Gå til innhold

Prison Break Sesong 3 - med spoilere


Anbefalte innlegg

Her diskuterer vi prison break ikke om hvordan en freak som har oppkalt seg etter en av norges største krigshelter sender signaler ut og inn. Herregud

 

Blir kvalm!

 

Blir kvalm av deg jeg!

 

Synes at den siste episoden var bra. Var ikke så mye som skjedde underveis, men hele episoden var liksom oppbygningen til det som vi har ventet på i 11 episoder, på en måte. :p Ble nesten andpusten og hjertet slo som bare det helt mot slutten. Ble nok en gang irritert på feite Bellick som snek seg foran Michael og Whistler. :pGleder meg til neste episode! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

God episode, endelig klarte de å flykte ut av den blindveien Sona har vært for serien. Mye spenning og de klarte å binde opp ting fra tidlig i sesongen opp til fluktforsøket. Men selvsagt irriterer de klassiske PrisonBreak-greiene med den boka han mistet og Lincoln vs Mahone opplegget litt.

 

Nå håper jeg de bare får eid hu drittkjerringa i neste episode.

Lenke til kommentar

Grei episode, fint hovedfokuset endelig er vekk fra Sona. Begynte å bli drittlei Sona, Sona, Sona....liker uansett hva som skjer fremover. Vedder på at T-Bag dreper Lechero nå som han skadet og svak. Den Mahone-greia synes jeg var litt unødvendig. Bellick kommer nok til å være med på "laget" til T-Bag hvis T-Bag tar over Sona ifra Lechero.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...