Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Har lest de 3 bøkene av Stephen King om Mr Mercedes, likte bok 1 og 3 godt - ikke så mye nr 2. Artig å lese at han tenkt epå Brendan Gleeson når han skrev bøkene - veldig passende.

 

Akkurat ferdig selv med 2 sesonger av The Grand Tour, veldig varierende kvalitet på episodene synes jeg. Men fantastisk bildekvalitet til tider å se i 4k HDR. Nå er jeg i gang med Jay Leno's Garage - fine greier.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den nye sesongen (3) av Lethal Weapon er foreløpig bedre enn den forrige faktisk. Å bytte ut en hovedkarakter tilførte faktisk noe nytt selv om jeg egentlig ikke er noe fan av det.

Syntes du? 

Jeg har vegra meg litt for å se mer, nettopp fordi dem bytta ut en hovedrolleinnhaver. Er ikke noe fan av det sjøl, èn ting er å skrive ut en karakter av serien helt, men å beholde karakteren og bytte skuespilleren er noe jeg sliter litt med. 

 

Skal gi det et forsøk, selv om det er vanskelig å se for seg Sean William Scott som noe annet enn "Stiffler" 

Lenke til kommentar

Babylon Berlin har vært helt utrolig bra til nå! Den serien gir meg virkelig god følelsen underveis altså! Høyt nivå på alt vil jeg påstå! :)

 

Gledet meg litt på denne, men hadde ikke den helt gode følelsen etter en halv episode, så gikk tilbake til noe annet jeg holdt på med. Men hadde en litt tung dag, så kan være derfor. Skal gi den en sjanse til. :) 

Lenke til kommentar

Kanskje du som gjorde deg selv til et fjols i denne tråden fordi du klikka over et rykte kunne heller vente på en offentlig annonsering, enn et mulig falsk castingcall rundt The Wticher-serien til Netflix? 

 

Så langt ser serien ut til å være mer tro til bøkene, samtidig som serien caster litt yngre skuespillere på grunn av at serien sikkert vil vare et par sesonger. Vet ikke hva som er i planene, men Netflix har vel allerede sett for seg å ha denne serien enten årlig, eller nesten årlig, slik som Stranger Things i planene.

 

 

 

 

Seventeen-year-old Freya Allan (Into The Badlands, inset above) will fill the pivotal role of Ciri, Princess of Cintra, while other characters from the Court at Cintra include Queen Calanthe (Genius‘ Jodhi May) and her husband, the knight Eist (Fortitude‘s Björn Hlynur Haraldsson), and the druid Mousesack (Snatch‘s Adam Levy).

Additionally, the sorceress Yennefer will be played by Anya Chalotra (Wanderlust). Filling out the magical academy at Aretuza are Tissaia (Ripper Street‘s MyAnna Buring) and novice sorcerers Fringilla (Mr Selfridge‘s Mimi Ndiweni) and Sabrina (Therica Wilson-Read). Millie Brady (The Last Kingdom) meanwhile will play the outcast Princess Renfri.

witcher-cast.jpg
Endret av Maury
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Spennede cast, Charlotra har vore i vinden ganske lenge, men di andre kom ganske plutseligt  :)

Castingcallen var vell ikkje falsk, men bare missforstått fra fansa om at det var den eineste castingcallen, uansett fikk utbryddet slått vet i håve på crewet, og då kan me glede oss  :w00t:

Lenke til kommentar

Ikke prøv å vri det til at rasist-idiot-utbruddene hadde noe for seg.

Rasistisk? Og nei, eg trur ikkje det hadde det, det var ein liten spøk, trudde du skjønte det.

 

Eg ser ikkje heilt kossen det at fans vil holde seg til kildematerialet er rasistisk, menmen. Du har sikkert rett, for du er ikkje den første som meiner det.

Endret av Noiz
Lenke til kommentar

Grei huskeregel:

Hvit rasisme er et av historiens største overgrep, og fortsetter å forme verden den dag i dag.

Svart rasisme er i verste/beste fall en bagatell.

Derfor er ikke de to tingene sammenlignbare i et 1:1-forhold. Rasisme "går ikke begge veier". Når man gjør en etnisk minoritetsfigur hvit(ere) for å utvide målgruppen, er det et uttrykk for rasisme. Det motsatte er ikke det samme, bare andre veien. Utfordringen her er å tenke lenger enn sin egen nesetipp.

Men det er klart, det er kjekt å føle seg som et offer iblant, som om man kjemper selve kampen. #backtoresett

Endret av Isbilen
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Grei huskeregel:

Hvit rasisme er et av historiens største overgrep, og fortsetter å forme verden den dag i dag.

 

Jepp, jeg husker med gru den tiden da afrikanerne stjal hvite europeere fra hjemmene sine, for å selge de som slaver.

Det er jo ikke så lenge siden hvite sinte menn ikke fikk ta buss eller gå på skole, ikke hadde stemmerett eller andre rettigheter etter loven, det var grusomme greier.

 

En av historiens største overgrep faktisk, det er kanskje på tide å plukke opp en historiebok?

 

Når det kommer til The Witcher, så har Geralt, hovedkarakteren, gjennomgått mutasjoner og genetiske eksperimenter som gjorde at han mistet all pigment, og er derfor kritthvit med hvitt hår, som har ført til at han går under kallenavnet "The White Wolf".

Jeg kan liksom ikke helt se for meg Idris Elba eller Wesley Snipes passere som "den hvite ulven", uten enorme mengder sminke.

Endret av adeneo
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Grunnen til at jeg skrev hvit rasisme var at jeg mente all rasisme fra hvite. Det burde være lett nok å forstå i seg selv, ellers hadde du resten av innlegget å bli klok på... med mindre du sluttet å lese i det øyeblikk du trodde du hadde noe å ta meg på.

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...