Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om jeg hadde betalt for å være på den kampen og sett den antifotballen som ble spilt der... I motsetning til mange andre her så ser ikke jeg på fotball i 90min kun for poengene som kommer etterpå, egentlig er det totalt likegyldig om vi får 0 poeng eller 1 poeng på anfield. Det som ikke er likegyldig er at Mourinho 100% går inn for uavgjort og spiller den kjedeligste fotballen jeg har sett på lenge. Det er mer depressivt å se på united - liverpool enn Burnley - Liverpool og det bør faen si sitt. 

 

Det som setter prikker over i'en er at hver eneste jævla storkamp kommer til å bli samme dritet, og i år er vi faktisk på magisk vis i champions league. 

Lenke til kommentar

To ord: Slapp av.

 

Det er faktisk så enkelt at hvis man vinner de aller fleste hjemmekamper og spiller uavgjort borte mot topp 6 så vinner man ofte ligaen. Jeg sier ikke dette fordi jeg tror vi vinner, men fordi det å ha en pragmatisk tilnærming i enkeltkamper svært ofte gir gevinst på lang sikt.

Endret av Bandidos-Pelle
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jeg var Mourinhos største kritiker i fjor, spesielt mhp toppkampene - men det han sier etter kampen, i intervjusonen, gir mening. AH og NM mot de tre på midten til Liverpool gjør at man må holde dem tilbake for å demme opp. Når Klopp da velger å holde sine tre nesten like mye tilbake, så er det naturlig at det blir en kamp der kontringer og lange baller får prege bildet. 

 

Mourinho har ikke vært fremmed for å kjøre på i store kamper på bortebane hele tiden heller. Husker Chelsea slo City på Etihad for et par år siden etter at City hadde vunnet samtlige hjemmekamper frem til da, og da burde Chelsea scoret fire eller fem. Den sesongen han vant CL med Inter, så kjørte han hele laget høyt oppe i banen på Stamford Bridge, og de var mye bedre enn Chelsea den gangen. 

 

"Pragmatisme" har blitt forbundet med defensivitet, men det er helt feil. Pragmatisme er å være fleksibel, og å velge det alternativet som gir deg størst sjanse til å vinne. Mourinho har alltid slitt mot Klopp, ettersom Klopps intensive stil er en slags motgift mot Mourinhos tradisjonelt sett tunge mannskap. Det er nok noe JM har skjønt, og uten Pogba og Fellaini sentralt i banen, så ble det for risikabelt å spille på Uniteds styrker. Da må man akseptere at man har et veldig dårlig utgangspunkt for seier, og heller ta ett poeng på en bane United har veldig varierende prestasjoner på.

 

... og når man tross alt står med 32-4 og 9-2-0 på de første elleve tellende kampene, så kan man gi Mourinho et fripass til å spille antifotball en gang i blant, så lenge det er borte mot et av ligaens beste hjemmelag. 

Endret av Amoralsk
Lenke til kommentar

Det blir veldig negativt synes jeg. Vi har tapt én fotballkamp denne sesongen, og selv om vi spilte ræva så hadde vi faktisk vunnet om det ikke var for to store og helt unødvendige tabber. 

 

Om man ser intervjuene til Herrera og Mourinho så er det veldig enkelt å se at media ønsker å gjøre mest mulig ut av det. 

 

Nå kommer snart Bailly tilbake, og etter det er Pogba og Fellaini like rundt hjørnet igjen. Jeg er optimist, og tar gjerne en smell eller to tidlig i sesongen sånn at laget lærer, enn at vi skal få dårlige perioder lenger ut. 

Lenke til kommentar

Håper hele førstelaget hviles mot Swansea i morgen, for nå er det mange slitne bein.

 

Har vært fire bortekamper på rad og med så lite hvile mellom tærer det på spillerne. Synes vi så veldig slitne ut mot Huddersfield, og vi har definitivt ikke råd til flere skader når vi skal møte Tottenham til helga.

 

Også er det bare å krysse alt man har av lemmer for at Fellaini kommer tilbake til den kampen, for uten han blir det tap.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...