Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det bare jeg som tilsynelatende ikke betaler noe som helst for å skrive ut?

Du kjenner sikkert til at du får en kvote pr. semester, og kan sjekke hvor mye som gjenstår. Hvorvidt dine utskrifter teller på denne kvoten vil avhenge av om skriveren omfattes av kvotesystemet. IT-avdelingens hodepine er at det finnes ganske mange skrivere rundt om på de ulike campus, som drives av ulike enheter med egen kontaktperson. Hvor mange som er tilgjengelig for studenter? Tja, ikke godt å si. Rundt 80 skrivere er så langt knyttet til kvotesystemet, og det er de som er lettest tilgjengelig (både for studenter flest og hvor enkelt det er å få kontakt med kontaktpersonen) som har blitt innlemmet først. Har du tilgang til en veldig adgangsbegrenset datasal med egen skriver er sannsynligheten større for at du kan skrive ut helt gratis uten å tenke på kvoten, men nye skrivere innlemmes stadig slik at det blir færre muligheter til å unndra seg kvotesystemet.

 

Endret av Horrorbyte
Lenke til kommentar

 

Det er jo litt pussig. Jeg har ærlig talt ikke selv skrevet ut på en skriver som er knyttet til kvotesystemet, for jeg har tilgang til skrivere som ikke er tilknyttet, men det kunne vært interessant å prøve. Har du sjekket her at utskriftene ikke er registrert?

 

Sånn ellers vil nok Orakel sette pris på en e-post om det, med brukernavnet ditt og hvilke skrivere det er snakk om.

Lenke til kommentar

Hva er grunnen til at man ikke kan bytte direkte fra en siv.ing linje til Indøk? Satt å snakket med en kollega om dette i dag, da jeg mener at det var mulig for noen år siden (7-8 år), eller husker jeg feil? Mener jeg hadde et par kompiser som først søkte seg på datateknikk (lavt snitt), og bare hoppa over til Indøk på andre året.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...