Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
1 hour ago, Comma Chameleon said:

Expanse er så bra. Gruer meg til å ventetiden mellom sesongene.

Og føler de har klart enda høyere produksjonsnivå. Evt bare er det at jeg får sett serien i 4k hdr som gjør at alt ser bedre ut. Fantastisk 

Ja enig. Har sett de fire første episodene av s04 hittil. Er så bra at jeg vurderer å starte fra s01 igjen... bare for å utsette ventetiden som kommer etter at ferdig med s04.

Lenke til kommentar

Ferdig med The Movies that Made Us. Nok en nostalgibombe fra folkene bak The Toys that Made Us. Her var det mye jeg ikke visste om de fire filmene de tar for seg - Home Alone, Dirty Dancing, Ghostbusters og Die Hard - og det er vel verdt å se den for alle med et forhold til disse.

Visste du f.eks. at man ønsket at Slimer i Ghostbusters skulle ligne på nylig avdøde Joe Belushi? Kunstneren som laget Slimer innrømmer i dokumentaren at han ignorerte dette, men da han viste frem Slimer mente alle at den lignet på Belushi allikevel. 

Lenke til kommentar

Så ferdig War of the Worlds (2019), en fransk/engelsk produksjon, med blant andre Gabriel Byrne og Elizabetth McGovern. En ganske annerledes vri på denne klassiske historien.

Dette er også langt fra noen adhd Hollywood produksjon, man tar seg tid her, ikke så mye action, mer 75% drama. Men jeg syntes det fungerte veldig bra. Jeg ser gjerne at det kommer en sesong til.

Så den på Fox/T-We.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...