Gå til innhold

Aviene

Medlemmer
  • Innlegg

    440
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Aviene vant dagen sist 4. mars

Aviene hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Aviene sine prestasjoner

2,6k

Nettsamfunnsomdømme

  1. AOC ja, hun sprer løgner og misinformasjon uten like. Samtidig nekter hun å svare for løgnene når de blir avkledd.
  2. (Han sikter til Northwestern University. Abu Obeida er lederen for Al-Qassam brigaden, del av Hamas) Lurer på hvorfor han spør, "do you speak Hebrew", på slutten der? 🤔 Lurer på hva han mente med det?
  3. PST har pågrepet og siktet tre aktivister som fulgte etter Frp-leder Sylvi Listhaug i Oslo i mars. ... De er siktet for hensynsløs atferd og for å ha voldt fare for en stortingsrepresentants virke i Oslo sentrum. https://www.nrk.no/norge/tre-pagrepet-etter-a-ha-fulgt-etter-sylvi-listhaug-1.16856201 Godt at politiet ikke hviler på laurbærene men tar affære! Skam de som ikke klarer å oppføre seg når det gjelder personer som har et annet syn enn dem.
  4. Enig. Terrorist blir feil ord. Sabotør er nok det nærmeste. Selv om jeg synes det er flott med ungdom som er rebeller, som våger lage litt bråk for å få frem meningene sine, så er dette helt klart feil. Det hadde jeg mente uavhengig. Slikt får ikke frem noe budskap, derimot ødelegger det for andre meningsfeller som prøver å få frem et budskap på demokratisk vis.
  5. I 2012 konkluderte FN med at Gaza ville bli «ubeboelig» innen 2020. Siden da har levekårene forverret seg i et så raskt tempo at organisasjonen har måttet revidere sine egne prognoser: Etter ti år med Hamas-kontroll og israelsk og egyptisk blokade går det raskere mot stupet enn forventet, meldte FN i fjor. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/BJBXav/24-timer-i-gaza-dette-er-hverdagens-proevelser
  6. Uff, og så har de ikke fått servert så meget som et smørebrød en gang! Ser jo på dem at de er skikkelig magre av sult.
  7. (og matte er sirkulær logikk, en må bruke matte for å bevise matte, det er ikke mulig å bevise matte ved hjelp av noe utenfor matte, bare sånn, når vi prater om at ingenting er mulig å bevise)
  8. Kan ikke ha noe av at jøder går rundt og er åpenlyst jødiske. Den slags kan skape hatsk stemning. https://www.dailymail.co.uk/news/article-13325691/amp/Shocking-moment-police-officer-threatens-ARREST-Jewish-man-breaching-peace-stopped-crossing-road-pro-Palestine-march-London.html
  9. Mitt råd til dere som diskuterer med en annen vinkel enn en del av oss andre; ikke ty til hersketeknikker som "barnemordere", "massemordere", "bare noen få voldtekter", osv. Jeg, i alle fall, er interessert i å høre (lese) andre vinkler enn den jeg selv oppfatter som "riktig". Selv om jeg er uenig så setter jeg pris på en del av de andre innlegg som er her. Av og til gir jeg tommel opp til personer med et helt annet syn enn mitt eget, fordi jeg setter pris på informasjon og innlegg dere kommer med. Men slikt som, "barnemordere", "støtter massedrap på palestinere", "bare noen få voldtekter, om det i det hele tatt skjedde", forsurer bare debatten. Da ender vi med at vi må, som @Entern skriver, blokkere hverandre for å kunne fungere. Og det er faktisk ikke slik et debattforum skal være.
  10. Ikke fra min side. Jeg (gjen)bruker argumentene som kommer fra dere Hamas-apologeter. Barnemordere. Det er hva de du forsvarer er for noe. De gikk inn for å myrde barn. Det var intensjonen deres da de gjorde det. De forsvarer du. De som myrdet barn. Så ikke kom her og si at du synes det er galt, da hadde du ikke forsvart barnemordere.
  11. Den eneste som funnet på tallet 5, 7 og 500 er du. Ingen andre har kommet med disse tallene. Du bruker de for å fremstille det som om motparten har hevdet at der er så og så mange voldtekter i mens det egentlig dreier seg om like mange som kan telles på en hånd. Nå erkjenner du at i stedet for at det dreier seg om 5 eller 7 voldtekter så dreier det seg om flere (unnskyld, "noen") titalls voldtekter. Det er ganske mange det. Hvor mange hadde det vært om det ikke var for Hamas? Det var en festival og fulle folk. Men uansett ville det vært noe politiet hadde kunnet ta tak i. Da hadde ofrene fått sin dag i retten. Du aner ikke hvor meget det faktisk har å si for ofrene! Nå går overgriperne i stedet fri. Flere titalls voldtekter, som du skrev, som aldri vil bli oppklart. Og her sitter du og forsvarer de som voldtok.
  12. Enig. Fra rapporten @Rhabagatz siterte: Jeg synes det er bemerkelsesverdig at det sitter folk og forsvarer terrorister som er barnemordere, voldtektsmenn, torturister, sadister, +++. Fatter ikke at det er en diskusjon en gang.
  13. Alternativt kan man si at det er mye som tyder på at Hamas-apologetene "prater ned" terrorangrepet. Det er trass alt snakk om å prøve å fremstille det som om det ikke var så farlig med voldtektene.
  14. Jeg har ikke tolket noe. Jeg har sitert. Den eneste som nekter å ta noe innover seg her er du. Her er hva det står i rapporten: Punkt 49. Her: https://www.un.org/sexualviolenceinconflict/wp-content/uploads/2024/03/report/mission-report-official-visit-of-the-office-of-the-srsg-svc-to-israel-and-the-occupied-west-bank-29-january-14-february-2024/20240304-Israel-oWB-CRSV-report.pdf
×
×
  • Opprett ny...