Jump to content

Vrengtpolvott

Medlemmer
 • Content Count

  5301
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Vrengtpolvott

 1. Men denne moden er vel gratis? Så det er ingen penger involvert. Ikke gies selve spillet ut en gang. Så er mer som noen gir bort gratis lime man kan ta med hjem og ha i sin cola man har betalt for. Det er det samme om det tas betalt eller ikke, Mario er Nintendo sin merkevare, og dersom de lar andre bruke merkevaren fritt så kan de miste eneretten på den, som da gjør at Sony, Microsoft etc etc kan lage Mario produkter uten at Nintendo har noe de skulle ha sagt. Derfor slår de alltid ned på de som prøver å bruke merkevaren deres. Det er slik verden fungerer, og den har fungert slik i lang tid.
 2. Folk liker forskjellige ting, og det er helt greit, det jeg dømmer folk etter er hvordan de oppfører seg mot andre, online eller offline.
 3. Jo kilden er at UBI selv sier spillet er så dårlig at de kan til og med kreve penger for at folk skal spille det mindre. Hva er det du ikke skjønner med det? Det er fysisk i spillet. Jeg skjønner at du tror synsing er det samme som fakta, men det er det faktisk ikke. Dersom du ikke har en faktisk kilde på at Ubisoft offisielt sier "Breakpoint sucks", så kan du ikke si at de har sagt det. Det er det samme som å si at EA sa at Battlefront 2 var dårlig, kun fordi det hadde samme monetization mekanikker som Breakpoint.
 4. Leste du resten av posten min, UBI vet spillet er så dårlig at folk er villig til å betale MER penger for å spille mindre av det. da er spillet dårlig, I et bra spill er det ingen som ville være villig til å betale penger for å ikke spille det. Så du har ikke en kilde på det med andre ord?
 5. I motsetning til BoTW så var jo faktisk Link's Awakening et godt spill. Antar at kommentaren er for å provosere, men BOTW er vel egentlig regnet som et svært godt spill? Nei kommentaren er fordi det er min oppriktige mening om spillet. Forstår ikke hva folk liker så godt med det, ja det er mye kult man kan gjøre, men ikke nok til å gjøre det til et godt spill.
 6. I motsetning til BoTW så var jo faktisk Link's Awakening et godt spill.
 7. Alltid noen som skal klage og sutre, selv når de får noe gratis.
 8. entrehake substantiv BØYNINGen UTTALE[e`ntrə] BETYDNING OG BRUK SJØMILITÆRVESEN svær båtshake til å holde det fiendtlige skipet fast med ved entring SITATER folk med entrehaker stod klar og huket fast i leideren (Max Mauser: En hai følger båten 184) slo de først entrehakene i et annet skip, da hadde man den andres dekk under seg og kunne storme det (Jens Bjørneboe:Hertug Hans 50)
 9. De har forklart hvorfor, og har en veldig god grunn til å gjøre det. Anbefaler at du leser artikkelen her på Gamer.no
 10. Eller så skulle scenen vise et viktig øyeblikk i Ellis liv, noe som er veldig viktig med tanke på karakterbygging og historiefortelling. Synes det er helt latterlig at man kan reagere negativt på noe så enkelt som to personer som er glade i hverandre.
 11. Slutter du aldri å klage? Du må være den mest sutrete forumbrukeren jeg noensinne har sett, du klager på absolutt alt som ikke omhandler nisje krigssimulatorer, og nekter å høre på andre sine meninger.
 12. Ja de har utleie ved flyplassen også, stemmer det, men ettersom jeg kommer med toget tok jeg den som var nærmest togstasjonen. Skal ta tipset ditt om å ringe de i morgen, så finner jeg ut av det da forhåpentligvis
 13. Takk for svar, men den jeg leter etter er denne: https://www.avis.no/produkter-og-tjenester/utleiestasjoner/europa/norge/sandnes/forus-stavanger Det er denne jeg har leid via, men adresse og kart viser forskjellig sted, og har heller ikke fått svar fra kundeservice så er litt frustrert haha.
 14. Håper noen som er kjent i Stavanger kan hjelpe meg! Skal ta nattog til Stavanger på torsdag, og skal hente leiebil hos Avis fredag morgen, men sliter veldig med å finne ut hvor Avis Forus/Stavanger faktisk er. På siden deres står adressen Co/bilhuset, Vestre Svanholmen 9, Sandnes, 4313. Men kartet på samme side viser Bjødnabeen 4, 4033 Stavanger. Jeg har sjekket både Google Maps og Gule Sider, men ingen av de viser Avis på noen av adressene. Jeg sjekket også nettsiden til Co/Bilhuset, og der står det ingenting om Avis Bilutleie. Håper virkelig noen kan hjelpe meg å finne ut hvor de faktisk ligger slik at det ikke blir noe kluss fredag morgen
 15. Fikk hjelp av en kamerat nå, men etter at bilen var koblet til og batteriet hadde futt startet jeg bilen og hørte et lite *klikk* og så ble den helt død. Kan det være så enkelt som ei sikring, eller noe enda verre som er galt?
 16. Takk for svar! Bilen har stått inne i en garasje i hele vinter, og ble ikke skiftet til vinterdekk, så sommerdekkene er fremdeles på. Satte bilen på lading i morges, prøvde å starte den nå men var null futt, så får hjelp av en kamerat senere i dag med startkabler.
 17. Har en Ford Fusion 2008 modell som har stått stille siden før jul. Den skulle i utgangspunktet bli brukt nå og da, så alt av væsker er ikke blitt tappet. Lurer derfor på hva eventuelle skader den kan ha dratt på seg av å stå helt stille.
 18. Så fiks juksinga? Istedet for å bruke online som redskap til å ødelegge for det som ikke spiller online? AtW Det er jo nettopp det de gjør ved å fjerne redskapet som gjør juksing mulig. For det første fjernes det ikke, det kan ikke utvikles lengre, og de kunne gjort det server-side. Online-delen har nå defacto gjort spillet verre for mange brukere. AtW Den fjernes ikke, men alle som bruker den risikerer å bli bannet, i så måte fjerner de den fra spillet, og forhindrer juks.
 19. Så fiks juksinga? Istedet for å bruke online som redskap til å ødelegge for det som ikke spiller online? AtW Det er jo nettopp det de gjør ved å fjerne redskapet som gjør juksing mulig.
 20. Grunnen til at de tvinger de til avslutning er fordi modden brukes til å jukse i online ved å spawne penger og kjøretøy/våpen, ikke fordi de hater mods.
 21. Synes dette ser rett og slett dritfett ut. Satser på at jeg får en fast makker å spille det gjennom med!
 22. Ser frem til Bethesda sin, men klokken 5 her i Wales blir litt i tidligste laget tror jeg.
×
×
 • Create New...