Jump to content

PapaDon

Medlemmer
 • Content Count

  1614
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det kan nok godt stemme, men har en snekkerkompis som satt opp skap for meg som opplevde det samme og regner med at han har kraftigere og riktigere utstyr enn meg. Uansett, lime opp vesa feste, noen med erfaring?
 2. Jeg har en betongvegg det er rent umulig å borre dypere enn et par cm, og nå vil jeg gjerne henge min UE55NU7475 på veggen. Er det noen som har forsøkt seg på å lime opp et veggefeste, feks med tec7? Tenkte feks på denne, som virker å ha endel flate inn mot veggen: https://www.power.no/tv-og-tilbehoer/veggfester-og-tv-moebler/veggfeste/eletra-basic-tv-feste/p-1059851/. Eventuelt om det finnes andre alternativer?
 3. Jeg trenger ny skjerm til hjemmekontoret. Har ingen spesielle krav til ytelse eller kvalitet, men fordi jeg får refundert 5000 kr av jobben for nytt utstyr, ser jeg ingen grunn til å begrense meg all verdens på prisen (skal også ha trådløst tastatur og mus...). Jeg vil at skjermen skal ha USB-C inngang og nok watt til å drive min ThinkPad Z1 carbon (65W?). Jeg har sett på Dell UltraSharp U2520D https://www.prisjakt.no/product.php?p=5278054
 4. Noen som har en løsning på ikke-fungerende Google pay?
 5. Har du skrudd på ansiktsgjenkjenning?
 6. Hvilken versjon av EMUI og Google Pay har du? Jeg fikk en ny Google pay oppdatering i dag (2.104.286073543), men fortsatt fungerer det ikke...
 7. Noen som vet hvordan man endrer retning på å swipe vekk notifikasjoner? Det naturlige for meg er fra høyre til venstre, men da må jeg swipe to ganger for å bli kvitt varselet...
 8. Oppgraderte til 10.0.0.154 i går og Google pay fungerer ikke lenger hos meg lenger... Telefonen reagerer ikke når jeg holder den over terminalen. NFC står på og plukker opp diverse adgangskort og bankkort.
 9. Takk for svarene, ser jeg sitter igjen med få alternativer med mine kriterier.. Noen åpenlyse justeringer som gir meg et større utvalg (utenom pris da selvfølgelig)? Hvordan er feks diesel hybrid i forhold til småkjøring?
 10. Vi vurderer å oppgradere dagens Auris Sport Tourer 2013 modell med noe med litt mer plass og vinterfremkommelighet. Vi vurderer sterkt Skoda Octavia Scout 2015-2016 med 4x4, bensinmotor og automatgir. Er det noe jeg bør være klar over eller tenke spesielt på med en slik? Er det gode alternativer i (pris) klassen (4x4, bensin, automat, god plass? Jeg har forstått at Octavia er klasseledende hva angår plass, men er det noen på rundt 191 som har erfaring med hvordan det blir med benplass med to barneseter? Edit: ikke mer enn 260 000 (litt avhengig av innbyttepris) og alt annet enn diesel (for mye småkjøring)
×
×
 • Create New...