Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Altså, nå skjønner jeg ingenting, alt går i surr

 

Før var warcraft lore ganske enkelt. Nå er det alternative tidslinjer, portaler hit og dit, bosser som "respawner i andre raids" (haru blitt drept så skal du værra død!), forskjellige helter som går igjen på kryss og tvers av tider. og jeg skjønner ikke bæret.

 

Andre som har samme problemet?

Du oppsummerer Warlords of Draenor ganske greit der! Det var ikke så ille fram til WoD kom, og jeg håper det blir bra igjen i Legion.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Altså, nå skjønner jeg ingenting, alt går i surr

 

Før var warcraft lore ganske enkelt. Nå er det alternative tidslinjer, portaler hit og dit, bosser som "respawner i andre raids" (haru blitt drept så skal du værra død!), forskjellige helter som går igjen på kryss og tvers av tider. og jeg skjønner ikke bæret.

 

Andre som har samme problemet?

 

 

Tja, hvem er det du tenker på når det kommer til bosser som egentlig er daue som plutselig popper opp igjen?

 

Warlords of Draenor var jo en sær utvidelse i forhold til lore da vi basically tok en tidsreise tilbake til Draenor sånn den var rett før Orcene invaderte Azeroth første gangen i Orcs vs Humans.

 

Men denne tidsreisen har jo egentlig ikke påvirket vår egen tidslinje og historie i noen større grad annet enn at vi plutselig har fått Gul'Dan ifra den alternative tidslinjen over i vår tidslinje og han begynner jo å skape et helvete.

 

Irriterer meg litt at Blizzard valgte å gå denne veien. De skulle valgt, som de uttalte ved lanseringen av Warlords at alt i den utvidelsen kom til å være isolert ifra vår verden og at vi skulle spille utvidelsen og egentlig være ferdig med den. Det var kult å få se Draenor i full blomst, og det var utvilsomt timet med Warcraftfilmen så spillerne hadde litt større forhold til karakterer i Orcs vs Humans historien osv..

 

 

Men det blir jo bare tullball når de begynner å sende Gul'Dan fra den alternative tidslinjen til vår tidslinje, for å vår tidslinje så er jo Gul'Dan død, men dette er jo ikke samme Gul'Dan og vips så har man jo et helvete av et tidsparadoks med alternative tidslinjer osv.. De kunne jo enkelt bruk en annen karakter til å utføre alt Gul'Dan nå holder på med. Men den gang ei..

 

 

Bortsett fra det så er det vel ikke så alt for mye tull med tidslinjer og karakterer som egentlig er død som plutselig ikke er død osv..?

Lenke til kommentar

Nå husker ikke jeg alt av bosser, mulig jeg tar feil. Men du har jo gul'dan ja. Og hvis illidan skal komme tilbake så skurrer det også liksom, fordi han ligger egentlig død i black temple? Prøvde demon hunter introen og der er illidan, men det er før bc på en måte det da kanskje

Lenke til kommentar

Boostet akkurat meg selv til lvl 100 fra 85, etter å ikke ha spilt på 5-6 år. 

 

Tror aldri jeg har følt meg så lost i et spill. Spells, abilities osv er nå en ting, det kan jeg finne ut av. Men herregud, aner ikke hva en garrison er for noe, en trillion items jeg ikke har peiling på hva er osv.

 

Finnes det noen nybegynner guide til alt det nye som har kommet de siste expansionene?

 

Lyst til å komme inn i det igjen, men akkurat nå ser det rimelig uoversiktlig ut for min del. Fikk også boostet professions til 700, men har 0 recipes. 

 

Har altså ikke spilt MoP eller WoD, og bare litt i Cata.

Lenke til kommentar

Garrison's er helt meningsløst å sette seg inn i. Verdien av disse ble redusert til tilnærmet null med Legion sin Pre-Patch som kom for kort tid siden. Og det å sette seg inn i Warlords of Draenor ting nå er egentlig meningsløst da alt det vil være en sagablott når Legion starter fra og med 30. August.

 

Det du burde gjøre med en nylig boostet karakter er å begynne rett på det nye innholdet som kom med Pre-Patch. Det blir da å starte Broken Shore Intro Questline for din faction, som tar ca 15-30 minutter. Og deretter vil denne questlinen ta deg videre til å begynne med Demon Invasions og fra Demon Invasions så vil du få endel ilevel 700 utstyr og Nethershards som du kan bruke på å kjøpe mer ilevel 700 utstyr og da er du egentlig klar for Legion 30. August.

 

 

For å bli bedre kjent med klassen din og abilities så kan du jo alltids ta å queue for litt random heroic og looking for raids via Dungeon Finder i spillet. Også anbefaler jeg deg å lage en Demon Hunter bare for å få oppleve starter opplevelsen til Demon Hunter som er ganske så bra.

