Jump to content

DurinVIII

Medlemmer
 • Content Count

  2785
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

176 :)

About DurinVIII

 • Birthday 05/09/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg er egentlig litt redd for at den chippen mot Huddersfield som gikk i stolpen var et skikkelig Sliding Doors-øyeblikk. Ikke at vi ikke er et mye bedre lag med Almiron.
 2. Er det ikke en sånn Time-of-day-slider et sted i options? Eller kanskje du er vant til å konstant være i en Dark Age ...
 3. Nei, stemmer det. Keith Downie‏Verified account @SkySports_Keith 9m9 minutes agoMore BREAKING: Newcastle’s move for Jordan Lukaku is OFF - despite him having a medical this morning. That’ll explain why Rafa wouldn’t talk about him today. Ev: Lee Ryder‏Verified account @lee_ryder 33s34 seconds agoMore #nufc statement: “NUFC can confirm that Jordan Lukaku will not be joining the club. The defender was on Tyneside on Friday after being given permission to travel by Lazio. It has now been decided that a loan deal will not be pursued. We wish Jordan all the best for the future.”
 4. Indeed, Ayoze er den eneste offensive spilleren jeg virkelig liker om dagen. Skjønner ikke hvorfor han mye tyn av så mange. Og jeg er ikke noe sånn kjempefan av Richie jeg heller, men de alternativene vi har på vingen er så hjelpeløst dårlige at jeg ikke har NOEN som helst problemer med å skjønne at Richie spiller hver eneste kamp.
 5. Hva var det du sa om den fabelaktige goalgetteren Joselu? Og wow, vi kommer til å gå videre i FA-cupen.
 6. Haha, det laget der. Eneste som overrasker meg er forsåvidt at det er Diame og ikke Ki som starter ved siden av Shelvey.
 7. Lascelles kommer til å bli James Milner v2. Bare å skalke lukene.
 8. Ingenting som får blodet til å bruse på samme måte som en free transfer fra et nedrykkslag.
 9. Stiv konkurranse om den. Facundo Ferreyra (som scora i CL nå i uka, men hey), Seydou Doumbia, Ignacio Gonzalez og Stephen Ireland dukker opp i minnet.
 10. https://twitter.com/CaulkinTheTimes/status/957979481934909442 Husker dere for en halvtimes tid siden, hvor vi tenkte på hvor fint det kom til å bli å få en spiss inn dette vinduet?
 11. Slapp av, det går jo selvfølgelig til helvete under forhandlingene om hvor stor andel av lønna vi skal betale.
 12. Åhbåi, nå eksploderte Twitter og alle journalister som har noe med Newcastle å gjøre melder at Staveley har kommet med nytt bud på £300m som Ashley antakeligvis kommer til å godta.
 13. Det er helt klart det største problemet med årets utgave for min del. Noen oppgaver er helt forferdelige, for eksempel når det er tid for kontraktsfornyelser og man skal gå igjennom alt staffet sitt og sjekke om man kan få noe bedre. En absurd mengde trykk og faen og fram og tilbake mellom staff search og egne ansatte. Noe annet er scouting-møtene, hvor man må gå inn på hver enkelt spiller for å se attributes med mer, absurd at det ikke vises. Synker sammen hver gang det møtet popper opp i innboksen, og det er med 10 scouts. Kan ikke fatte og begripe at mennesker gidder å styre med det der hvis de er ManU og har 40 scouts. Jeg kunne til en viss grad skjønt at det ble gjort sånn om det var skikkelig fullt på skjermen, men jevnt over er det MASSE tomrom. Hvorfor må 'Confirm changes'-knappen i Tactics-skjermen under kamp være så jævla liten og bortgjemt nede i høyre hjøre? Hvorfor vises den ikke når jeg har trykket på en spiller? Er det 4 (FIRE!?) trykk for å se Clear Cut Chances etter en kamp? Samtidig som halve skjermen ikke brukes til annet enn å vise det stygge stadionet de åpenbart er veldig stolte av.
×
×
 • Create New...