Jump to content

PapaDon

Medlemmer
 • Content Count

  1612
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg trenger ny skjerm til hjemmekontoret. Har ingen spesielle krav til ytelse eller kvalitet, men fordi jeg får refundert 5000 kr av jobben for nytt utstyr, ser jeg ingen grunn til å begrense meg all verdens på prisen (skal også ha trådløst tastatur og mus...). Jeg vil at skjermen skal ha USB-C inngang og nok watt til å drive min ThinkPad Z1 carbon (65W?). Jeg har sett på Dell UltraSharp U2520D https://www.prisjakt.no/product.php?p=5278054
 2. Noen som har en løsning på ikke-fungerende Google pay?
 3. Har du skrudd på ansiktsgjenkjenning?
 4. Hvilken versjon av EMUI og Google Pay har du? Jeg fikk en ny Google pay oppdatering i dag (2.104.286073543), men fortsatt fungerer det ikke...
 5. Noen som vet hvordan man endrer retning på å swipe vekk notifikasjoner? Det naturlige for meg er fra høyre til venstre, men da må jeg swipe to ganger for å bli kvitt varselet...
 6. Oppgraderte til 10.0.0.154 i går og Google pay fungerer ikke lenger hos meg lenger... Telefonen reagerer ikke når jeg holder den over terminalen. NFC står på og plukker opp diverse adgangskort og bankkort.
 7. Takk for svarene, ser jeg sitter igjen med få alternativer med mine kriterier.. Noen åpenlyse justeringer som gir meg et større utvalg (utenom pris da selvfølgelig)? Hvordan er feks diesel hybrid i forhold til småkjøring?
 8. Vi vurderer å oppgradere dagens Auris Sport Tourer 2013 modell med noe med litt mer plass og vinterfremkommelighet. Vi vurderer sterkt Skoda Octavia Scout 2015-2016 med 4x4, bensinmotor og automatgir. Er det noe jeg bør være klar over eller tenke spesielt på med en slik? Er det gode alternativer i (pris) klassen (4x4, bensin, automat, god plass? Jeg har forstått at Octavia er klasseledende hva angår plass, men er det noen på rundt 191 som har erfaring med hvordan det blir med benplass med to barneseter? Edit: ikke mer enn 260 000 (litt avhengig av innbyttepris) og alt annet enn diesel (for mye småkjøring)
 9. Hvilken app bruker du? Mener jeg har gjort nødvendige endringer i innstillingene, men altså ingen hell...
 10. Er det noen som har fått nummeroppslag til å fungere? Tenker spesielt på popup. Har Mobilt Bedriftsnett appen, og alle innstillinger er tilsynelatende korrekt, men det kommer ikke noe oppslag-popup når det ringer inn.
 11. Ja, samme revisjon. 153 ser i følge changelog ut til å være en ren sikkerhetsoppdatering
 12. Jeg fikk 146 ota for noen dager siden)(500mb eller noe?). Sjekket manuelt nå og får opp 153, men størrelsen er kun 123mb. Litt rart jamfør 3gb oppdateringen noen får opp...
 13. Vil det si at man kommer like langt med en beskytter av tynnere film, som med glass? Jeg antok at nettopp det at skjermbeskytteren knuste lettere enn skjermen var med på å beskytte skjermen, men etter litt googling ser jeg at det ikke nødvendigvis er tilfellet.
 14. Jeg har smart view cover og skjermbeskytter (glass). Pga glasset ligger ikke coveret helt flush mot skjermen, det gjør vinduet litt tåkete. I starten ville det heller ikke lukke seg skikkelig, men det er bedre nå. Om du trenger begge deler? Vanskelig å si, men jeg har alt fått en sprekk i hjørnet av min skjermbeskytter som jeg håper/antar hindret telefonen i å sprekke.
×
×
 • Create New...