Jump to content

winmedi

Medlemmer
 • Content Count

  1354
 • Joined

Community Reputation

91 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er utdannet automatiker og skal nå videre utdanne meg. 3-årig bachelor. Har muligheten for å velge en av de to studiene. Informatikk er mer IT. Altså mer programmering, systemutvikling , databaser og web-baserte systemer. Elektronikkdesign er mer kretskort, mikrokontrollere og analog og digital elektronikk osv. Spørsmålet er hvilke av de to utdanningene er mest relevant erfaring å ta med seg videre. Automatisering er nokså likt vil jeg tro på begge studiene men elektronikkdesign og informatikk er annerledes.
 2. Hei Har valget mellom Automatisering og elektronikkdesign i UiS og Automatisering og Informatikk i USN Porsgrunn. Hvilke utdanning er mest relevant? Er det noen som har erfaring med å studere i Stavanger eller i Porsgrunn? Stavanger er en større by og mulig en bedre studentby med flere muligheter? Om studiene: Automatisering og elektronikkdesign: https://www.uis.no/studier/studietilbud/ingenior-og-sivilingenior/bachelor-i-ingeniorfag/automatisering-og-elektronikkdesign/ Automatisering og Informatikk: https://www.usn.no/studier/finn-studier/teknologi-ingeniorfag-og-lysdesign/informatikk-og-automatisering/
 3. Kan strekke meg til dette hovedkortet og bruke dette med i9-9900k sammen med 2070 super https://www.komplett.no/product/1102948/datautstyr/pc-komponenter/hovedkort/intel-socket/gigabyte-z390-aorus-master-s-1151 Eller jeg kan velge det hovedkortet jeg først valgte, og gå for en i7-9700k sammen med 2080 super. Men nå tenker jeg at pcen skal holde en god del år uten å måtte oppgradere så mye. Når jeg først må oppgradere, tenker jeg det første blir å bytte ut skjermkortet. Hva er best å gå for?
 4. Takk for tipset. Den kjøleren jeg har valgt er den god nok mener du? Hva tenker du om oppsettet generelt?
 5. Nå trenger jo en 9900k og 9900ks en god kjøler for å holde temperaturen nede. Så ser ikke helt hvordan jeg skal kunne klare å kutte ned prisen med omtrent 1000kr på det. Hva er ditt forslag her?
 6. Hei! Vurderer å bygge ny gaming PC. Her har jeg valgt en Intel i9-9900k. Burde jeg også se på AMD sine prosessorer? Eventuelt hvilke? Har ikke følgt så mye med i de siste årene, men har fått med meg at AMD er på sporet igjen. Hva tenker dere om dette oppsettet? Spart noen kroner på BF salget, men ikke så mye at det gjør noe å vente heller på bedre salg på komponentene jeg er ute etter. For øyeblikket sitter jeg med GTX 670 og en i5-2500k så det er nok på tide å bytte ut maskinen med noe nytt, da maskinen ikke kan kjøre noen krevende spill lengre. Har valgt en PSU her, er sikkert noen billigere å få tak i. Har en PSU fra den nåværende maskinen min. Kan denne brukes, er jo snart 9 år gammel. Se link under: https://www.dustinhome.no/product/5010375014/proseries-p1-750b-nlg9 Har dere noe inspill?
 7. Stor skuffelse på datakomponenter iår synes jeg. Ikke mye tilbud på prosessorer og skjermkort.
 8. Telefonen ble tatt ut idag av esken og jeg sjekket det med engang. Nei, det er ikke noe form for feil belastning som blir gjort på de. Jeg berører så vidt skjerm og bak på telefonen. Den tredje iPhonen jeg fikk hadde ikke dette klikkelyd problemet, men var støv og noe drit i linsen på et av kameraene på telefonen som forårsaket uklare bilder. Måtte dessverre levere den inn igjen. Er flere som har opplevd dette faktisk på en iPhone 11 Pro Max, også tidligere modeller av iPhone. Spesielt iPhone XS Max.
 9. Sitter idag på min fjerde iPhone 11 Pro Max med høy klikkelyd ved et å gjøre et veldig lite press med hendene på skjerm og bak på telefon. Limen mellom skjerm og bakdelen på telefonen er løs. Dette merkes når man berører skjerm med vanlig bruk. Er en fantastisk telefon ellers, men betaler ikke så mye for en telefon som er defekt. Og når man har opplevd dette 4 ganger nå og må sende inn telefonen til Apple før man får ny, så blir det nok en annen telefon dessverre. Er begrenset med hvor mye tid man skal bruke på dette.
 10. Virker som det bare er jeg som er uheldig med dette. Helt utrolig at det kan skje på to enheter.
 11. Er det jeg som er super uheldig eller er iPhone 11 Pro Max dritt dårlig byggkvalitet på? Sendte inn min tidligere iPhone 11 Pro Max fordi jeg hørte en høy klikkelyd da jeg trykket forsiktig på skjerm og bakdel på telefon. Nå fikk jeg min nye telefon etter å ventet i 3 uker, samme problem bare nå er lyden enda høyere. Virker som limingen mellom bakdel på telefon og skjerm er "løs". Er det flere som har denne lyden,eller er det bare jeg som er maks uheldig hver gang?!
 12. Noen som har en link til iPhone 11 Pro Max? Isåfall hadde vært supert om noen kunne sendt meg en link på melding.
 13. Min iPhone 11 Pro Max lager knirkelyd når jeg presser mykt på midten av skjermen og bak. Hadde samme problem med en iPhone 6s. Noen flere som opplever dette? Må muligens få en ny en av Apple. Leveringstiden er vell lang?
 14. En fantastisk telefon så langt. Kameraet er bare helt enormt. Har gått fra iPhone 6s til iPhone 11 Pro Max. Elsker størrelsen på telefonen. Litt stor å ha i lommen, men det er en tilvenningssak.
×
×
 • Create New...