Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kampen mot Everton er litt symbolsk på Liverpools prestasjoner i det siste, selv om tempoet var mye bedre i begynnelsen av kampen enn det har vært på en stund og fremdriften var bedre generelt. Ifølge statistikken ble det skapt den del sjangser også, selv om jeg ikke hadde intrykk av at Liverpool var fryktelig flinke til å skape ting fremover.

 

Men effektiviteten var dårlig. Liverpool var ikke spesielt imponerende, men de vant alikevel. Liverpool vinner tydeligvis selv på dårlige dager.

 

Men kampen idag er kanskje begynnelsen på en bedre periode igjen? (selv om resultatene ikke tilsier at det har vært en dårlig periode)

 

Men fytte grisen, det var noe helt annet å se Arsenal - Tottenham enn Liverpool - Everton.

Lenke til kommentar

Men fytte grisen, det var noe helt annet å se Arsenal - Tottenham enn Liverpool - Everton.

Fordi det var mye mål mener du? For alt annet var jo flere hakk under det en fant i Liverpool - Everton kampen.

 

Horribelt forsvarsspill og Lloris hadde en grusom dag på jobben. I motsetning til Allison og Pickford som vartet opp med den flotte redningen etter den andre.

 

Uten at jeg har studert reprisen, men på det ene målet ser det ut som han tror ballen går utenfor og blir overrasket når den faktisk går i mål. Et skudd han kunne tatt.

 

Selvsagt gøy å se på når det blir mye mål.

Lenke til kommentar

Nei, ikke på grunn av mål, selv om det saltet og peppret matchen, men hovedsaklig på grunn av tempo, fremdriften og lidenskapen som ble vist på banene.

Det er en vanskelig balansegang. Skulle jeg likt å sett mer tempo i Liverpool sitt angrepsspill slik som i fjor? Helt klart. Jeg er derimot ikke like interessert i alle disse feilene som ofte kommer med dette tempoet.

Liverpool har endelig, etter utallige sesonger, fått skikk på forsvaret. Og da higer ikke jeg etter alle disse feilene en så i Arsenal - Tottenham kampen.

 

Vår største svakhet er midtbane. Ikke bare er de bare 3, men vi har fortsatt til gode å spille over tid det jeg anser som vår beste midtbane, nemlig Keita, Fabinho og Wijnaldum.

 

Hvis vi ikke casher inn på Wilson til sommeren, så er det en spiller som ofte bør roteres inn for Mane/Salah.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ja, enig.. Salah, Firmino og Mane trenger også pauser.. De nye ungguttene, Wilson, Brewster, Woodburn bør vel være kandidater til å fylle slike roller?

 

De trenger ikke å spille mange kamper, men kan forhåpentligvis være god avlastning for førstelagsangriperne og få muligheter til å vise seg frem og spille seg inn på laget samtidig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...