Jump to content

Tunky

Medlemmer
 • Content Count

  13639
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tunky last won the day on January 28 2015

Tunky had the most liked content!

Community Reputation

2055 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

31465 profile views
 1. Jeg har brukt StreamTVnow.com siden den først ble bragt opp her. Den siste tiden har jeg bare problemer med den. Streamene stopper alltid opp etter 1-5 minutter, og jeg sliter med å laste inn på nytt etterpå. Dette gjelder på både "new" og "retro" avspiller i nettleser, nettleser på mobil, app på mobil og de to sistnevnte castet til chromecast. Jeg kan fint se på 3-4 fullHD streamer samtdig fra andre kilder (f.eks Twitch.tv), så det bør ikke være netthastighet det er noe galt med. Noen som har noen tips? Edit: Har også endret LQ/HQ/HD og forskjellige servere (EU/NAeast/DE/NL Mix osv)
 2. Yes, det stemmer. Har kamerater som på ingen måte er en del av EA Game Changers eller noe, som spiller nå, "as we speak"... Hvorfor de går ut med en veldig spesifikk dato og spesifikt tidspunkt for release, for så å åpne et døgn før - det vet jeg ikke. Men det er iallfall åpent nå... Nå må bare arbeidsdagen bli ferdig....
 3. Du har oversatt spørsmålet feil. Spørsmålet stilt i lenken handler om å ikke krysse hav eller sjøer. Suez er en kanal og Tigris og Eufrat er elver.
 4. Sturridge var gøy å se på mot PSG. Han jobbet jo til og med godt hjemover og hele pakka.
 5. Tja. Har sett noen eksempler på at folk tar 0 skade hvis granaten lander oppå et skap i samme rom, enda du er 1m unna skapet, at granaten gjør 0 skade hvis den lander bak en stol i samme rom osv. Men det er vel mer et problem som handler om at møbler ikke kan ødelegges enn med granatene i seg selv..
 6. Kan være han vil vinne Championship? Visstnok liker han nå QPR på twitter, som en av fire klubber (City, Barca, PSG og QPR). Ikke at QPR har vist fantastisk form så langt denne sesongen, da.
 7. Har hørt noen andre som sier det samme. F.eks. hvis man søker på "American scientists" så får man visstnok nå opp mange flere treff på afro-amerikanske forskere enn man gjorde tidligere på den øverste raden som viser forskere side om side. Jeg aner ikke hvordan dette søkeresultatet så ut tidligere, for øvrig. Slik ser det ut for meg nå:
 8. Ja, i nærkamp er den "uslåelig". Vil si den er effektiv på samme distanse som Vector, som nevnt. Konge på Sanhok, "ubrukelig" på Erangel og Miramar - for å 'konkludere' i én setning.
×
×
 • Create New...