Jump to content

Tunky

Medlemmer
 • Content Count

  13639
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Tunky

 1. Jeg har brukt StreamTVnow.com siden den først ble bragt opp her. Den siste tiden har jeg bare problemer med den. Streamene stopper alltid opp etter 1-5 minutter, og jeg sliter med å laste inn på nytt etterpå. Dette gjelder på både "new" og "retro" avspiller i nettleser, nettleser på mobil, app på mobil og de to sistnevnte castet til chromecast. Jeg kan fint se på 3-4 fullHD streamer samtdig fra andre kilder (f.eks Twitch.tv), så det bør ikke være netthastighet det er noe galt med. Noen som har noen tips? Edit: Har også endret LQ/HQ/HD og forskjellige servere (EU/NAeast/DE/NL Mix osv)
 2. Yes, det stemmer. Har kamerater som på ingen måte er en del av EA Game Changers eller noe, som spiller nå, "as we speak"... Hvorfor de går ut med en veldig spesifikk dato og spesifikt tidspunkt for release, for så å åpne et døgn før - det vet jeg ikke. Men det er iallfall åpent nå... Nå må bare arbeidsdagen bli ferdig....
 3. Du har oversatt spørsmålet feil. Spørsmålet stilt i lenken handler om å ikke krysse hav eller sjøer. Suez er en kanal og Tigris og Eufrat er elver.
 4. Sturridge var gøy å se på mot PSG. Han jobbet jo til og med godt hjemover og hele pakka.
 5. Tja. Har sett noen eksempler på at folk tar 0 skade hvis granaten lander oppå et skap i samme rom, enda du er 1m unna skapet, at granaten gjør 0 skade hvis den lander bak en stol i samme rom osv. Men det er vel mer et problem som handler om at møbler ikke kan ødelegges enn med granatene i seg selv..
 6. Kan være han vil vinne Championship? Visstnok liker han nå QPR på twitter, som en av fire klubber (City, Barca, PSG og QPR). Ikke at QPR har vist fantastisk form så langt denne sesongen, da.
 7. Har hørt noen andre som sier det samme. F.eks. hvis man søker på "American scientists" så får man visstnok nå opp mange flere treff på afro-amerikanske forskere enn man gjorde tidligere på den øverste raden som viser forskere side om side. Jeg aner ikke hvordan dette søkeresultatet så ut tidligere, for øvrig. Slik ser det ut for meg nå:
 8. Ja, i nærkamp er den "uslåelig". Vil si den er effektiv på samme distanse som Vector, som nevnt. Konge på Sanhok, "ubrukelig" på Erangel og Miramar - for å 'konkludere' i én setning.
 9. Har plukket opp Beryl M762 de gangene jeg har funnet den (ca 10-15 ganger ville jeg tro). Konklusjonen min, som det er nå, er at jeg styrer unna. Kan kanskje forsvare å bruke den på Sanhok i stedet for Vector (jeg styrer dog unna Sanhok etter 1-2 runder, før jeg går over til å kun søke Battle Royale-kartene). Jeg vil selv si at jeg behersker å spraye med alle automat-riflene på forholdsvis lang distanse. For min del sparker Beryl for mye horisontalt. Vertikal recoil er jo lett nok å kontrollere, og der er både M4, Scar og AKM mye bedre. Mulig det er en tilvenningssak.. Jeg vil ikke si den er OP og trenger nerf. Den er overlegen på kort hold, type >15m. De andre automatriflene er mye bedre når du er på halvdistanse, som du jo oftere er på Erangel og Miramar.
 10. Og det hele toppes av det fantastiske mottaket til Salah
 11. 1-0 seier. Tar den. Dette er en kamp som typisk hadde endt med uavgjort/tap for et år eller to siden.
 12. Kunne vel blåst en straffe der? Armen høyt oppe, ikke spesielt hardt skudd/innlegg og god avstand mellom Robertson og Duffy(?)...
 13. Holy shit, for en redning av Ryan
 14. Tunky

  Liverpool - West Ham

  Keita -> Robertson -> Salah!
 15. Hmm. Jeg spiller mye PUBG og har spilt mye de siste 3-4 månedene. Kan ikke si at jeg har merket noen merkbar forskjell på lootspawn etter siste patch. Noen bygningstyper er litt dårligere nå enn de var (f.eks. "God buildings" på Miramar), men det tror jeg skjedde før denne patchen. Ellers ender jeg stort sett alltid opp med å finne enten DMR eller sniper, og stort sett minimum en 4x. Eneste crate-sniper nå er AWM, og jeg syns det er greit at det ikke er en AWM i annenhver crate... Ellers må de gjerne fjerne shotguns og pistoler fra spillet, evt. tweake ting så shotgun faktisk virker og pistoler ikke skyter erter.
×
×
 • Create New...