Jump to content

TB-Iceman

Medlemmer
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

95 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3650 profile views
 1. Digget faktisk det spillet selvom jeg aldri har vært noen faen av den typen spill, men humoren og utføringen var rett og slett veldig bra!
 2. Gleder meg til The Burning Crusade, nye raser, professions, flygende mounts, nytt pvp-system, nye battlegrounds or arena.
 3. Noen tips hvordan dette kan fikses? Vanskelig å komme til når den står mot "veggen" så får jo ikke akkurat bare skrudd en ny skrue. Merker det ganske godt at trinnet er løst når man går på det.
 4. Er også et problem at det er installert downlights (som har laget svimerker på benken) og var jo enormt brannfarlig før jeg byttet pærene til LED, tviler på at det er en elektriker som har installert de for å si det sånn.
 5. Er nettopp flyttet inn i en loftsleilighet, kjøkkenet har en litt spesiell løsning med sponplater som vegg bak kjøkkenbenken. Det er jo ikke så gunstig med tanke på at det er kommet vann på benken bak vasken og veggen går litt i oppløsning. Så vi prøver å pønske ut en løsning. Burde vi bare pusse ned, spakle og male på nytt? Skjære ut platen og sette inn nytt? Sette inn en kjøkkenlist og bruke silikon?
 6. Linken til «Hall of Fame» funker ikke, når vant forresten et norsk lag? Er det slik at de "sterkeste" lagene i norge ikke har lyst til å stille?
 7. Burde jo være ganske klart at QPAD har gått over til å produsere billig dritt dessverre. Ikke-mekaniske tastatur og billige headset som jeg ikke hadde brukt selv om jeg hadde fått betalt for det. De nye QH-20 og QH-25 headsettene er flaut dårlig, de har gått fra å selge gode kvalitetsprodukter til å selge mannskit i håp om at folk skal bli lurt på grunn av tidligere tillit til merkevaren.
 8. Turnering i FIFA 20 med plass til 16 spillere. Starter 6. november - 22:00 Gå til turneringssiden
 9. Tenker at alle de største aktørene her til lands har prøvd å "satse" på e-sport for så å legge ned satsingen etter for eksempel en sesong med Telenor/telialigaen. Hvor mange ganger har ikke TV2, VG, Discovery, Nettavisen (?), NRK kommet og sagt at vi skal satse på e-sport?
 10. Det er snakk om Firelands ikke Molten Core, tror ikke det blir noe problem med tanke på at de andre timewalking-raidene ikke har hatt slike problemer.
×
×
 • Create New...