Jump to content

Zlatzman

Medlemmer
 • Content Count

  4918
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

742 :)

1 Follower

About Zlatzman

 • Birthday 09/10/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16762 profile views
 1. Jeg vet ikke om jeg kjenner til 1000 anmeldere en gang jeg ... On topic: jeg kjøper sjelden spill, og de jeg kjøper er ofte på bakgrunn av anmeldere jeg stoler på. På samme måte kan jeg la meg overbevise til å ikke kjøpe, igjen basert på anmeldelser. Prøver da gjøre vurdering på bakgrunn av teksten i anmeldelsen, og ikke hvilken score de endte med til slutt.
 2. Har du sjekket med banken din hva de faktisk gjør? Jeg har hatt annuitetslån i DNB og i Gjensidige. Begge disse beholdt samme månedlige innbetaling etter jeg hadde betalt ned ekstra. De satte i stedet ned nedbetalingstiden for å bli kvitt lånet fortere. Dersom din bank beholder nedbetalingstid og reduserer månedlig avdrag, ville jeg snakket med dem for å få det endret.
 3. Enig med mye av det du sier, men samtidig er det også viktig å huske at selv om to "sider" debatterer så betyr ikke det at at begge sider har fornuftige argumenter. Noen ganger tar den ene siden rett og slett feil, uten at det hindrer dem i å debattere eller få spalteplass for sine argumenter.
 4. Stellaris kan være verd å sjekke ut hvis du er glad i romfart og science fiction. Laget av Paradox, som også har laget Crusader Kings og Europa Universalis. Stellaris skal være lettere å sette seg inn i de andre spillene fra Paradox. En annen mulighet er Endless Legend, som er mer fantasy-basert. Dette er et 4X med litt questing og man kan spille som svært ulike grupper.
 5. Meh, jeg lar Sapphire 5700 XT Pulse gå på standard vifteprofil. Gidder ikke styre med det, og synes standard vifteinnstillinger virker å være helt ok. Kabinettvifter derimot har jeg satt egen vifteprofil på, mer å hente der synes jeg.
 6. Enten bug eller brukerfeil: A: 1) Hører på en vanlig spilleliste, og ønsker sette på en annen spilleliste (begge via Chromecast) 2) Navigerer inn på den nye spillelisten og trykker "Play" eller "Shuffle" 3) Den første sangen i den nye spillelisten spilles av, før den fortsetter å spille av den gamle spillelisten B: Hvis jeg ønsker å høre på én sang flere ganger (via Chromecast) blir avspillingskøen forvirret. Har ikke tenkt så mye over akkurat hva jeg gjør her, så usikker på nøyaktige skritt for å reprodusere.
 7. Dersom man foretrekker Google Play Music over YouTube Music så er premium til begge inkludert i YouTube Premium + Music. Selv benytter jeg YT Music, og det fungerer helt greit. Synes stadig Spotify fungerer bedre (bedre spillelister, mindre bugs), men bruker heller YT Music da jeg uansett betaler for YT Premium.
 8. Er du sikker på at det er silikonen som svetter, og ikke skitt og fett som fester seg på silikonen? Jeg kan ikke si jeg har opplevd lignende på silikon, men så har jeg heller ikke så mange ting av silikon. Dersom det virkelig svetter fra silikonen så vil jeg tro det er prosesskjemikalier som kommer ut. Under produksjon av ulike typer gummi benyttes gjerne prosessmidler for å sikre at produktet blir støpt skikkelig. Likevel synes jeg det er rart om dette skal komme ut i "normale" omgivelser.
 9. Enig med de over, og husk å legge litt penger i en CPU-kjøler. Jeg har stock kjøler på foreløpig, og den lager en god del støy.
 10. En ting som jeg ikke ser diskutert er selve TV-møbelet. Her vil det være mulig å skaffe modeller med stoff i dørene i stedet for treverk. Disse kan da la både IR-signaler og lyd slippe igjennom. Altså kan i alle fall forsterker gjemmes bak en stoffdør, men med riktig oppsett kan man også gjemme bort høyttalere bak stoffdør. De største ulempene er at det begrenser utvalg av TV-møbler, høyttalerne kan få lite pusterom og høyttalerne kan havne for lavt mot gulvet. Eksempel fra Unnu under, uten at jeg skal kommenterer valg av TV og høyttalere:
 11. Har dette noen effekt hvis man har DNB-fond i andre banker enn DNB? Burde man nå bytte vekk fra DNB?
 12. Høres ut som gode endringer! Må si meg fornøyd med å ha byttet fra Chrome til Firefox, det gir en litt mer behagelig opplevelse på nett.
 13. Blir spennende å se tester av de nye modellene, og hvordan forbedringene slår ut. Akkurat nå ser det ut som en i7 Ice Lake er tingen hvis man ikke kan vente på 4000-serien.
 14. Har du funnet ut hva som gjør at viftene støyer? Det er vel igrunn tre hovedgrupper: Viften i seg selv støyer, selv når den ikke er montert i kabinett. Mot slik støy vil ikke vibrasjonsdemping ha særlig effekt. Viften lager vibrasjoner som gjør at den slår mot radiator / kabinett, og lager slik lager støy. Radiator / kabinett vibrerer, og dette forplanter seg inn i viften og lager støy (lite trolig). Har du prøvd å ta ut viften og sjekke at den ikke støyer hvis du holder den i hånda mens den spinner rundt? I så fall vil nesten hva som helst av mykt materiale mellom viften og radiatoren hjelpe. En liten O-ring rundt skruen på hver side av festet er ganske enkelt. Eventuelt ta gummilist av noe slag og lage hull i den.
 15. Jeg synes det virker høyt. Har merket lite til mitt 5700XT Pulse, men spiller vanligvis med headset riktignok. Synes CPU vifta støyer mer for å si det sånn.
×
×
 • Create New...