Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Herregud, hva er galt med alle som tilber Daredevil? Er dere de samme tullingene som synes Thor er gode filmer, og tror Captain America 2 er edgy politisk thriller

 

Hehe, har også undret litt over hvordan folk kan like de uendelig mange superhelt filmene som har rullet ut på samlebåndet de siste årene. Jeg har fra tid til annen prøvd et par superhelt filmer, men de er jo like alle sammen, med noen få unntak. Nå har jeg nettopp fullført sesong 1 av Daredevil og for min del havnet den midt på treet. Noen episoder var ganske engasjerende, feks den hvor man ser endel av barndommen til både Fisk og Murdoch. Men så har du de svake episodene med "bossfighter" og corny dialoger. Og ikke minst alle de gangene de setter opp diverse situasjoner.

 

 

Feks når det tydeligvis står i manus at Fisk og Daredevil skal møtes mann mot mann, og at den ene rene politimannen i byen skal velge mellom de to. Og så løser de det med at Fisk tar med seg en enkelt sikkerhetsvakt og drar til "den isolerte bydelen der ingen oppholder seg", noe Daredevil selvfølgelig får med seg. Og når en av de har vunnet så bare dukker han politimannen opp og man får en ganske så svulstig avslutning som blir en slags blek og litt pinlig kopi av Batman-trilogien. Fant de virkelig ikke på noe bedre?

 

 

Men jeg så gjennom alle 13 episoder, og de fleste av dem var grei nok underholdning. Men det spørs om jeg får skrapt sammen nok interesse for å se sesong to når den kommer. Det finnes endel bedre serier å se på.

Endret av Golamesh
  • Liker 2
Lenke til kommentar

I fjor så var det noen her som mente jeg ute etter å hate Michael Rapaport fordi jeg sa at hans karakter var svak og elendig i sesong  5 av Justified, og det står jeg fremdeles på. Karakteren passet ikke han, og karakteren var ikke bra nok som sesongens store skurk i sesong 5 av en serie som er en av de beste på skurker.

 

Men i ukas Louie var Rapaport herlig. Ja, karakteren hans var irriterende, men det var poenget. Rapaport er mye mer troverdig som en slik karakter, og måten serien brukte karakteren var bra. Rett og slett bra hvordan karakteren passet inn med hva serien har gjort denne sesongen så langt, og serien i seg selv. Litt vri på "Eddie"-episoden med Doug Stanhope, som er en av favorittepisodene mine av serien.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-292501

Hvis noen lurer på om Rapaport kan være dyktig er det bare å sende dem i retning Boston Public. Men jeg er enig i at han ikke var særlig overbevisende i Justified. 

Eller prison break sesong 4 :)

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-292501

Jeg håper det er en fleip. 

Hvorfor skulle det være en spøk? Rollen hans i prison break var minneverdig :)

Endret av Bruker-292501
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-292501

Vell du syns rollen hans i prison break sugde og jeg syns han sin rolle i boston public sugde, vi er alle forskjellig :)

 

Edit: Jeg tar tilbake det jeg sa om at rollen hans i boston public sugde :)

Endret av Bruker-292501
Lenke til kommentar

Ja, hvis du skal ta fram en minneverdig karakterer fra Prison Break så er det absolutt ikke karakteren til Michael Rapaport.

 

Rapaport sin rolle er så feil-castet, fordi Rapaport er ikke troverdig for fem flate øre i å spille en fyr som tar en 180 grader som karakteren Donald Self gjorde. For han allerede ikke var troverdig til å spille en føderal agent. Greit nok at mye av Prison Break i seg selv ikke var troverdig for fem flate øre, men til tider var serien grei underholdning. 

 

Hvis du skulle ha tatt ut noen karakterer som er minneverdig fra Prison Break mener jeg, så går det strengt tatt til minst 30-40 karakterer før du nærmer deg Donald Self.

Endret av Maury
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-292501

Jeg er faktisk enig med deg nå Maury, jeg så et klipp av en av scenene med han på youtube nå og det ser ikke noe bra ut. Jeg husker selv at det var vanskelig for meg å ta han alvorlig når jeg først så han i prison break fordi jeg var vant med å se han i war at home :p Beklager at jeg var frekk mot deg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...