Jump to content

SpecialForce

Medlemmer
 • Content Count

  5350
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12321 profile views
 1. Når du får beholde størstedelen av lønnen din i permisjon, og får full lønn i tiden senere så kan du enten søke andre jobber, eller synes synd på deg selv. Er forholdet til ledelsen slik du beskriver så kan det være lurt å bytte arbeidsplass.
 2. 3000kr høres rimelig ut for en komplett sjekk av bilen. Gå for det du.
 3. Dersom flere banker(Eika) hadde støttet Apple Pay ville jeg vært mer frempå med bruken. Jeg har brukt N26 i perioder og vært fornøyd med det. Men nå som jeg har mest inntekter i Norge er det mer naturlig å bruke mitt vanlige bankkort.
 4. @Olaf Jeg har selv fått flere jobbtilbud via Linkedin med en oppdatert profil enn uten. Linkedin er en fin plattform for å opprettholde et profesjonelt nettverk og for å finne likesinnede. Har du andre erfaringer så skal jeg ikke si i mot det men det kan ikke skade hvertfall for å profilere seg litt.
 5. Hvis noen kjenner til steder i Sør man kan plukke opp saker fra så tar jeg i mot tips på PM. Savner å gjøre i stand og plukke litt..
 6. Jeg ville heller tenkt at det finnes en underbevisst årsak eller at noe i kostholdet saboterer litt. På denne tiden av året har de fleste nordmenn for eksemple kronisk mangel på D-vitaminer. Har du sjekket deg hos legen om du har vitamin eller mineralmangler? Ikke minst er det bedre for deg om du finner roligere aktiviterer å gjøre på kveldene et par timer før du skal legge deg. Sist men ikke minst: Oppretthold samme døgnrytme i helgene som i ukedagene hvis mulig.
 7. Hvis du kjenner fysiske plager knyttet til jobben din så er det galskap å jobbe seg igjennom dette. Hvis du ikke tar kroppens signaler på alvor så vil det kunne skape varige plager som følger deg resten av livet. Sykemeld deg og bruk tiden på å bli frisk og til å finne noe annet å jobbe med. Hvilke regler som gjelder kan NAV rådgi deg om. Er du i jobb og har plager så ta hensyn til dette så du raskere kan komme tilbake i jobb igjen.
 8. Jeg kjenner ikke en eneste voksen mann som ville klaget over at en jente var veldig våt. Selv synes jeg det er et kjempestort kompliment for den "jobben" jeg gjør med forspill osv med deg. Dette er den absolutt siste tingen som du trenger å bekymre deg over. Det kan jeg love deg. Derimot kan det være lurt å ha et håndkle eller lignende i nærheten om det tar overhånd. Hvis din partner ikke kjenner så mye så kan du forbedre dette ved å gjøre kegel-øvelser som stimulerer muskulaturen i bekkenet ditt. Denne ressursen nevner graviditet spesielt men ikke tenk så mye på det: https://www.fysionett.no/bekkenbunnsovelser-for-gravide/
 9. Nå er det et par forumversjoner siden jeg var skikkelig aktiv. Ut i fra hvor responsiv siden er og at det meste er rimelig stilrent så er jeg fornøyd. Jeg kunne kanskje tenke meg flere reaksjonsformer enn pil opp på innlegg som latter og takk, men det er vel kanskje for mye å forlange?
 10. Her handler det nok mer om brukervennligheten vil jeg tro. Jeg kan ikke forstå at du får så mye mer for pengene ved å kjøpe denne kontra å beholde det du har om du er fornøyd med det. Men er du Get-kunde fra før?
 11. Å ikke ha formell kompetanse er alltid vanskelig å rettferdiggjøre. Skal du begynne med programmering så hiv deg på noen åpne kildekode-prosjekter og bygg opp en portefølje på Github. Opprett en Linkedin-profil å hold denne oppdatert så skal du nok se at det ikke skjer saker og ting etter hvert. @displayname1337 Jeg antar at etter 16 år med gitarspilling så er det som med muskelmasse at det holder med mindre økter for å beholde samme erfaringsnivå/styrke kontra femdagersøktene man har innledningsvis når man er godt i gang. Som du nevner er det veldig fint med god matematisk forståelse, men ikke et absolutt krav.
 12. Nakenprat er også aktuelt men det lille jeg har sett den siste tiden viser meg at det er mye useriøse aktører der.
 13. Altså de fleste viser jo gjerne med kroppen og handlingene hva man vil. Er du komfortabel med det eller usikker så tror jeg det for enhver mann er befriende å endelig høre ordene "jeg vil ha deg" fremfor å rangle frem og tilbake over lenger tid i usikkerhet. Har du allerede en forbindelse som er nær/intim så er jo det bare supert.
 14. Forventningene dine høres greie nok ut de, men spørsmålet er jo også om du faktisk setter ord på dette i virkeligheten eller om det kun skjer i dette foraet.
×
×
 • Create New...