Lenke til kommentar

Ok! Takk for info!

 

Jeg vurderte å kjøre dungeons til 60 og levle solo derfra til 100 for historien sin del, men samtidig er jeg ikke så inni Warcraft historien post-lvl60 uansett at jeg droppet det foreløpig.

 

Men materialer, items, måter å skaffe gull på osv - vil stort sett alt bli irrelevant når exp kommer? Utenom hvis man vil levle professions og sånn da sikkert.

 

Så garrisons blir helt borte i legion, eller skal Max lvl chars fremdeles bruke dem?

 

Gjorde broken store questet i stad ?

Lenke til kommentar

Det å kjøre dungeons til level 60 også levelle til level 100 er jo en fin måte å få oppleve innhold på det, men du vil jo neppe rekke å nå level 100 før Legion starter 30. August så da blir det jo fort poengløst.

 

Materialer osv blir helt annerledes med ny expansions da det fører med seg nye materialer osv.. Det vil jo også komme nye måter å skaffe gull på osv.. Så ja, alt blir jo egentlig nytt med ny expansion så perioden nå og frem til 30. August så er jo alt i et lite vakuum.

 

Professions skal du jo ikke trenge å levelle om du benyttet level 100 boost? Så lenge karakteren du boostet var over level 60 og hadde primary og secondary profession fra før av så skal jo profession også ha blitt boostet til maks level.

 

 

Garrison er ikke borte i Legion, men med Patch 7.0.3 så nerfet Blizzard de sønder og sammen så de ikke lenger har noen verdi. Grunnen til dette skyldes først og fremst at Garrisons har vært en fiasko i form at det har fått alle spillere til å holde seg i sin egen Garrison hvor ingen kan se dem. Garrison har vært latterlig OP i Warlords da det var den mest effektive måten å skaffe ressurser til professions og man kunne farme opp 25 followers, alle med Treasure Hunter perks om gjorde at de fikk mer gull i fra Garrison oppdrag og nærmest bade i gull på null, komma, ingenting.

 

Nå har Blizzard, med god grunn nerfet mengden med materialer du kan få til professions noe voldsomt så det ikke lenger er attraktivt, og de har fjernet hele muligheten for å tjene gull via gold missions fullstendig. Dette er jo ene og alene for å sørge for at folk skal slutte å bruke Garrisons i Legion, da de selv innser at hele Garrison systemet var en feiltagelse.

 

 

Garrisons vil fremdeles være der, men de er redusert såpass at de har null verdi. Og innholdet i Legion vil jo ikke omhandle bruk av Garrison i det hele tatt.

 

 

 

EDIT:

 

Om du vil tjene gull før Legion kommer så er den mest effektive måten å først ta endel Demon Invasions så du får opp item level. Så fort du nærmer deg item level 685+ så kan du farme Firelands som er et RAID du finner i Mount Hyjal.

 

Måten du farmer Firelands er at du setter den til 25-man Heroic, også dreper du alt av trash mobs som er på den store åpne plassen rett etter du har gått igjennom portalen. Bare få aggro på en bunke av de, AoE dem ned og drep alle trash mobs og loot dem og selg alt for gull. Det er faktisk en vendor rett innenfor portalen.

 

IKKE drep en eneste boss. Så fort du har drept brorparten av alt trashet på den åpne plassen, så går du ut og resetter RAID'et, går inn igjen og dreper alt på nytt og sånn fortsetter du. På denne måten så skal du normalt klare å tjene minst 1800 gull per time.

 

 

Det er en av de mest effektive måtene å tjene gull på per dags dato. Blir jo fort veldig kjedelig, men om du ikke har noe særlig med gull på karakterene dine så er det jo noe du kan gjøre i en liten periode bare for å få bygget opp litt gull før expansion.

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar

Har bestemt meg for å starte helt på scratch med Warcraft. Starte en ny karakter som blir min main, og levle den fra 1-100 (eller hva maks level er). Og må innrømme at jeg gleder meg voldsomt til det. Må først bare få på plass en ny maskin, men etter det blir det full peising. Har ikke spilt siden Cataclysm, så det blir nok en grei måte å sette seg inn i spillet på. Kommer ikke til å ha noe hastverk med å komme meg til det nye innholdet heller. Skal virkelig nyte spillet denne gangen.

Lenke til kommentar

Alternativet til å raide firelands, er bare å kjøpe gull fra Blizzard. Er no stress, og koster ikke SÅ mye, alt tatt i betraktning. Hver gang jeg starter en ny char på en ny server, kjøper jeg en WoW Token fra in-game shop, og selger den på AH for hva enn det går for. Ser ut til å gå for mellom 50k og 90k, ut fra hva jeg har fått de forskjellige gangene.

