Jump to content

Twinflower

Medlemmer
 • Content Count

  5974
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Twinflower last won the day on October 11 2015

Twinflower had the most liked content!

Community Reputation

3466 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

48411 profile views
 1. Konsesjonen fra Statnett er på 170 MW. Det er ca 1,5% av Norges totale effektforbruk.
 2. Ja, du har rett i siste avsnitt. Vekter er som regel ansatt i et vekterselskap og ikke direkte hos kjøpesenteret.
 3. Kjøpesenteret er arbeidsgiver til vekter, eventuelt den butikken som opprinnelig har engasjert vekteren.
 4. Jo, det er akkurat det som skjer: Arbeidsgiver/kjøpesenter er rammet siden de ikke har vektere og prøver å omgå konsekvensen av streiken ved å hente inn uorganisert arbeidskraft. Det er ikke ulovlig, bare dårlig gjort. At *forbrukere* omgår streiken er en helt annen sak; de er ikke en del av trepartssamarbeidet (stat/arbeidstaker/arbeidsgiver).
 5. Ja, arbeidstakere står fritt. Det gjør forsåvidt arbeidsGIVERE også, men det undergraver trepartssamarbeidet som hele det norske arbeidslivet er tuftet på. https://no.wikipedia.org/wiki/Streikebryteri
 6. Nei, det mener jeg ikke. Men dersom butikken må stenges pga de ansatte er tatt ut i streik og kjøpmannen deretter henter inn annen arbeidskraft så er det streikebryteri.
 7. Om man opphever streikens konsekvenser så er det streikebryteri.
 8. Vel, jeg begynte jo med å kjøre Thaiphoon og RyzenCalc for å finstille DRAM-timing, men jeg ble så lei av å cleare CMOS til slutt at jeg bare valgte det første og beste OC-oppsettet og fikk nøyaktig samme resultat i AIDA64 sin memory benchmark (rundt 75ns, jeg har tydeligvis vært litt for kjip på minnebrikkene). Spakene i Afterburner gir enten noen ekstra hundre poeng eller en snarlig reboot, og jeg har til gode å finne sweet spoten som gir høyest ytelse stabilt. Men igjen, siden jeg ikke gamer så gjør jeg det mest for nysgjerrighetens skyld og jeg føler meg egentlig fornøyd med hvordan ting er akkurat nå.
 9. Det så ikke så halvgærnt ut egentlig. Synd ikke alle som selger gamingPCer på Finn o.l. bruker slike resultater istedenfor å skrive "drar 1200 FPS i Fortnight med alt på ultra" og andre enda vagere statements. Jeg ser at resultatene jeg får varierer med 5-600 poeng fra gang til gang, usikker på hvorfor. Det kan være bakgrunnsprosesser og liknende jeg ikke har slått av.
 10. OK, jeg fikk 11551 i TimeSpy og 24240 i Fire Strike. Det er vel innafor når jeg ikke driver med annen overklokking enn å trykke på en OC-knapp i bios og drar litt i to spaker i MSI Afterburner.
 11. Takk for at du tok deg tid til å svare. i hvilket område bør jeg ligge i Firestrike og Time Spy?
×
×
 • Create New...