Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vanskelig å holde optimismen oppe lengre. Har prøvd hele sesongen og ja, det har vært stor fremgang fra i fjor - men det skulle strengt talt bare mangle mht prestasjonen i fjor og investeringene vi har gjort.

 

Jeg er bitter over marginene vi har hatt mot hele sesongen, enten det være seg skader eller sjansemisbruk. Jamfør Chelsea på sin side som ikke har hatt utur i en jæskla kamp hele året og nesten ikke har skader. Det er mange poeng i forskjell bare der. Flaks er undervurdert i idrett.

 

På den andre siden, man skaper sin egen lykke. Jeg sier det igjen, vi KAN ikke. KAN IKKE ha spillere (på høye lønninger) på rosteren som er skadet hele tiden. Phil Jones og Chris Smalling må vekk, i hvert fall førstnevnte. Har begynt å legge Jones for hat. I arbeidslivet hadde du fått sparken om du var så mye borte fra arbe. Young og Lingard er også sikkert fine fyrer, men de skal og kan ikke starte så mange kamper for et lag med ambisjoner. Lingard er grei stallfyll, men Young hører ikke hjemme her. 

 

Vi må nok ha en ny sommer med større utskiftninger enn jeg hadde håpet på. For mange som ikke har ryggrad nok til å spille i rødt og det er for lite kvalitet i fremre rekker, samt i hjertet av laget. Vi må ha inn nye folk i forsvar, en solid midtbanespiller og et par angripere, minst en storfisk. 

 

Ser positivt på neste sesong, men denne kan ikke bli over fort nok. Drittlei sirupen til Mourinho.

Lenke til kommentar

Gjerne lenger. Det skjer hver jævla kamp opptil flere ganger. Strategisk piss som burde straffes HARDT.

 

Husker Robben i vm mot mexico, skikkelig gøy å ødelegge et mesterskap for et land med filming. Men 12mnd er for lenge for åpenbar filming :)

Endret av .berZerk
Lenke til kommentar

Er det krisestemning blant folket alt? Vi spiller til tider vanvittig bra fotball og vi har tettet helt igjen bakover uten at det har gått på bekostning av angrepsfotball. Ting ser rett og slett kjempebra ut for tiden. 

 

Ja:

1) Vi burde satt flere av sjansene vi produserer.

2) Vi burde kanskje rotert litt mer slik at vi ikke manglet hele førstelaget akkurat nå.

3) Vi burde kanskje slanke troppen litt for spillere med store skadeproblemer, selv om dette er noe jeg ikke liker. Jones har så stort nivå når han først spiller, så jeg håper enda at han skal klare å bli helt bra. 

 

Vi taper ikke kamper lengre, men har problemer med å skåre mål. Det vil nok ordne seg etter sommeren tenker jeg, med en spiller eller to som kan ta laget til neste nivå. Forsvaret er slik det skal være, filosofien (angrepsfotballen) likeså og nå mangler det bare at vi skårer litt mer. Absolutt alt ser bedre ut under Mourinho enn tidligere, og det begynner å ligne litt på laget vi var under SAF. 24 kamper uten tap, det sier noe - og hvis spillerne som har som jobb å skåre mal hadde giddet å gjøre akkurat det, ja da hadde vi vært på toppen i år. 

 

E: Vi kan ikke sammenlignes med Chelsea helt heller, for vi har mange flere kamper enn de. Neste år vil de ha like tett program, om ikke tettere, og da kommer skadene / slitasjen der også. 

Endret av Espp
Lenke til kommentar

Hva er planen til neste sommer da? Kjøpe for et par milliarder til for å se om det blir noe bedre?

 

Hvorfor ikke dyrke spillerne som er der? Utvilsomt gode nok. Å hente et par er innafor, men slik dere har holdt på de siste årene ligner på klubber som PSG, City med flere i starten av deres "rike onkler" fase.

 

 

De Gea

 

Valencia - Bailly - Smalling - Shaw

 

Pogba - Herrera

 

Mkhitaryan - Mata - Martial

 

Griezmann?

 

Mourinho bør vinne PL med den førsteelleveren der. Noe annet er uakseptabelt. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det krisestemning blant folket alt? Vi spiller til tider vanvittig bra fotball og vi har tettet helt igjen bakover uten at det har gått på bekostning av angrepsfotball. Ting ser rett og slett kjempebra ut for tiden. 

 

 

Overhodet ikke krisestemning, jeg bare orker ikke få opp håpet igjen for å så oppleve bortkastede poeng neste kamp etter å ha missa ti 100%-sjanser. For det er det som kommer til å skje.

Lenke til kommentar

Espp: Når Mourinho henter spillere for så mye penger som han gjorde i sommer, forventes det enkelt og greit at United skal være med å kjempe om gull. Vi har fått uendelig mange muligheter til å hente inn forspranget til langene foran, men skuffer gang på gang. Vi kan skylde på uflaks i en kamp eller to, men ikke over en hel sesong. Man kan heller ikke legge skylden på skadene, for hvem sin feil er det at spillerne blir slitne og overtrente? Mourinho. At du mener vi spiller tidvis "vanvittig bra fotball" har nok mye å gjøre med at vi de siste årene har blitt vant med gørrkjedelig fotball. Vi spiller riktig nok gode kamper av og til, men man trenger bare å se en Tottenhamkamp for å bevitne fotball på et helt annet nivå. Mange knuter vil riktignok løsne neste sesong, men vi har all rett til å være skuffet når oddsen på uavgjort når vi spiller kamp på Old Trafford nesten er lavere enn for seier. Tror det er mer skuffelse enn krisestemning.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...