Gå til innhold

Er du / kjenner du en Kjendis ?


Mattlakk

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Han er nok ikke kjendis som i kjent i hele Norge, men tipper svært mange kjenner til hvem han er i metalmiljøet(og muligens til en hvis grad prog-miljøet). :)

 

EDIT: Men han er derimot bandmedlem i et skamfett band, det er mye mer status å ha møtt han enn fks. en idiotisk kjent (talentløs) idoldeltaker. ;)

Endret av TLZ
Lenke til kommentar

Jeg har levert dattera til Heidi hauge dritings hjem en gang. Hu og søstra mi var på hyttetur og stjal spriten til bestemora mi. Du sku hørt køntri-dame som kunne kjefte! Men hu burde jo ikke kjefte da for Heidi kan feste hu og... (Men den saken snakker vi ikke om på et forum der alle (også Se&Hør) kan lese ;) )

 

Og så har jeg vært på fest med han likskjenderen. Det er eksen til en vennine av meg. Det er syk fyr. I avisene så fokuserer de hele tida på at han spillte metal, men de glemmer som oftest å nevne at han blei kasta ut av samtlige band han spillte i. Han hadde visst hivd i seg en hel haug med knips den kvelden da... (som om DET gjorde det no bedre lissom).

 

Og så har jeg en vennine som har vært i lek og cocktail og diverse. Nevner ikke navn (hei, Karoline :p )

 

Jeg er fra samme sted som han derre sullikken i dizzie tunes (husker ikke navnet). Sur gubbe. Kjøper ikke lodd til inntekt for 17. mai komiteen på barneskolen i hvert fall. Møter han støtt og stadig.

 

Fattern er kamerat med han derre Ghille-duden som kom med nashville-køntri-album nå.

 

Jeg har festa en del med idol-amalie. Kjøpte rev av eksen hennes et par ganger og

 

Kjenner i grunn bare B-og C-kjendiser jeg.

 

Skal jeg ta med alle jeg har vært på fest med eller kjenner noen som er i slekt med hadde lista blitt en del lenger men orker ikke vri huet mitt nå. Har vært mange fester...

 

EDIT: Har festa litt med noen av ODD-gutta også kom jeg på. Og Eksen har fått sang-timer av Aretha Franklin. En kammerat sparrer med Chuck Norris. Jeg tok heis med Rolf Wesenlund en gang

Endret av L4r5
Lenke til kommentar

Hmm.. Har hilst på Erik Thorstvedt som jobbde i samme firma som pappa en gang i tiden. Har samt hilst på, og fått autografen av Peter Smeichel (eller hvordan det nå skrives) da han var i Stavanger med Sporting Lisboa. Har hatt Torbjørn Svendsen som fotballtrener. I sin tid spillte han på landslaget, og har spillt mange bra kamper for Viking. Har også hatt Børre Meinsett som vikar. Også han en tidligere fotball-proff i england. Kan nevnes at jeg har bodd i samme gate som Katrine Sørland (miss norway 2004 elns) i godt over ti år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...