Jump to content

troutmaster

Medlemmer
 • Content Count

  849
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

240 :)
 1. Hos meg hjalp det ikke med 4G. Bruker Sponz og Get. For et par-tre dager siden fikk den kontakt igjen. Rart...
 2. Når jeg prøver å sjekke programvareoppdatering manuelt så grubler den lenge på "ser etter oppdateringer..." før den kommer med meldingen; Kunne ikke laste ned oppdatering. Kan ikke oppdatere programvaren. Det oppstod en nettverks- eller serverfeil. Prøv på nytt senere. Andre som har opplevd dette?
 3. Den er operert bort, og hun skal nå være helt frisk igjen. Borte er den ikke. Rett skal være rett...
 4. For å kunne bruke flerspillerspilling så må en tegne abonnement?
 5. Artikkelen kunne ha nevt om eller når den blir til salgs her i landet...
 6. Dette suger... Det jeg har sett av kommentarer fra de som lager disse appene så virker muligheten til å omgå google/androids begrensning/forbud svært liten...
 7. Hvor mange ulykker vil bli tolerert før rettssakene i USA blir for kostbare.Vi vet jo hvor vanvittig glade amerikanere er i å gå til søksmål. Hvor mange familier med små barn som forulykker og det medietrykket det vil skape vil bli tolerert før politikerne begynner å tenke stemmer... Blir "spennende" å se hvor godt Tesla klarer å få dette systemet når det rulles ut for fullt..
 8. Hvor mange av disse 300 pluss nyansettelsene kan faktisk utføre teknisk servicearbeid? Tesla har en lang vei å gå på å nærme seg noe nærheten av hva som er akseptabelt. Selv det å svare på mail og telefon sliter de med.
 9. 100kw fra 0-80 prosent? At det går ann å skrive noe så dumt.. Den bilen finnes ikke i dag..
×
×
 • Create New...