Gå til innhold

Tråden for Norges fotball-landslag


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 Ja det var ikke deg jeg spurte 😉 Men til deg om det: Du vil altså kalle spillere som Aursnes, Nusa, Holmgren, Ryerson; Sørloth,  Østigård..  for "nisser med huet i ræva"  som fotballspillere ? Deg eller andre som eventuelt mener det, vil jeg påstå har fulgt dårlig med.
 

Endret av Delvis
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vi mangler intensitet på midtbanen. Tendensen er at når vi bytter ut trusler på topp mot slutten av kampene, mister vi helt evnen til å presse høyt eller halvhøyt i banen. Nå var ingen av de med, men det å kunne sette inn spillertyper med futt i beina som Thorsby eller Thorstvedt vil gi oss bedre evne til å opprettholde intensiteten på slutten av kampene. Det holder ikke at bare Ødegaard er den som orker når det bikker 75 min.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Retroman skrev (5 timer siden):

..skjønt nevnte keeper skal ha æren for at det ble tre poeng i går. Siste skuddet på ballen så jeg inne - var et skikkelig tigersprang!

Hvis Nyland faktisk får spilletid og kommer i form i Sevila, så kan det bli bra.

hocanee skrev (6 timer siden):

Vi har en spennende angrepsrekke, men Norge kommer aldri til noe mesterskap med det forsvaret og keeper.

Men forvaret vårt er helt klart en svak del. Synd men sant. Nå var Ryerson småskadet og Holmgren ikke i form pga overgang til ny fotballkultur. Hanche var vel også ute? Med han tilbake, Daland et hakk bedre, spilletid på Østigård og Ajer, så er det brukende. Men vi får håpe noen flere melder seg på. Og vi har blitt litt for avhengige av at Strandberg fungerer.
Håper noen flere slår til, og det hadde vært fint å fått Glesnes til en bra Europeisk klubb, og at Hjelde får spille fast som stopper.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Da er troppen for EM kvalik mot Kypros og Spania tatt ut.

Oscar Bobb ble tatt ut.

Landslagstroppen

  • Keepere:

Mathias Dyngeland (Brann), Ørjan Håskjold Nyland (Sevilla), Egil Selvik (Haugesund)

  • Forsvar:

Kristoffer Vassbakk Ajer (Brentford), Fredrik Bjørkan (Bodø/Glimt), Birger Meling (FC København), Stian Gregersen (Bordeaux) Marcus Holmgren Pedersen (Sassuolo), Julian Ryerson (Dortmund), Stefan Strandberg (Vålerenga), Leo Skiri Østigård (Napoli).

  • Midtbane:

Fredrik Aursnes (Benfica), Patrick Berg (Bodø/Glimt), Sander Berge (Burnley), Morten Thorsby (Genoa), Antonio Nusa (Club Brugge), Osame Sahraoui (Heerenveen), Oscar Bobb (Manchester City), Kristian Thorstvedt (Sassuolo), Ola Solbakken (Roma), Hugo Vetlesen (Club Brugge), Martin Ødegaard (Arsenal).

  • Angrep:

Bård Finne (Brann), Erling Braut Haaland (Manchester City), Jørgen Strand Larsen (Celta Vigo), Alexander Sørloth (Villarreal).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...