Jump to content

Zlatzman

Medlemmer
 • Content Count

  4964
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

768 :)

About Zlatzman

 • Birthday 09/10/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17159 profile views
 1. VM står nok for Virtuell Maskin, altså å kjøre programmer eller operativsystem virtuelt inni et annet operativsystem.
 2. Torsdag kl 18! https://twitter.com/HP/status/1264952520759263233
 3. Ja. Jeg agngrer ikke på at jeg backet Kickstarter, men også glad jeg ikke har brukt en krone siden den gang. Er gøy å hoppe inn en gang i blant og fly rundt med skip, kjøre litt Arena Commander eller noe. Men ikke noe som fenger meg mer enn et par timer.
 4. 1.7.2 nå ute. Litt småfiksing på 1.7.1 ser det ut til. Ikke lastet ned noen av dem enda.
 5. Du finner nye læreplanene i norsk her: https://www.udir.no/lk20/nor01-06 En god del språkforståelse og tekstforståelse i læreplanene.
 6. Tror nok stabilitet er viktig. Det skal også være så nær ekvator som mulig, lett å frakte ting til og rakettene skal helst ikke falle i hodet på noen. I USA tror jeg Florida er valgt da det er langt sør og man kan skyte opp østover over masse vann.
 7. https://www.nasa.gov/press-release/nasa-names-companies-to-develop-human-landers-for-artemis-moon-missions Også artig at Blue Origin er med, og skal fortrinnsvis fly på New Glenn, men med Vulcan som mulighet.
 8. NRK skriver litt om barn og smitte: https://www.nrk.no/urix/kan-barn-smitte-koronaviruset-videre_-1.14998328 Ingen konklusjon, men mye referanser til hva ulike kilder sier og tror. Det spekuleres i at barn smitter svært lite videre, men mer forskning er nødvendig for å finne ut om det er et reelt fenomen eller om det er dårlige grunndata.
 9. Noe mer detaljer, hvis jeg ikke vil se hel video? Cosmos Elite har jo Lighthouse Tracking, så tracking issues på vanlig Cosmos teller ikke. Tror likevel ikke Cosmos Elite er noe røverkjøp da.
 10. Mye er regelmessig på 50% i alle fall. Var nettopp free fly på alt, men det er kanskje ferdig nå?
 11. Fra artikkelen, blant annet et sitat fra en av ekspertene som har underskrevet oppropet: Gjøsteen ønsker veldig gjerne at appen Smittestopp skal fungere og bidra til å stoppe eller bremse koronasmitten. Derfor vil han anbefale folk til å installere appen – Det er ikke slik at alt som er gjort nå er galt, det er bare det at det kan gjøres bedre. Derfor forventer jeg at det gjøres bedre over de neste ukene, sier Gjøsteen.
 12. Det er riktignok en artikkel som nå er 8 måneder gammel, så om det er "i det siste" er et definisjonsspørsmål.
 13. NASA og SpaceX sikter på 27. mai for oppskyting av astronauter på Crew Dragon. https://www.nasa.gov/specials/dm2/
 14. Jeg har MSI Pro Carbon, og funker greit det til min 3600. Men jeg har fått med meg at det har (hadde?) skikkelig dårlig VRM, blant de dårligste blant X570. MSI sitt Unify retter visst en del av problemene, men er også dyrere ser jeg. Alternativ er å gå for annet merke. Finner ikke lenke her nå, men kan ha vært Gamer's Nexus.
 15. Til flyspill er det vel oppløsning som det noen ganger skorter på? Evne til å lese instrumenter klart, og til å se andre fly når de kun er få piksler store. Begge disse kan løses greit gjennom design av spillet, men kan være hindring i for eksempel DCS: World.
×
×
 • Create New...