Jump to content

Naranek

Medlemmer
 • Content Count

  2943
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

121 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nei, det er fordi at i dårlige tider mister folk jobben. Da har det lite å si hvor mye de har hatt i lønn, de vil sjelden klare forpliktelsene med bare dagpenger.
 2. Det er bare nok et innlegg i spalten "Tore Neset skriver om ting han ikke kan". Han har holdt den gående i snart 15 år.
 3. 30 kr/kg for koteletter på Rimi fram til 3/2. Kylling er det ofte tilbud på til langt under 80 kr kg, men ofte er det kyllingvinger, lår eller hele grillet. Denne uken koster det f.eks. 30 kr for grillet kylling på Spar. Kan anbefale http://spareblogg.blogspot.no/, men vær obs på at han ikke får med seg alt.
 4. For å være noenlunde sikker på å få solgt aksjene med stop loss må du sette limit vesentlig lavere enn triggerpris. Aksjene vil bli solgt til den beste kjøperprisen som er tilgjengelig så lenge den er høyere enn limit.
 5. Sparesmart lyver om hvilken rente Topprente gir, Topprente er bedre. Når det gjelder om man får renten utbetalt månedlig eller en gang i året har ikke det noe å si, beløpet blir det samme på årsbasis.
 6. Det går ikke uten å roote telefonen og bruke en annen firmware eller et hack.
 7. Grunnen til at prisene på boliger blir bydd opp i skyene er at det er for få boliger sammenliknet med etterspørselen. Det blir ikke flere boliger av å ha høyere skatt på dem. Eiendomsskatt er i tillegg knyttet til verdien av boligen, så man må betale det samme uavhengig av om man har 100% eller 0% lån på den. Det gir derfor ikke noen fordel til unge med lav egenkapital. Det som vil gi en fordel er formueskatt på 100% av verdien i stedet for ca 25%, siden det i dag er kunstig lønnsomt for folk med litt penger å putte dem i bolig framfor andre verdier.
 8. Det har vært 4.0.4 hele tiden, hvis du vil se om du har alle oppdateringene er det letteste å se på datoen.
 9. Siden vi først driver og poster lenker: http://www.f-b.no/nyheter/1.6054874 http://www.aftenposten.no/meninger/6953348.html
 10. Jeg har et jeg kjøpte fra Tyskland som det ble påstått at var originalt, men jeg tror det er et slikt som i lenken. Det har ca 80% av kapasiteten til det originale. Uansett, poenget mitt med å kjøpe et nytt batteri var ikke å erstatte det gamle, men å kunne ha et å bytte til når det første går tomt. Det kan gå en stund mellom hver gang jeg kan lade når jeg er på tur. Muligheten til å gjøre det var en av de viktigste årsakene til at jeg valgte S3 framfor One X.
 11. En som håper vi ikke vil føre en politikk som gjør at vi ender opp med Romanias gated communities og Hellas sin økonomi.
 12. Det er selvsagt ingen som kaller seg selv det. Likevel er det ganske mange av dem i Norge, og du er et godt eksempel.
 13. "Fellesverdiene" kommer vi bare til å ha så lenge vi har råd til det, og med de uungåelige konsekvensene av naiv snillisme kan det bli ganske mye kortere enn mange tror. http://www.bucharestherald.ro/dailyevents/41-dailyevents/35385-romanian-roma-have-found-norway-the-country-where-begging-is-legal-there-is-a-lot-of-money-here
 14. Denne kom jo beleilig: http://www.forskning.no/artikler/2012/juni/326143
×
×
 • Create New...