Jump to content

SpecialForce

Medlemmer
 • Content Count

  5426
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

142 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13229 profile views
 1. Du kan sende en kortreklamasjon til banken din muligens?
 2. Bo for deg selv. Du er der for å studere. Da er tiden du bruker på å rydde i andres rot, å gjennomgå sjenerende støy du ikke kan kontrollere og lignende er bare ulemper. Fordelen med å bo for seg selv er at du kan velge å være sosial helt selv. I et kollektiv så har man sjelden noe sted å trekke seg tilbake. Jeg ville heller sett meg om etter en større leilighet som kanskje frigis litt senere i år. Folk kan falle fra på studiet. Å da kan det åpne seg flere muligheter som ikke eksisterer nå. 11kvm var dog litt i minste laget. Jeg leier ut en enhet på 18 kvadratmeter. Å det synes jeg var i grenseland.
 3. Med så små marginer så må du da kunne pusse det ned til en jevnere flate igjen? Det er jo snakk om noen millimeter.
 4. Hvis skipperen på fjord 1 må etterfylle kioskautomaten i løpet av sin vakt så faller nok dette under arbeidsgivers styringsrett. Så i sin enkleste form må du godta dette arbeidet. Er du ikke fornøyd så søk deg over til en annen plass.
 5. Som poengtert av en annen bruker så produseres det også solenergi når det er overskyet mv. Får man jevnet ut energitoppene så sparer man mye penger. Du kan se hvilke flater hos deg som egner seg for solceller på solkart.no.
 6. Så bra det ordnet seg. En flaske dyserens i ny og ne hjelper veldig på. Blir det for mye rusk i tanken og filteret så trenger man noe som løsner opp avleiringene som stopper til ting. I tillegg er det bare sunt om bilen får litt høyt turtall en gang i blant. En Toyota går til det ikke er noe igjen av karosseriet med fornuftige oljeskift og litt kjærlighet. Husk også å bytte pollen og luftfilter nå på sommeren.
 7. Jeg lurer litt på følgende: er ikke cloud key integrert i switchen du har kjøpt?
 8. Den som vil ha en problemfri vinter bør investere i solceller nå. Ja. Kostnaden ser veldig dyr ut. Men se på signalene fra Statkraft, verdensbildet med mer. Det lønner seg på kort og lang sikt.
 9. UV-filtere gjør vel samme jobben å er mindre strømkrevende.
 10. Nå ble jeg glad for at jeg tenker å ha vannbåren varme i alle gulv, kombinert med solfanger.
 11. Hvis du gjennomfører planen så sørg for å få en tinglyst heftelse på huset slik at du får pengene tilbake. Lag en kontrakt å la en advokat se på den eller hør med din bank om de kan hjelpe til med å ta det den veien.
 12. Hvorfor stikker du ikke innom nærmeste bensinstasjon å slår på en flaske dyserens? Kjør gjerne men få opp turtallet litt å kjør så motoren blir ordentlig varm.
 13. Jeg synes Stoltenberg kunne bedt Finansdepartementet om å forlenge vikariatet hennes med et års tid å tiltrådt heller senere. Klart, Ida fortjener jobben. Men hun hadde fått såpass med erfaring i lederstillingen med to år der at hun ville fått jobben neste gang. Uten tvil.
×
×
 • Create New...