Gå til innhold

Kadmium

Medlemmer
 • Innlegg

  3 632
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kadmium

 • Bursdag 19. april 1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

17 636 profilvisninger

Kadmium sine prestasjoner

30

Nettsamfunnsomdømme

 1. Trådstarter har ennå ikke sagt noe om hva slags modell det er eller om det viktige er å overføre filene bare, eller faktisk om poenget er å bruke maskinen sånn som den er. Hvis sistnevnte hjelper det jo ikke noe å ta ut harddisken. Ettersom trådstarter etterlyste en steg for steg guide på norsk så skriver jeg en kjapp en her for metoden jeg nevnte ovenfor. Dette gjør du på en annen maskin enn XP laptopen som du har tilgang til: 1. Last ned Hiren's Boot CD 14.0 2. Last ned Rufus, et verktøy som gjør USB-minnepinnen oppstartbar 3. Koble USB-minnepinnen til maskinen din 4. Åpne Rufus programmet som du lastet ned tidligere ved å dobbeltklikke på .exe filen 5. Velg riktig USB-minnepinne fra dropdown-menyen 6. Klikk på Select og velg .iso-filen for Hiren's Boot CD som du lastet ned tidligere 7. Klikk på Start og vent til prosessen er fullført. Dette vil slette alt innhold på minnepinnen og erstatte det med Hiren's Boot CD. 8. Ta ut usb minnepinnen fra maskinen Dette gjør du på XP laptopen: 1. Sørg for at datamaskinen er helt slått av. 2. Slå på datamaskinen. Umiddelbart trykker du gjentatte ganger på tasten for å komme til boot menyen. Dette varier avhengig av maskin, men vanlige taster er f.eks Esc, F1, F12 eller Delete. Hvis du sier noe om hva slags modell denne laptopen er kan vi hjelpe deg med å finne hva som er riktig tast for denne maskinen, hvis ingen av de jeg nevnte over fungerer. 3. Hvis du har klart å komme til boot menyen skal du nå se et valg om å starte opp fra USB-minnepinne. 4. Bruk piltast opp og ned for å velge USB-minnepinen som oppstartsenhet og trykk "Enter" 5. Hvis du fikk det til riktig, skal du nå komme til en svart bakgrunn med forskjellige valg. Du skal velge "Mini Windows Xp". Her bruker du igjen piltaster for å gå opp og ned og Enter for å velge. 6. Du er nå inne i det grafiske brukergrensesnittet. På skrivebordet klikker du på "HBCD Menu". I vinduet som kommer opp flytter du musa til der det står "Programs" og deretter "Passwords / Keys" og under der "Windows Logins" og klikk på NTPWEdit. 7. Du er nå inne i programmet som fjerner passordet til brukeren. Det eneste du trenger å gjøre her er å trykke på (Re)Open knappen. Da kommer det opp de forskjellige brukerne som finnes på XP installasjonen. Marker brukeren du skal fjerne passordet for ved å klikke på brukernavnet. Trykk deretter på "Change password". I den boksen som kommer opp da trykker du på "OK" uten å skrive inn noe passord. Deretter trykker du på "Save changes". Passordet er nå fjernet. 8. Slå av laptopen, ta ut minnepinnen og start på vanlig måte. Du skal nå komme inn på brukeren uten å måtte skrive noe passord.
 2. Burde bruke en gammel versjon av Hiren's Boot CD fra XP-æraen for kompatibilitet. Den nye versjonen av Hiren's Boot CD er basert på Windows 10 og krever derfor mye mer RAM enn kanskje denne maskinen har. Ikke sikkert maskinen er 64-bit heller. TS sier ikke noe om hva slags maskin det er. Det var egentlig grunnene til at jeg foreslo en eldre versjon av Hiren's Boot CD, for den kjører fint på eldre maskiner med mindre RAM og støtter 32-bit. Kan kjøre kommandolinje versjonen av NTPWEdit i stedet for Mini XP også for å spare ennå mer RAM hvis det skulle være nødvendig, men for enkelhets skyld anbefaler jeg til trådstarter Mini XP som har grafisk brukergrensesnitt. Hiren's Boot CD 14.0 fungerer sikkert fint.
 3. Du trenger ikke fikle med harddisken. Det er bare å bruke NTPWEdit. Det fjerna passordet i løpet av sekunder på 100% av alle XP-maskiner jeg prøvde det på for 15 år siden. Last ned en eldre versjon av Hiren's Boot CD og sleng det på en bootable usb stick, så starter du Mini XP og der finner du NTPWEdit et sted i menyen.
 4. quota-tools-1_4.09-1-x86_64.pkg.tar.zst
 5. Stuffing His Ass As Fast As Possible
 6. Spiste bæsj og drakk sæd.
 7. Jeg vil se bæsj.
 8. ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎
 9. Oi, her var det få pålogga. Lenge siden jeg var på irc her. Da var det hundrevis av folk her. Torrent community er vel ikke hva det engang var heh... RIP
×
×
 • Opprett ny...