Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ten Har er ikkje det største problemet i United. Problemet er ledelsen over Ten Hag, og den fullstendige mangelen på planer og meining bak spillerkjøp.

Det United trenger meir enn å bytte manager er ein ledelse som jobber langsiktig med å skape eit lag. Slik som City har gjort i mange år. Eg har ikkje trua på at det skjer forandringer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Skavold skrev (1 time siden):

Sånn, ja. Boikott av enkelt-medier er selvsagt løsningen på ting. 🙃

https://www.vg.no/sport/fotball/i/onr1Vj/manchester-united-bannlyser-flere-medier

Haha! Argumentet de bruker er jo latterlig.

De bannlyser de mediene fordi United ikke ble kontaktet for å gi et tilsvar på artikkelen. Men vi vet jo alle at de eneste svarene de ville gitt er "No comment." eller "That is false.". Altså svar fullstendig uten innhold og nytteverdi i forhold til artikkelen.

Jeg vil derimot påstå at handlingen til United sier mer enn noe som helst svar de ville gitt mediene. At mediene rett og slett har rett. Ser ihvertfall tidvis sånn ut ute på banen de kampene jeg har fått med meg. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Pressekonferanse del 2: https://www.united.no/nyheter/det-er-bare-tull-du-kan-ikke-snakke-om-darlig-kultur-etter-en-svak-prestasjon/1266774

Sitat

– Dere snakker om én kilde. Det er bare tull. Jeg vil ha en reflektert samtale. Du kan ikke snakke om dårlig kultur når du spiller én dårlig kamp. Vi hadde noen flotte prestasjoner før kampen mot Newcastle, svarte Ten Hag kontant.


Èn dårlig kamp?! Okei, nå må Ten Hag gå. Ut med ham, for dette er så virkelighetsfjernt som det får blitt

  • Liker 1
Lenke til kommentar
bshagen skrev (3 timer siden):

Pressekonferanse del 2: https://www.united.no/nyheter/det-er-bare-tull-du-kan-ikke-snakke-om-darlig-kultur-etter-en-svak-prestasjon/1266774


Èn dårlig kamp?! Okei, nå må Ten Hag gå. Ut med ham, for dette er så virkelighetsfjernt som det får blitt

Det merker du først nå? Etter hvor mange tap har han ikke stått og snakket om at han ser fremgang og utvikling i laget? En hver som faktisk satt og så kampen ser jo at det ikke er tilfellet.

Jeg skjønner jo at dette med pressen er tricky greier. Men prøv ihvertfall å svar på en måte som gjør at du i det minste ikke ser ut som en inkompetent nisse.

Så dumme/blinde er ikke supportere. De ser til slutt at de blir ljugd til når en svarer det samme gang på gang.

Kan en ikke bare for en gangs skyld bare si at de ikke presterer opp mot det nivået de ønsker og at de må forbedre seg? Enkelt og ærlig. Ingen spesielle blir kastet under bussen.

Apropos kastes under bussen, tenk hvor ræva Sancho må være når han ikke en gang kommer inn på laget når de presterer som dette.

Jeg syns også Ten Hag er alt for feig og burde satt ut enkelte spillere til fordel for noen unggutter. Kanskje taper dere allikevel, men da har han i det minste prøvd og vist at de andre ikke har klippekort på startplass. 

Se på Newcastle, de spiller med en 17 åring på midtbanen for tiden. 

Lenke til kommentar

@Cappo Joda, har sett tendensene med ETH fra før, men nå som laget ser helt på tryne ut (selv når vi vinner) så tror jeg han har fått helt tunnelsyn. Det er tydelig at han er på defensiven nå og med Ratcliffe inn neste uke (ryktes) så er det godt mulig han ryker. Og akkurat slik han svarer media for dagen så tenker jeg at det er like greit, for han har helt mistet grepet i mine øyne. Jeg hater måten han gjør bytter på også noen ganger, det er beslutningsvegring de luxe. 

EDIT: Så skal det sies at jeg generelt er imot managerbytter, og at det faktisk er stallen som er hovedproblemet sportslig, men akkurat nå tror jeg han bidrar til forsuringen, og da må han gå. 

Endret av bshagen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...