Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

*snip*

 

150 mill pund totalt? villeste galskapen

 

Er et minimum for å sleppe en av dei viktigaste på laget spør du meg. Sjøl 1.5 er egentlig ikkje verdt det.

 

 

Nå som markedet er totalt ødelagt så får man jo ikke så mye garanti for at man får gode erstattere,  men uansett syns jeg pool bør slå til, er ikke vanvittig verdensklasse spiller heller, selv om noen mener det :p

Lenke til kommentar

Hva skal være grunnen for å selge Coutinho nå? Uansett hvor mye han måtte sutre så ofrer han ikke sitt første VM for å protestere mot en overgang som med all sannsynlighet vil skje til sommeren uansett. Eneste grunnen jeg kan se er om Barcelona frykter overgangsnekt til sommeren, og både Barcelona og Cou frykter det ikke blir noe av om han ikke går nå. Og da om FSG mener at budet er for godt til å si nei. Samtidig, uavhengig av overgangsnekt kan han vel kjøpes nå og overgangen gjennomføres til sommeren? Eller kan han ikke bli registrert?

Lenke til kommentar

Liverpool har gått med på å selge Philippe Coutinho til Barcelona for 142 millioner pund, hvor 122 millioner pund blir utbetalt umiddelbart. Spillerens agenter og advokater er for øyeblikket i Catalonia hvor de er i ferd med å fullføre de siste detaljene i spillerens kontrakt med Barcelona. Liverpool har også representanter tilstede, og overgangen vil sannsynligvis bli fullført i løpet av de kommende timene.

Sport

Lenke til kommentar

Da håper jeg faen meg vi svinger oss rundt og har på plass en erstatter i morgen... Kunne det vært greit å erstatte Cou med en skikkelig spiss? Vi har jo strengt tatt nok offensive midtbaner/vinger hvis man tar med Firmino i betraktningen der. 

 

Regner med at vi ikke hadde kjøpt Van Dijk uten at vi egentlig regnet med at Cou ble solgt, så har vel liggi i kortene, men kjøp for fader meg en erstatning..

 

Edit: hadde ikke takka nei til en midtbaneterrier heller

Endret av ErlendRU
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...