Jump to content

Walts

Medlemmer
 • Content Count

  2870
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)

1 Follower

About Walts

 • Birthday 09/14/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8152 profile views
 1. Jeg har også bestilt derfra men har ikke store forhåpninger. Bestilte også Horizon Forbidden West fra Elkjøp, det ble varslet i posten appen fra onsdag men kom ikke frem før i går.
 2. Ble iallfall mektig imponert over Samsung Q95T, trodde ikke det skulle være noe særlig merkbar oppgradering fra Philips 65PUS8303 men det var ganske så mye bedre med Samsungen. Sikkert best å ikke teste en OLED da jeg sikkert blir mindre imponert men jeg syntes sort var veldig sort på tven. Skulle vel helst hatt Neo QLED men da måtte jeg ventet på salg, 30.000kr på en tv hadde nok ikke kona blitt med på... Ble også en ny soundbar Q950T så fikk testet ut Qsymphony greiene og det virker jo ut til å fungere som det skal.
 3. I dag blir det ny TV på plass (Samsung Q95T) så Playstation 5 får koblet seg på HDMI 2.1 og forhåpentligvis bedre bilde også. Men har man egentlig så mye nytte av HDMI 2.1 nå? Er vel ikke akkurat mye som kan kjøre i 120hz, eller er det andre fordeler? Kjøpte hovedsaklig siden vi trengte ny TV i stua så da var det mer fornuftig å kjøpe en bedre tv til gaming/film.
 4. Da ble det bestilt QT95, satser på at jeg blir fornøyd.
 5. Ok takk for svar, tror jeg er litt redd for burn in siden jeg ofte har f.eks twitch kjørende i flere timer med hearthstone hvor det ikke er mye bevegelse. Så da lønner det seg kanskje med en Q95T da f.eks? Prisen er jo finere også.
 6. Vet ikke helt om det er riktig sted å spørre men fikk med meg at det er supertilbud på Power i morgen så tenkte kanskje det var på tide å oppgradere den ene TV'en i huset. Tittet på SAMSUNG 65" 4K NEO QLED TV QE65QN85A og LG 65" 4K OLED TV OLED65CX6LA men usikker på hvilken av de som vil være det beste kjøpet. Har et ganske mørkt rom den skal stå i og den skal brukes primært til PS5/Xbox Series S og film/serier fra en apple tv. Har en Samsung Dolby Atmos lydplanke fra før så vet ikke om opplevelsen kan bli noe bedre om man går for rent Samsung. Er også små red for innbrenninger på OLED da jeg ofte har f.eks twitch stående på skjermen hvor interface ofte blir det samme over flere timer. Noen som har noen tips?
 7. Ble fort tomt for Returnal på elkjøp gitt, må kjøre noe lenger for å hente etter jobb.
×
×
 • Create New...