Jump to content

oldboy

Medlemmer
 • Content Count

  2921
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

oldboy last won the day on February 3 2013

oldboy had the most liked content!

Community Reputation

9573 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skal vi være ærlige her så har faktisk denne kvinnen relevant utdanning innfor sin minister stilling. Det er vel mye mer enn mange andre på Stortinget kan skryte av. Hun skal få kle seg som hun vil for min del.
 2. Det minner meg om en god kommentar på tu.no jeg leste her om dagen. Der kommenterer forfatteren om hvorfor oljeselskapene er så ivrige etter å bygge ut vindkraft. Svaret er at vindkraft(og forsåvidt solkraft) trenger alltid balansekraft. Hva er den beste balansekraften vi har i dag? Gasskraft.
 3. Miljøskader eller ei. Oppdrett er vel den klareste kandidaten vi har for grunnrenteskatt i dag.
 4. Jo, jeg burde kanskje spesifisere at jeg tenkte mer på at bøndene ikke har denne samme profitten så derfor har de ikke grunnrenteskatt.
 5. Har og hørt/sett mer av denne dette året. Synes han har mye interessante gjester. Forøvrig så liker jeg godt Lex Fridman sin. Hørte tidligere ofte på Joe Rogan sin men datt litt av lasset når den ble spotify eksklusiv.
 6. Jeg trodde grunnrenteskatt var ment for å skattlegge spesielle næringer som har en ekstraordinær profitt som følge av naturressurser? Per i dag vannkraften og oljen/gassen.
 7. Logga inn på Twitter igjen i dag. Fytti så mye bra underholdning der inne nå 😂😂 Herlig ironi når folk klager over Twitter på Twitter 😆
 8. Det burde være lov å gjøre som man vil med sine egne selskaper? Jeg skal ikke spå om det er lurt eller ei, men jeg synes Elon må få ta Twitter i den retningen han selv vil.
 9. Haha! Et potent koronavirus har sitt utspring i Wuhan. Samme plassen som Kina har et laboratorium for forskning på koronavirus som har et rykte for dårlig sikkerhet, så skal vi tro det kommer fra et eller annet dyr? Spar meg.
 10. Joda! Det kom fra lab'en. Alle med en hjerne forstår det
 11. Hva slags PPD gir 4090? Bare litt nysgjerrig 😉
 12. Er vel også fordi cat5 støtter 2,5G. Skal du ha 10G må du bytte alle kabler til cat6, eller tar jeg feil?
 13. oldboy

  Elbil-tråden

  Målet er nok enkelt og greit å få inn mer skattekroner 😉
 14. Dette er et interessant spørsmål. Jeg lurer egentlig litt selv på hvor mye bevis Fide må ha før de sanksjonerer en spiller.
×
×
 • Create New...