Gå til innhold

Prison Break Sesong 3 - med spoilere


Anbefalte innlegg

Prison Break Sesong 3!

 

54022.jpeg

- Her diskuterer vi den tredje sesongen av den fantastiske serien Prison Break.

 

Regler:

  • Her diskuteres det etter det amerikanske sendingsskjemaet. Dersom du følger med på norsk TV og ikke vil at noe av handlingen skal røpes for deg, bør du altså holde deg unna.
  • Ikke spør hvordan en laster ned Prison Break og slikt, da det ifølge forumets retningslinjer under punkt åtte står at det er fy-fy med piratkopiering og annen ulovelig nedlasning. Link.
  • Dersom du kommer over informasjon fra lekasjer fra produsentene og liknende som røper noe om seriens videre handling, skal dette legges innenfor skjul-koden. Det samme gjelder snakk og diskusjon om promo-er til episodene.
  • Har jeg glemt noe? Send meg PM!

Ofte spurte spørsmål:

SP: Når starter sesong 3?

SV: Sesong 3 starter mandag 17. september i USA.

 

SP: Hvilken episode var den sist sendte i Prison Break?

SV: Da kan du sjekke tvrage sin Prison Break-side , TV.com eller liknende sider.

 

Season 3

 

45. 3- 1 3AKJ01 17 Sep 07 Orientación

46. 3- 2 3AKJ02 24 Sep 07 Fire/Water

47. 3- 3 3AKJ03 1 Oct 07 Call Waiting

48. 3- 4 3AKJ04 8 Oct 07 Good Fences

49. 3- 5 3AKJ05 22 Oct 07 Interference

50. 3- 6 3AKJ06 5 Nov 07 Photo Finish

51. 3- 7 3AKJ07 12 Nov 07 Vamonos

52. 3- 8 3AKJ08 19 Nov 07 Bang and Burn

53. 3- 9 3AKJ09 26 Nov 07 Boxed In

54. 3-10 3AKJ10 3 Dec 07 Dirt Nap

 

Kilde: http://epguides.com/PrisonBreak/

 

Kommer ikke på noe flere spørsmål nå, men send gjerne PM. Kan vel legge inn flere generelle spørsmål som måtte dukke opp her i tråden :)

 

Gleder meg til oppstart av ny sesong etter sommerferien!

 

Goscinny ;)

Endret av Goscinny
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tar meg den friheten å sitere to brukere fra den forrige tråden:

Det kan det være at mr.general vil ha noe med Michael's spesielle evner som det ble nevnt i sesong 1, så ut som om generalen var på et forskningsted, der de eksperimenterte med dyr(?), man kan se at noe flakser/rører på seg inne i et bur bak om døren de står utfor, i det han sier at han vil at micheal skal rømme.

8332808[/snapback]

På Fox stod det at det var aper i bur, der Padman og assistenten gikk inn... Dette har nok noe med Michael og Mahones evner, begge har jo den sykdommen, ikke sant?

8332831[/snapback]

Dette synes iallfall jeg er veldig interessant. Det virker som om generalen virkelig har en plan for dem. Hvis ikke; hvorfor har han planlagt Sona i detalj, og hvorfor skulle de plutselig bare ha Scofield og ikke broren? Og atpåtil, han skulle være levende og settes inn i fengsel ...

 

Virker som om de har nok stoff for en tredje sesong, noe de (produsentene) forsåvidt har sagt hele tiden uten å bli trodd.

 

Goscinny ;)

Lenke til kommentar

Skaperne av prison break skulle egentlig bare ha 2 sesonger har eg lest, men så maste fox så mye på en ny sesong på grunn av høye seertall at de ble "tvunget" til å lage enda en sesong. Om det er faktisk sant så kan det betyd at forfatteren kansje finner opp nye vendinger underveis, for å legge mer "fyll", men han har nok slutten ferdig lagret på et hemmelig sted :p Lost er jo et prakt eksemplar, "-Å vi trodde ikke folk ville henge seg sån opp i de tallene, selv om vi linket de til nesten alt. Å nei, de har ikke en spesiel betydning, men vi får vel finne opp noe da" Det ble jo faktisk sakt av forfatterne som skriver lost (ikke helt ord rett, men samme betydning).

Lenke til kommentar
Gleder meg som bare det til Sesong 3 begynner!!

 

Goscinny: Resize bildet slik at det blir litt mindre i første post, så blir det perfekt ;) PB fortjerner det :p [/pirke]

8333828[/snapback]

Jeg kjører HW Dynamisk-skinnet, så jeg merket ikke noe. Skal lage det bittegrann mindre, da :)

 

ENDRET: Greit nå?

 

Goscinny ;)

Endret av Goscinny
Lenke til kommentar

jeg gleder meg noe utrolig til sesong 3. jeg har enda ikke tenkt ut en logisk teori angående hva generalen og sona angår, men jeg er temmelig sikker på at kellerman ikke ble skutt, og det hadde vært såå typisk prison break om den irriterende asiateren lever enda. Men, jeg tror nok det blir et kult samarbeid mellom mahone og scofield, som garantert sammen klarer å tenke ut en plan, men de må da få hjelp av linc og sarah, så kan bli spennende. michael har jo ingen blueprints og mahone har ikke medisinen sin, så blir så ufattelig spennende å se.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...