Jump to content

Zlatzman

Medlemmer
 • Content Count

  4988
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

780 :)

About Zlatzman

 • Birthday 09/10/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17396 profile views
 1. Medal of Honor: Above and Beyond kommer til Steam! Krever visst ikke Facebook konto heller for å spille det der. Dette er positive nyheter fra Facebook synes jeg, og gir mulighet til å spille spillene deres på flere plattformer.
 2. Noen i Bærum eller nærheten som har en intel socket 1155 CPU kjøler til overs? Skal kjøle en core i5 3570 uten særlig belastning (kontorarbeid). Jeg kastet min boxed kjøler for en del år siden og tenkte flytte Noctua'n til den nye PCen jeg har bygget.
 3. Forrige gang brant de seg på en feil med headsettet som dukket opp da det startet masseproduksjon. Det gjorde at de måtte stoppe produksjonen og rette feilen. Dermed havnet de på etterskudd med leveringer. Jeg vil tro de har lyst til å være godt i gang med masseproduksjon og testing av masseproduserte headset denne gangen for å unngå samme feil.
 4. Fortnite var vel en partner til RTX med NVIDIA under deres launch? Spennende at AMD også bruker dem i markedsføring. Kan være de faktisk har en dugelig RT løsning, eller kan være det bare er fordi Fortnite er populært. Tiden vil vise.
 5. Litt usikker. LG CX er jo Gsync compatible over HDMI: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/g-sync-compatible-2019-lg-tv-available-now/ Men Nvidia har kanskje ikke åpnet opp over HDMI generelt?
 6. Noen som vet hva man får for 5700 XT om dagen? Vurderer å selge for å oppgradere. Ser det er noen ønskes kjøpt til 2900 på finn.
 7. Et problem er at det ofte er svært vanskelig å skille produkter som er dyre på grunn av høyere kvalitet og produkter som er dyre fordi de har et merkenavn. Markedsføring kan skape illusjon om høy kvalitet uten at kvaliteten faktisk er høy, og hvis varen har levetid på flere år vil feilene normalt spre seg så mye utover at forbrukerne ikke klarer se feilraten er høy eller ikke.
 8. Det er vel egentlig avhengig av hva du skal spille, hvilken skjerm du har, og om du synes det er grei nok grafikk. Man må ikke ha alt på ultra hele tiden, og ikke alle spill er krevende for skjermkort ...
 9. Nå skal det nevnes at Ray Tracing er en del av DX12 spec, og at både PS5 og Xbox Series X får støtte for Ray Tracing av en eller annen form. Vi vet også at AMD leverer grafikk-chiper til begge disse konsollene. Det virker derfor sannsynlig at de har en fungerende implementering av Ray Tracing i RDNA2 også til PC. Tiden vil vise hvor godt denne implementert med tanke på ytelse og kvalitet.
 10. Hvis noen andre kommer over denne tråden, og trenger å åpne wordfiler uten å laste ned noe, så kan man prøve Microsoft eller Google sine online tekstbehandlere: https://docs.google.com/ https://www.office.com/launch/word
 11. Sier ryktene stadig lansering i løpet av oktober for RDNA2? Skulle vel lanseres før Xbox Series X og PlayStation 5, og begge de tror jeg skal komme i løpet av november.
 12. HP sier stadig "høst 2020". Altså en gang mellom slutten av september og slutten av desember. Håper på lansering i løpet av oktober, men ingenting bekreftet foreløpig.
 13. Foreløpig ikke noe mer informasjon. Vi vet at de i løpet av kort tid har planer om snakke om "post-release content". Kanskje VR er en av tingene de kommer til å snakke om?
 14. Hadde allerede bestemt meg for å holde meg unna Oculus, og jeg er nå enda sikrere på at det er riktig valg for meg.
×
×
 • Create New...