Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Enig i at Carrick er og har vært en veldig undervurdert spiller, men jeg tror han alltid har blitt rangert over Fletcher.

Det kan du godt tro, men det stemmer ikke i helvettttte, faktisk.

 

 

Enig med Niko. Noen som husker Uniteds "første" Cl-finale-tap mot Barcelona? Fletcher dro vel på seg et helt unødvendig rødt kort i kampen før (mot Arsenal?) og var suspendert. Det var maks krisestemning og "alle" mente at United hadde tatt den finalen hjem hvis Fletcher hadde spilt. Umulig å bevise / motbevise så klart, men i akkurat det året var ikke Barcelona så uslåelige som de ble årene etter, så man skal ikke se bort i fra at det hadde stemt.

Lenke til kommentar

Mulig det. "Mimret" tilbake til 07/08-sesongen for en drøy uke siden ved å se lese innleggene i tråden mens jeg samtidig så målene fra kampene som ble spilt. Da var det generell konsensus om at Carrick var et veldig godt kjøp, mens fremtiden til Fletcher var mer usikker. Men du snakker vel om 08/09-sesongen, så mulig situasjonen var annerledes da  :)

Lenke til kommentar

Etter finalen Hoff refererer til var det konsensus (blant United-supporterene) rundt Carrick/Fletcher hvertfall. Utvilsomt. Men det kom jo åpenbart ikke ut av ingenting, og det la definitivt ingen demper på situasjonen. Jeg sier ikke at Fletcher var en hundre ganger bedre spiller, for jeg har alltid likt dem begge, men den generelle stemningen både hos United-supportere og tilhengere av andre klubber var Fletcher > Carrick.

 

Intervjuet i videolinken under er snart fire år gammel. De første 30 sekundene beviser vel alt jeg prøver å si.

 

Lenke til kommentar

Du skal ikke endre navn @Schneiderlin, nå som han er long gone? Kan meg foreslå "Memphis"? Han er jo en av våre beste spillere selv om han ikkespiller fotball at all

Nei nei, vi kjøper han tilbake for £50 mill om et par år :)

 

Jeg syns han virket som en perfekt erstatter for Carrick da han ble kjøpt, men slik gikk det ikke. Fikk jo en grei slant med penger for han da.

Lenke til kommentar

I går ble Fellaini brukt slik han bør brukes så lenge han skal spille. Stod høyt i banen, tok baller ned på brystet og sentret enkelt videre til de kreative spillerne rundt han, og var i boksen når vi hadde mulighet for å legge inn. Fikk betalt for det også. Godt bytte av Mourinho.

 

Derimot kan man ikke sette inn Fellaini for å ligge bak i banen og forsvare vår egen 16m. Joda, han er høy, og står han alene vinner han lett ballen, men han er en typisk stygg spiller som bruker mye armer for å vinne dueller, både ulovlig og lovlig armbruk, så det er en stor risk å ha han på egen banehalvdel. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...