Jump to content

Peppep

Medlemmer
 • Content Count

  3207
 • Joined

Community Reputation

246 :)

About Peppep

 • Birthday April 18

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16125 profile views
 1. Jeg ville ha ringt til Mental Helses hjelpetelefon (116 123) for råd. De har mye erfaring med hva som fungerer og ikke fungerer å si/gjøre i slike situasjoner, og svarer også på spørsmål fra pårørende. Umiddelbart tenker jeg at jeg hadde gjort det samme som deg. Du kan ikke tvinge ham til å motta hjelp, det viktigste er å tilby hjelp og være tilgjengelig - som du har gjort. Vet ikke om det er lurt, men tror kanskje jeg hadde sagt at ja, det er en byrde å plutselig skulle ha en kompis boende hos meg. Men det er det verdt. Tilbudet kommer jo fordi det er verdt den byrden for en venn. Og i tillegg hadde det vært hyggelig, det er ikke enten en byrde eller noe trivelig, det kan fint være begge deler. Hva hadde han gjort hvis situasjonen var snudd?
 2. Herlig, takker! Har noen her med 8T fått oppdateringen? Hadde egentlig bestemt meg for S20 FE, men med Telenor-støtte på plass er 8T aktuell igjen.
 3. Tror du har rett, men det fungerte dessverre ikke. Takk likevel!
 4. Hei. Jeg er på Bergensbanen nå og får ikke logget meg på det trådløse nettet. Spurte konduktøren, men det virket hos ham (han skulle riktignok melde avvik). Jeg får koblet til aksesspunktet, men det virker som jeg ikke blir videresendt til portalen for å trykke "Logg på". Har noen URLen til portalen (tror det er den der det fortsatt står NSB Interaktiv enkelte steder) slik at jeg kan prøve å komme inn direkte uten redirect? Edit: det er også et skjult aksesspunkt som heter TOG som jeg tror er for ansatte. Om noen har passordet til det hadde jeg satt stor pris på en PM. Vil selvfølgelig ikke videreformidle det til noen.
 5. Snu hvilken vei dorullen henger. Folk har et religiøst forhold til det.
 6. Så du mener at det er mer uetisk å pålegge karantene (som alle burde vite var en mulighet før de reiste) enn å risikere en ny smittebølge?
 7. Nei, politiet har ingen hjemmel/myndighet til å stoppe fester pga retningslinjene. De kan stoppe det av andre grunner, f.eks. at det forstyrrer alminnelig ro og orden, men ikke retningslinjene alene. Da kan de kun gi råd og anbefalinger, ikke påbud. Det har vært flere saker om det i media, f.eks. ved for lite avstand i parker. Fant ikke saken jeg sikter til i farten, men da hadde politiet oppfordret folk til å bryte opp - noe de fleste, men ikke alle fulgte (noe som resulterte i at kommunen stengte parken en dag eller to senere). Edit: ikke den jeg så etter, men f.eks. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/kJrqok/russesamlinger-flere-steder-noen-nekter-aa-lytte-til-politiet
 8. Jepp, de vanlige reglene for nattero gjelder. Og de kan håndheves av politiet, i motsetning til råd fra FHI. For øvrig innlegg 20 000 og 1 000 sider i tråden (med mine innstillinger). Galskap.
 9. Anbefalingene er maks 20 personer hvis man kan ha 1m avstand. Og det er retningslinjer, ikke regler. Så jo - det er fullt lov for privatpersoner å være 30 samlet, men det er frarådet.
 10. Herlig, takk! Får håpe de kommer med offisiell støtte slik at vi slipper workarounds.
 11. Innlegget jeg siterte/bumpet og skrev at jeg lurte på det samme som:
 12. Som ikke sier noe om det faktisk fungerer (vet at man f.eks. har fått det til å fungere på OnePlus 7 uten offisiell støtte), ei heller om de har planlagt offisiell støtte. Som spørsmålet var, og som folk som har telefonen og/eller har vært i kontakt med Telenor kan svare på. Dessuten mangler ofte disse listene nyere modeller, min nåværende telefon kom inn på 4G Tale-listen lenge etter at jeg fikk den, og 4G Tale fungerte fra dag 1.
×
×
 • Create New...