Jump to content

Demonfudge

Medlemmer
 • Content Count

  1783
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Demonfudge last won the day on August 26 2014

Demonfudge had the most liked content!

Community Reputation

688 :)

About Demonfudge

 • Birthday May 6

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har bodd på vidda de 3 siste årene, hvor det var 20 mil til nærmeste Dressmann. Var en liten tur i Oslo-området i sommer og føk inn på den første Dressmann-butikken jeg så. Jeg er ikke spesielt interessert i mote, og på det tidspunktet hadde jeg ikke kjøpt meg klær på nesten 3 år, så det jeg hadde på meg var relativt slitt. Står der og titter, og plutselig kommer det en ansatt bort til meg; Hun: Ja, det er på bakrommet! Jeg: *ser meg rundt* Hva mener du? Hun: Det er på bakrommet! Jeg: Hva da? Hun: Den veggen du skal ordne? Jeg: Hva.. Hva skal jeg med den veggen? Hun: Du skal .. *stirrer* ...ikke.. Fikse... Er du en kunde? Jeg: Ja? Lenge siden jeg har sett en så flau person. Men fikk litt rabatt på et par plagg da.
 2. Til kunden som var innom jobben min tidligere idag; Nei, målet mitt er ikke å lure deg. Du sa selv at varen kostet 19,99 og da jeg sa til deg at det faktisk står 59,99 så er ikke det en grunn til at du skal komme rasistiske uttalelser mot han som satt i kassa. At jeg ikke viser at jeg er irritert når du så går over til drittslenging mot meg betyr ikke at jeg ikke hører på hva du sier. At JEG nå har ødelagt for deg så du ikke kan gi vennen din denne julegaven til 19.99 bryr jeg meg ikke så mye om. Jeg vet også at du for 1 år siden løy om at du hadde kreft og at de fleste vennene dine da ikke ville ha kontakt med deg mer, mye fordi de brukte sine egne penger på deg og ville du skulle ha det bra den siste stunden du hadde igjen her på jorden. For meg så sier det ganske mye om deg. At du aldri skal handle i min butikk igjen, det er faktisk helt greit. Jeg kan hjelpe deg med det, du er faktisk ikke ønsket av oss heller. Takk.
 3. Hei! Det står i arbeidskontrakten min angående oppsigelse; "Ansettelsesforholdet opphører uten oppsigelse når den avtalte perioden er ute, eller det avtalte arbeidet er sluttført." Jeg har kontrakt fram til 01.12.2013, hvor jeg står som midlertidig ansatt. Om jeg sier opp, har jeg oppsigelsestid eller kan jeg "gå på dagen"? Eller må jeg faktisk bli på denne arbeidsplassen til 1. Desember/til arbeidet er sluttført?
 4. Jeg jobber med byggevarer, da spesielt tre-materiale. Kunde: Hvorfor er disse plankene så jævla lange? Jeg trenger jo ikke 5 meter, jeg skal ha 80 cm! Meg: Det er stort sett fordi trærne vokser, og sagbrukene kapper i den lengden. Kunde: Men jeg skal bare ha 80 cm! Meg: Ja, men det kan vi ordne, kan kappe av 80 cm. Kunde: Ikke faen om jeg betaler for 5 meter!!!1 Meg: Nei, skal du ha 80 cm så betaler du for 80 cm. Kunde: Skjønner ikke hvorfor de kommer i lengder på 5 meter! Meg: ........ Kunde: Hei. Jeg skal ha panel til et lite rom. Meg: Jaha, hvor stort er rommet? Kunde: Nei det vet jeg ikke. Meg: Sååå... hvordan vet du hvor mye du skal ha da? Kunde: Det trodde jeg du kunne hjelpe meg med. En annen ting som fascinerer meg er de kundene som er veldig nøye med hvilke lister og lignende de plukker ut, sjekker om de er utsatt for skade og alt sånt. Så tar de gjerne en bunt på 5-10 lister og kapper det med håndsag i stående stilling uten støtte, noe som resulterer i vanvittig dårlig kapping.
 5. Fant en lommebok på fortauet, fant ut hvem som eide den og leverte den tilbake. Så ble jeg beskyldt for å ha tatt pengene som tydeligvis hadde vært i den. Jævla greit altså.
 6. Bestilte vinterstøvler fra et sted ikke så langt fra Røros, men 8,5 mil fra der jeg bor. Varen skal komme på døren, men ble først sendt til Trondheim, så Oslo, til Tynset og så ut til meg. Jeg har ikke mulighet til å dra innom denne butikken på grunn av jobb, men jeg synes det er merkelig at Posten gjør det på denne måten. 8,5 mil fra meg, men istedenfor så blir pakken sendt 103 mil. Rrrrrr.
 7. Da jeg jobbet i Europris så var det ei dame i butikken med to barn. Tviler på at hun var moren, men de var hvertfall i slekt. Den ene ungen, en gutt, måtte tisse, og i den butikken finnes ikke noe toalett, så kunder må da gå et annet sted eller holde seg. Jeg står i kassa og hører plutselig "Jonas? Bare gå ut du, gå rundt hjørnet og tiss på veggen!" Jeg står der og tenker mitt og vurderer om jeg skal tilby kunden toalettet vi ansatte bruker, men så hører jeg igjen "Nei Jonas, du kan tisse i kumlokket der! Rett foran deg! Kom igjen nå, bare trekk ned buksa!" Jeg tviler på det hele, går bort til kvinnen og sier at hun godt kan bruke toalettet vi har og hun svarer med "Neida, han tisser nå, men ellers takk!" Jeg ser ut og der, 2 meter utenfor hovedinngangen, står ungen og tisser i kumlokket. Rumpa bar og buksa på knærne.
 8. For min del så funker det best når det brenner sakte og gjerne kombinert med en Ecofan. Spørs jo også hva slags ved man bruker og hva slags ovn man har. Min Jøtul F100 er ikke det beste jeg har vært borti, men det ble bedre så fort jeg fikk hevet den litt fra gulvet. Om man har lavere trekk så betyr ikke det at det blir lavere varme heller?
 9. Pakkesporinga viser hvertfall at det blir sendt til Oslo, men det er jo mulig det er noe spesielt. Pakkene ender uansett opp i Tynset og blir kjørt ut derfra. Jeg bor ca 5 mil sør for Røros, i Hedmark så det er jo mulig det har noe og si.
 10. Jeg blir glad hver gang det jeg bestiller blir sendt fra Oslo. Da tar det 2-3 dager. Bestiller jeg noe fra Trondheim (som er 2-3 timer unna) så blir pakken først sendt til Oslo, venter der et par dager og så opp til Røros og videre ut i distriktet her.
 11. Fikk ullundertøy og skikkelige raggsokker. Storfornøyd med det!
 12. Ja, det er jo klart at det er, og tanker om sånt kommer vel kanskje sterkere på en dag som denne?
 13. Har ikke prøvd den, regner ikke med at det er noe særlig, pluss at den er så vannvittig dyr. Men ja, det er rett og slett trist, damen virket som ei som jobbet mye, var pent kledd og alt det der, men det er jo så vannvittig mye annet man kunne ha laget.
×
×
 • Create New...