lowest-point-since-february
 3. At det ikke burde stoppet meg fra å gå ut er klart. Problemet var vel at jeg ikke hadde noe konkret å gjøre ute, så da er det enklere å sette seg foran PCen etter jobb og spille et eller annet. Altså: det er ikke et problem som ikke har noen løsning dette her, det er bare dørstokkmila som ble ekstra stor for meg personlig.
 4. For min del så har det blitt mye mindre gåing, ettersom hjemmekontor har tatt over for jobb. Jeg slipper derfor å gå til og fra t-banen hver dag. På grunn av latskap har det ikke blitt erstattet med annen trening. Føler derfor formen er dårligere nå enn den var før.
 5. Dette stemmer nok. Samtidig opplever jeg at mulighet for hjemmekontor i enkelte yrker nå har gått fra å være et ekstra gode til å være en forventing hos mange arbeidstakere. Jeg vil tro enkelte arbeidsgivere blir pent nødt til å tilby hjemmekontor i økt omfang, særlig hvis de i utgangspunktet ikke er en spesielt attraktiv arbeidsgiver.
 6. Ser det er store usikkerheter rundt antall vaksiner fremover. Her er det Bærum kommune har lagt ut på sine nettsider. UKE ANTALL MRNA-VAKSINEDOSER (PFIZER OG MODERNA SAMLET) VAKSINELEVERANSE – RISIKO 26 12 852 Lav usikkerhet 27 8 172 Lav usikkerhet 28 8 638 Moderat usikkerhet 29 3 934 Moderat usikkerhet 30 1 578 Moderat/stor usikkerhet 31 1 578 Moderat/stor usikkerhet 32 1 578 Moderat/stor usikkerhet 33 918 Moderat/stor usikkerhet https://www.baerum.kommune.no/korona/korona-informasjon-fra-barum-kommune/
 7. Ganske sikkert ulovlig tenker jeg. Får prøve å huske dette slik at man kan finne andre butikker å bruke pengene sine på. Hentet herfra: https://www.nrk.no/norge/arbeidstilsynet_-arbeidsgiver-kan-kreve-a-fa-vite-om-du-er-vaksinert-1.15549363
 8. Samtidig er det klart at satser man feil så kan man gå på en skikkelig smell. Skal likevel godt gjøres. Under er Nasdaq i USD fra 1999 til 2020: Ser at man måtte vente over 10 år på positiv avkastning dersom man kjøpte seg inn i slutten av 1999 eller starten av 2000. Heldigvis er et indeksfond mer spredt enn dette.
 9. De har ikke blitt forfordelt, men de har heller ikke blitt prioritert. https://www.sprakradet.no/svardatabase/sporsmal-og-svar/forfordele/
 10. Enig. Dette virker som en god løsning. Tar sikkert litt tid før de nye navnene setter seg, men det skal vi klare.
 11. Fulgte antakelig med en receiver / forsterker, hjemmestereo eller lignende.
 12. Da ser det ut til at nesten alle må opp på fortau eller gang- og sykkelveier. https://samferdsel.toi.no/forskning/sa-fort-sykler-folk-i-oslo-article33490-2205.html
 13. Jeg er veldig usikker på om grønne fond egentlig vil lønne seg. Likevel velger jeg å fordele en andel av sparemidlene til grønne fond, da det bidrar til kapital til firmaer som kan bidra til en en litt grønnere verden i fremtiden.
 14. Jeg tenker dette er et viktig argument for vaksinasjon av yngre. De flytter gjerne til et nytt sted, og er helt avhengig av å kunne finne seg nye venner. Tør ikke tenke på hvor trasig min egen studietid hadde vært dersom jeg ikke ble kjent med noen det første hele året i ny by.
 15. Ja, definitivt, og har antakelig ikke nok informasjon til å si noe i dette tilfellet. Innlegget mitt er ment som et spørsmål om noen vet noe mer, ikke en indikasjon på at det må være utendørs smitte her.
×
×
 • Create New...