Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis vi mister Martial til sommeren fordi Mourinho er Mourinho, så mister jeg all lyst til å han som manager i klubben. Forstår ikke hvorfor han skal komme med stikk gang på gang på spillere i media, selv ikke med småpirk. Kan ikke dette tas på kammerset?

Endret av Espp
Lenke til kommentar

Martial har rett og slett ikke levert i år. Hvor er det blitt av den sexy driblingen? Han failer langt oftere enn han skaper noe. Har dessverre ikke noe statistikk å vise til, men det virker ikke som om motspillere frykter han når han har ballen, slik som tilfellet var i fjor. Jeg digger Martial og håper virkelig han blir en av verdens aller beste spillere, i United. Megatalent. Men han må tåle motgang. Hvis ikke Martial tåler at Mourinho er ærlig, og at han får beskjed om å skjerpe seg, så har han heller ikke det som skal til for å bli en av verdens beste. Se hvordan Mkhitaryan slo tilbake. 

 

Allikevel synes jeg det er tullete å tro på det media sier og skriver og forholdet dems. Er så mye oppgulp som ikke har rot i virkeligheten. Martial tar sikkert det der langt bedre enn media vil ha det til. 

Lenke til kommentar

Og det han har sagt om situasjonen til Martial er ikke så ille. Det jeg reagerer på er ryktene som vil ha det til at Martial ønsker seg vekk, ut på lån, at forholdet mellom de to aldri har vært verre, at Martial er misfornøyd, at Mourinho nekter å låne han ut selv om det er det Martial ønsker osv. osv. 

 

At Mourinho er åpen om at Martial er satt ut av laget pga. dårlig prestasjon mot Liverpool er da faen ingenting. Det er brutalt ærlig, og alle visste det selv før Mou sa det til media. Martial tok ikke vare på sjansen sin, og slik har det vært for mange ganger denne sesongen. Som Mou selv sier er det stor konkurranse på kantene. Deschamps har også vært ærlig i media hvor han har sagt at Martial må prestere bedre for å få plass på landslaget. Men joda, Martial er sikkert på kant med han også. Martial er en rakkerunge uten like. 

Lenke til kommentar

Tro meg. Det blir tatt på tomannshånd også. Men Mou er stort sett brutalt ærlig i media. Jeg ser ingenting galt i det. Det bør ikke være ydmykende for Martial, eller noen annen spiller. Faktisk kan det være Martial blir mer tent av slikt. Får mer lyst til å "vise alle hva han kan". 

Lenke til kommentar

Mourinho har kjørt den stilen både i Chelsea og Real Madrid tidligere. Og han har ofte holdt spillere en stund på sidelinja hvis de ikke presterer, f.eks. Willian i Chelsea og Mkhitaryan nå nylig som begge kom tilbake mye sterkere. Han utelot Martial fra kamptroppen mot Stoke og ga han fri hele helga, så han kunne reise på en liten ferie til Paris. 

 

Ellers en skuffende kamp i går. Synes ikke midtbanen har prestert de siste kampene, både Herrera og Pogba har ikke vært gode nok. Samtidig var Carrick under pari. Angrepene var tamme og vi klarte ikke å legge et kontrollert trykk på Hull til tross for at de måtte angripe. Må bli bedre skal vi slå dem i neste ligakamp om fem dager. 

 

Regner med at vi får se et ganske annerledes lag mot Wigan på søndag, med Romero i mål, Martial fra start, Fellaini og kanskje Shaw og Bailly.

 

3C8CA18500000578-0-image001_png-m-2_1485

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Jeg er totalt uenig og mener at slike ting ikke har noe i media å gjøre. Det hjelper absolutt ikke og jeg ser ingen grunn eller pedagogikk i å gjøre det heller. Jeg tror det er en god grunn til at flere av de andre beste managere i verden (gjerne de som bli lenge i klubber også) ikke gjør det.

Lenke til kommentar

Ja, er jo ikke noe kontroversielt å si det han sier. Det er slik i absolutt alle klubber: Presterer du så får du spille, om ikke så får noen andre sjansen. Mourinho har jo gått fra å være en svært utadvendt og frittalende manager til å kun svare på det som er høyst nødvendig. Men media klarer likevel å skape sensasjoner og overskrifter av det lille han sier.

 

Som SkySports i går: "Mourinho tells Martial he is free to go" !!! :omg: Åpner artikkelen: "- to Paris as part of a normal break offered to the rest of the team."

Lenke til kommentar

Tenker ikke spesielt på dagens uttalelse, men på de to tidligere:

 

1) For to uker siden sa Mourinho at Martial måtte lytte til ham, og ikke agenten sin.

 

2) – Han tok rett og slett ikke vare på den store sjansen han fikk, var Mourinhos oppsummering da han ble spurt om Martial tidligere i uka.

 

Jeg er helt enig i at han ikke tok vare på sjansen, men ser bare ikke poenget i å snakke om det i media. Det har endt dårlig i Chelsea og Real Madrid! Slutt, nå!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...