Jump to content

Walts

Medlemmer
 • Content Count

  2850
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

About Walts

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7362 profile views
 1. Ser på https://www.reddit.com/r/OculusQuest/ at det er fler som har laget en løsningen med powerbank som sitter fast på questen. Ser litt klønete ut men er vel mulig.
 2. Ser ut til at jeg tok feil, men er en del porter og slikt som må åpnes og krever ganske bra linje på begge sider for å fungere.
 3. Tror det bare fungerer på lokalt nettverk.
 4. Har ikke faktisk fått testet Oculus link da jeg ikke har lang nok kabel, men Virtual desktop ser ut til å fungere ganske greit. Er vel å merke ganske nærme router.
 5. Kan være det, jeg så det var anbefalt å ha egen dedikert router til å få det til best mulig. Men jeg har pc kablet inn i router som står 0.5M unna som også er den jeg kobler til med Quest 2. Etter at jeg installerte VD via oculus og patchen via Sidequest (Samt også installere steamvr, oculus software og streamersoftware på pcen) så fungerte det å starte steamvr via VD. Fulgte forresten guiden til Virtual Reality Oasis, både sidequest og denne: https://www.youtube.com/watch?v=CRPpdwccb2U&t=526s
 6. Du skal kunne sjekke om det er installert når du har den koblet til iallfall. Fulgte et par guider fra Virtual Reality Oasis for å få det til her men det fungerte med engang.
 7. Har du husket å sideloade Virtual desktop patchen? Regner med du ikke har det siden du ikke har en kabel du kunne koble til pcen. Har samme problemstilling men fant en kort kabel som hørte til noe annet så fikk iallfall sideloadet. Tenkte å få tak i en litt lenger usb a til c kabel etterpå for det var veldig klønete med en så kort kabel.
 8. Fikk også Quest 2 i går fra Elkjøp, veldig fornøyd egentlig. Har tidligere hatt HTC Vive som ble litt brukt grunnet plassmangel og hadde PSVR. Men syntes Quest 2 var en helt annen opplevelse, bildet var så mye klarere og jeg følte endelig fikk bilde klart nok. Bruker også briller så det er jo litt klønete men funket ganske greit med Quest 2, ønsker vel å få tak i noe linser til den etterhvert. Jeg kjøpte bare Beat Saber nå i første omgang som jeg allerede har spilt på PSVR men fikk satt opp virtual desktop trådløst og spilt en del Superhot VR. Det fungerte jo veldig bra, trodde det skulle være en kjip opplevelse med streaming fra PC'en men det var veldig stabilt. Men tror jeg må få tak i Elite strap så fort som mulig, ble ganske tung å ha hvilende på panna hele tiden, kjenner jeg er sår i dag 😛 Edit: Glemte å legge med, elsker at den er trådløst! Det gjør alt så mye bedre.
 9. Måtte sjekke status på leveransen på Quest 2 selv fra Elkjøp nå. Fikk som svar at de sender i morgen men jeg kunne forvente å ha det i morgen også, det gav ikke helt mening.
 10. Ok flott, skulle til å gjøre det samme. Da får man det kanskje til i morgen, hadde håpet å ha det på plass tidlig siden jeg tenkte å ta meg fri. Mulig jeg tar en tur til elkjøp lokalt å plukker opp om det ikke er fremme i tide.
 11. Har bestilt derfra jeg også men ikke sett noe bekreftelse på at det er sendt.
 12. Kjedelig greier, bestilte 23/04/2020 09:52 men ser ikke ut til å få i år. Hadde jo vært greit å vite det litt før så man kunne bestilt et annet sted.
 13. Jeg har vært litt usikker, jeg kjøper aldri spill på plate lenger. Kommer vel fortsatt til å gjøre det selv om de digitale spillene er dyrere fordi det er så mye enklere.
 14. Bestilte på Komplett i 23. April, litt usikker på om det var dagen det ble lagt ut men håper det holder.
 15. Har en preorder på standard utgaven på komplett så får vel bare gå for den
×
×
 • Create New...