Gå til innhold

Den store Dell XPS m1330 tråden v.2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da er pcen i hus og alt virker topp utenom en ting. Tastaturet nederst til høyre virker løst. Lager veldig masse lyd ved bruk av piltastene spesielt. Vet at tastaturet hadde litt svikt i høyre side, men ikke at det skulle "bråke" når man bruker knappene. Er ikke de knappene jeg bruker mest, men allikevel litt irriterende. Tror jeg skal be de kikke på den og se om det kan løses på et vis. Ellers er jeg strålende fornøyd.

 

Edit: Etter at jeg la inn Vista på nytt og drivere går viften hele tiden. Det gjorde den ikke tidligere. Noen som kan komme med noen tips?

Endret av Hovis
Lenke til kommentar

Nå har jeg begynt å få litt trøbbel igjen her... når jeg trekker ut strømledningen for å ha den bærbar mister jeg av og til ALT lys i skjermen... det er ikke at den står på strømsparing som gjør at lyset går ned, men jeg mister alt! Det eneste jeg kan gjøre er å koble til strømmen et par ganger før den kommer seg... så kan jeg ha den bærbar etterpå. Noen som har vært borti dette?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Min xps m1330 klarer ikke å brenne CDer eller DVDer. Enten får jeg en rekke feilmeldinger, eller så startet den ikke å brenne i det hele tatt eller så går den gjennom hele prosessen og sier at alt er klart, men disken er allikevel tom... Har prøvd imgburn, nero 9 og alcohol 120% og ingen klarer å brenne en image fil...

Lenke til kommentar

Hei. Har noen av dere problemer med at maskinen blir veldig varm? Spesielt når den står på lading, noen den gjør hos meg hele tiden siden batteriet varer veldig lite. Fikk skiftet kjøleelementer for en stund tilbake men har fått problemer med dette igjen. Vurderer å ringe dem.

Lenke til kommentar
HVor finner ejg nyeste grafikk-driver?

De finner du faktisk på nvidia sine hjemmesider her:

http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk

 

Husk bare å lese alle anbefalingene før du oppdaterer driveren!

 

 

Du mener denne linken? Bare ta høyde for at nyere drivere kan gi høye gpu temperaturer. Selv bruker jeg ikke nyere enn 169.17. Senere drivere enn dette får mitt kort til å bli alt for varmt, men dette kan selvfølgelig variere fra maskin til maskin.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...