Gå til innhold

Hardwarekaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Hei,

 

Kanskje feil sted å spørre, men siden det er litt hardware relatert så spør jeg her. ^^

 

Hver morgen når jeg slår på laptopen min på jobb fungerer den greit i noen minutter før harddisken hopper til 100%. Da blir alt så tregt at det ikke er mulig og gjøre noe. I oppgavebehandling ser alt normalt ut, bortsett fra disk som er 100%. Ser at det er ingenting der som bruker hverken CPU, RAM eller Disk .. Etter et par restart kan den plutselig fungere igjen, og da fungerer den normalt helt til neste morgen når jeg slår på maskinen.

 

Er det harddisken som holder på å ta kveld eller er dette software problem tror dere?

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg har Grid+ V3. Er egentlig skuffet over mikrofonen av to grunner:

1. Den er ikke følsom nok. Med alle bevegelige/mekaniske deler slått av utenom en hardisk og PSU vifte så melder mikrofonen samme støy som med min egen konfigurasjon.

 

Jeg trodde først dette var fordi jeg plugget mikrofonen rett i NZXT enheten på grunn av vibrasjoner fra gud-vet-hva. Men med mikrofonen festet med dobbeltsidig tape får jeg samme tallene.

 

2. Selv om V3 i teorien skal greie å balansere støy mot kjøling så tror jeg den feiler sånn halvveis da jeg mener at den heller burde registrere DBA som er frekvensene vi mennesker hører, ikke DB. I mitt HTPC kabinett har jeg to 80mm vifter som blåser ut varmen bak, og selv om disse ikke bråker med så mye DB så lager de en plagsom høyfrekvent lyd som mikrofonen til GRID ikke tolker som støy.

 

Men alt i alt, PWM er et absolutt stort pluss. Bare synd man ikke kan finjustere vifteinnstillingene eller stille viftene som er koblet til med PWM lavere enn 20% på graf-mode, kun i fixed-mode og softwaren har noen kinks å utrette.

Lenke til kommentar

Sikkert feil tråd - men:

 

Er så storfornøyd med den nye oled-tv-en min at jeg ønsker å kvitte meg med prosjektor og lerret. Hvor bør jeg legge ut sånt for salg nå, når jeg ikke ønsker å sende det? Finn, eller facebook?

 

Hva er fornuftig pris?

 

Lerrett og prosjektoroppheng kjøpte jeg nytt i 2015, prosjektor kjøpte jeg brukt og billig da (2500). Prosjektoren er en Mitsubishi HC3800, 1080p dlp, og pæren bør holde en stund enda (tror den ligger på ca 1800-1900 timer 430 timer, av en levetid på ca. 3000-5000.)

 

Er jeg helt på bærtur om jeg forlanger 4000,- samlet  (1500,- for prosjektoren og 2/3 av nypris, 2500,- for motorisert 100" lerrett + prosjektorfeste + 10m kabel.)

Endret av Jann - Ove
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 4 uker senere...

Personlig hadde jeg bytta ut kabinettet. Det er dårlig luftflyt i den kassa, både front og topp er enormt restriktiv.

 

Ellers hadde jeg vurdert intel 600p over 960 Evo, bare for å spare litt penger.

 

Til slutt så tenker jeg kanskje at du ikke trenger 1000W PSU? Hva med å gå for en 750W Corsair HX V2. Koster mindre og er mer premium.

 

Edit: Minnet var jo også svært dyrt da. Må du handle på Komplett?

Endret av Kyrre S.
Lenke til kommentar

Fractal Design Meshify C er meget bra kabinett til den pris (ca 900). Alternativt er define r6 en ganske sikkert vinner, bare litt dyrere.

 

https://www.proshop.no/RAM/GSkill-TridentZ-DDR4-3200-C16-QC-SB-32GB/2591119?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite

 

Disse var jo priset greit.

 

Tør ikke garantere for at det ikke blir noen problemer med den digre kjøleren du går for. Av og til kan nh-d15 gi litt problemer med minne og/eller skjermkort.

Endret av Kyrre S.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...