Gå til innhold

Zlatzman

Medlemmer
  • Innlegg

    5 284
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Zlatzman

  1. Har DNB noen frist på når de må gjøre ferdig flytting av aksjesparekonto? Nå har det gått over tre måneder siden jeg meldte flytting.
  2. Vi som har ordning med (valgfri delvis) hjemmekontor får dekket 250 kr pr måned. Det er vel helt ok, da vi uansett må ha nett her hjemme til privat bruk.
  3. Rørosmeieriet har også festet korken, men jeg synes da det er trivielt å brette den oppover så den er ute av veien mens man heller? Har Tine et annet design?
  4. Det enkleste virker å være å aktivere Chrome og se om det da fungerer. Det vil gi en pekepinn på hva som er årsaken til at det ikke virker nå.
  5. Det tar sin tid å flytte ASK nå ja. Tror mange har mye å gjøre, og det er kanskje noen manuelle steg her? Jeg sendte flyttemelding til Nordnet 23. februar. Både 5. februar og 16. februar fikk jeg melding fra DNBSbanken om at det kom til å ta tid. 26. februar fikk jeg melding fra Nordnet om at de venter på Sbanken. I dag kom det ny melding fra Sbanken om at det tar tid.
  6. For å få bedre perspektiv kan man for eksempel prøve å legge (tomme) melkekartonger på gulvet frem til man har fylt opp 1 kvadratmeter, og forestille seg å legge mange lag så det blir en meter høyt. Ta eventuelt frem målebåndet og mål størrelsen på et badekar. Så prøver du begynne fylle det opp med et litermål. Det er utrolig hvor lite hver enkelt fylling med litermålet utgjør.
  7. Ser ut til å være mulighet til å ta ut og sette inn penger i butikk. Jeg har ikke verifisert det. https://www.dnb.no/dagligbank/tjenester/kontant-i-butikk
  8. Her er like og ulike brukt som synonym til henholdsvis partall og oddetall. https://snl.no/oddetall https://snl.no/partall
  9. Bulder krever også at man bestiller kodekort for å få lov til å opprette BankID. Rart at man ikke kan legitimere seg med eksisterende BankID for å få ny. Er det andre banker som har den løsningen?
  10. Hei, du skal ha en melding på Sbanken om dette, tror den kom i desember kanskje? De bytter fra Visa til Mastercard, og det gamle Visakortet vil bli deaktivert ganske snart.
  11. Jeg har fått fatt igang flytting av aksjesparekonto til Nordnet. Når det er gjort er det trivielt å avslutte bruk av Sbanken for min del.
  12. Husk at hvis dette er indeksfond i aksjesparekonto, og du ikke ønsker fortsette ha dem i DNB/Sbanken, burde du flytte hele aksjesparekontoen i stedet for å selge fond og flytte penger. Da slipper du være utenfor markedet og du slipper skatt på salg nå.
  13. Det ser da ut til at Bulder tilbyr BankID? https://www.bulder.no/bruke/bankid/
  14. Kanskje Nordnet kan være en mulighet da. På Kron står nemlig dette: Nordnet skriver dette: Jeg får sjekke om fondene jeg har også er tilgjengelige i Nordnet, og eventuelt flytte dit.
  15. Er det noen som vet hvilke banker jeg kan flytte aksjesparekonto til uten å utløse et mellomsalg? Har bare aksjesparekonto igjen i Sbanken nå. Vurderte flytte til Kron, men da selger de fond og kjøper nye, dermed blir jeg stående utenfor markedet i et par uker. Er det noen som ikke gjør dette grepet? Jeg vil helst ikke bli værende i DNB.
  16. Habanero er ganske god og fruktig på smak. Det er blant annet derfor den brukes mye i chilisaus er. Det er avlet frem noen mildere varianter av habanero sim er ideelle hvis man liker smaken, men ikke styrken.
  17. Det er også helt bingo med vanlig rød cayenne man får på matbutikken. Noen ganger smaker de som paprika, andre ganger er det sterke som cayenne skal være. Dessverre umulig å vite før man kjøper dem.
  18. Du får gi lyd om du får noe svar! Skulle gjerne hatt en selv.
  19. Jeg mener DNB sitt fond også har etisk filter. https://www.dnb.no/sparing/fond/avkastning-aksjefond.html#
  20. Har Secret Lab Titan jeg også, men gikk for stor utgave på grunn av høyde (194cm). Det viser seg at den er laget for folk som også er veldig breie, så det blir for langt ut til armlener på den. Ikke går de lavt nok ned heller. Alt i alt bare middels fornøyd.
  21. Økning på 4,2%. Det er mindre enn økningen var i september, da var det 4,9%. Det er også mindre enn inflasjonen siste 12 måneder. Virker som om dette er på vei riktig vei slik sett.
  22. Jeg tror ikke det er noe krav om å kontakte alle grunneiere for å utføre oppdrag. Det ble nylig solgt et rekkehus ved oss, og for å ta bilder av huset ble det fløyet over ganske mange eiendommer. Man ønsker jo vanligvis ikke ta bilder rett ned. Det tenker jeg må være helt innenfor.
  23. Zlatzman

    Elbil-tråden

    Det tilbudet står det gjelder til og med 30.06.2023, så det er vel ikke så relevant nå. Har de endret listeprisen, eller må man krangle på pris med forhandler?
  24. Dette er så vidt jeg kan se en økning på 4,9%. Kan da ikke være alt for ikke om økningen er lavere enn inflasjonen?
  25. Største ulempen med reg.nr. er, sånn jeg ser det, snø eller skitt på skiltet. Jeg har i alle fall blitt rammet av at parkeringshus ikke har klart å gjenkjenne skiltnummer etter kjøring i snøvær.
×
×
  • Opprett ny...