Gå til innhold

hocanee

Medlemmer
  • Innlegg

    234
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av hocanee

  1. Ville absolutt spart de pengene Går alltids an å kjøpe en cpu kjøler senere ved behov
  2. Cpu bør ligge mellom 60-70 grader under kraftige spill. 70-75 går greit, men bikker en over 75 er det noe som er galt.
  3. Hvor lenge tror dere pc'en min kommer til å vare?
  4. Kan du bygge selv kan jeg anbefale noe ala dette
  5. En ps5 er mye bedre enn den Du kan ikke kjøpe en pc til tilsvarende pris som en konsoll koster og få en like bra spillmaskin
  6. Vanilla og tbc eneste som kan kalles classic WOTLK er classic+ Cata er retail på de fleste områder
  7. Selger nok 4080 superen min når 50 serie kortene kommer ja
  8. Eneste måten å ha en bærekraftig befolkningsvekst på et å fjerne rettigheter fra kvinner. Noe vi selvfølgelig aldri skal eller bør gjøre.
  9. 25K og bare ende opp med 12 GB vram suger rimelig hardt
  10. Folk er idioter og hører på høy musikk/podcast mens de sykler som drar bort fokuset til andre ting. Jeg sykler aldri med musikk på. Har alltid fokus på hva som skjer rundt meg.
  11. Idioter bør ikke ødelegge for oss andre. Brukt Sparkesykkel uten hjelm i 3 år, aldri vært i nærheten av en ulykke.
  12. Villa har mange skader på nøkkelspillere Mings, Buendia, Watkins, Kamara, Ramsey. Samtidig er McGinn ute med suspensjon. Regner med grei skuring for City her
  13. United er ikke kapable til å gå på en seiersrekke og er ute av topp 5 racet etter min mening.. De ble altfor emosjonelle etter Liverpool, ser ut som all energien var borte i kveld.
  14. Emery har gjort en monsterjobb med Villa Imponerende
  15. Keeperen og forsvaret danner grunnmuren til ethvert godt fotballag. Hjelper lite med Haaland og Ødegaard når vi ikke har noen som kan støtte dem.
  16. Man har jo lyst å gi barna sine det gode liv Når jeg vokste opp bodde vi relativt smått og billig. Ønsker ikke å tilby barnet mitt det samme.
  17. Kepler er jo mye større da så trenger mye mer varme for å varmes opp Jordas størrelse, posisjon og vår sol's størrelse er helt perfekt. Det er rett og slett veldig mye som skal klaffe for å danne grunnlag for liv.
  18. Du må ha en balansert temperatur til å støtte liv. Jordkloden ligger pefekt avstand til solen så det er ikke mange planeter som er gode kandidater. Så, er det liten sjanse at det finnes intelligent liv i vårt solsystem? Ja. Faktisk er sjansen så å si null.
  19. Har ikka handla gaming utstyr fra komplett på 6 år. Det er dyrt og de har dårlig utvalg. Brukt proshop i flere år og ingenting å klage på. Rask levering og stort utvalg av varer.
×
×
  • Opprett ny...