Lenke til kommentar

Hver gang jeg starter en ny char på en ny server, kjøper jeg en WoW Token fra in-game shop, og selger den på AH for hva enn det går for. Ser ut til å gå for mellom 50k og 90k, ut fra hva jeg har fått de forskjellige gangene.

takker og bukker :D har så si spilt gratis siden de kom ut :p

Lenke til kommentar

Akkurat nå som dette pre eventet går. Så får man god xp fra å ja bare være i en sone der en invasjon går. Slik jeg tar opp et par alter nå. Bare får de til der en av invasjonene er. Og finner på noe annet i 20 minutters tid. He he. Får jeg kister som gir items på mitt lvl. Og ja nesten et level i xp.

 

Er mulig det blir endret, mengden med xp man får fra invasjonene.

 

Og de to kistene man får fra en slik invasjon kan man fint spare til man blir level 100. De scaler etter hva level man er når man åpner de. Så venter man til 100. Så får man ting med ilvl 700 fra de.

Lenke til kommentar

Må ærlig innrømme at jeg har logget på et par alts, de er dog allerede level 100 så mengden EXP man får via Invasions kjenner jeg ikke til. Men jeg har også bare plassert disse i sonen hvor en invasion foregår og gjort andre ting og så kommet tilbake og åpnet kistene med ilevel 700 utstyr :p

Lenke til kommentar

Det er vel slik nå at bare du spiller får du fulle sett med 700 gear som quest rewards som replacer alt det gamle du hadde på deg? Trenger ikke gjøre masse rare mythic raid dungeons og sånn skit som krever X itemlvl for å bli med i?

 

Driver og snuser på å gjenåpne kontoen min etter 2 års dvale.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Du skaffer deg fult sett med ilevel 700 utstyr ganske så raskt. Minus en trinket, og en ring da de er unique-equipped så du kan kun equippe en av de. Noe som føles utrolig meningsløst for å være helt ærlig, vet ikke hvorfor de fremdeles insisterer på å ha det systemet. Og hvis du spiller Mage, Warlock eller Priest så er du litt handikapet da Blizzard endte opp med å skrape ilevel 700 Staff som egentlig skulle bli lagt til, så spiller du Mage, Warlock eller Priest så vil du få one-hand sword, mace eller wand men ingen ilevel 700 off-hand.

 

 

Men ja, du logger inn, starter på Broken Shore som tar deg 15-30 minutter, og det gir deg vel en ilevel 685 ring og trinket. Deretter går du videre på Demon Invasions som gir deg (så frem til du har hele invasion) en liten kiste og en stor kiste. Den lille gir deg vel 1x ilevel 700 item, mens den store gir deg 2x ilevel 700 items + at begge gir deg litt Nethershards. Du vil også få Nethershards av å drepe bosser underveis i Invasion.

 

Nethershards er currency som du kan bruke til å kjøpe ytterligere ilevel 700 gear. De koster bare 50 shards per piece, og om du er aktiv i en Invasion så ender du gjerne opp med minst 100-200 shards per Invasion.

 

 

Det å få full sett med ilevel 700 fra kistene er nok urealistisk, da må du nok farme Invasions en god stund. Men alt kan bli kjøpt fra vendor med shards så du vil normalt klare å få deg fult sett etter å ha tatt 4-6 Invasions. Og våpnet du får, eventuelt de to du får om du dual-wielder har også items som kan oppgradere item level. De har 6 trinn (du starter på trinn 1), hvor de øker item level med 5 for hver oppgradering så du kan ende opp på ilevel 725 på våpnet/våpnene.

 

Men de er litt værre å farme, du kan være heldig å få upgrade items som drop fra kistene. Men disse er noe mer sjeldne, og disse kan kjøpes ifra vendor men koster heler 150 shards så spesielt om du dual-wielder så må du belage deg på litt farming om du ønsker å få begge til ilevel 725.

 

 

 

Men ja, det å få karakteren din opp på ilevel ~700 er latterlig enkelt med Demon Invasions. Så har du noen karakterer du ønsker å få raskt opp ilevel så er det bare å starte nå.

 

 

Men alt er jo egentlig poengløst, da Legion komemer 30. August og etter 2-3 timer i Legion og du er level 104 så vil jo de fleste questrewards være på ilevel 745 eller noe. Og siden alle levelling zones i Legion skalerer, så er det jo ingen forskjell på om du tar zoene som level 100 eller om du tar de som level 110 og det er ingen forskjell om du tar de med ilevel 600 eller ilevel 800. Alt skal skalere på level og item level så det skal være mer eller mindre identisk for alle, uansett level og item level.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...