Jump to content

Twinflower

Medlemmer
 • Content Count

  5932
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Twinflower last won the day on October 11 2015

Twinflower had the most liked content!

Community Reputation

3449 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

47279 profile views
 1. Kan man ikke tilføre masse fra f.eks månen istedenfor å sende det opp fra jorden?
 2. LFL for hydrogen er 4% og går helt til 75%. Blandingsforholdet er dermed ganske fort godt nok til antenning. Videre er ca 7% av avgassene for denne typen batterier nettopp hydrogen.
 3. Ikke utenkelig med intern vannlekkasje ved hurtigkoblingene til batterinodulene med påfølgende kortslutning i intern DC-buss og thermal runaway på grunn av dette (ingen vern/sikringer der). Videre kan det tenkes at man fikk hydrogenlekkasje etter den første brannen var slukket og at det var dette som førte til den voldsomme eksplosjonen fredagsmorgen. Denne typer batterier slipper ut avgasser med ca 7% hydrogen ved og trolig etter thermal runaway. Ideelt sett skal slike gasser gå i eget eksosanlegg til friluft, men brannen kan ha ødelagt membranen og muliggjort lekkasje av hydrogen til batterirommet. Men dette er kun spekulering.
 4. Er det på Oslo børs? I så fall kan du ikke trekke salget etter ordren er gjennomført.
 5. Jeg skjønner hva dere mener. Det jeg er ute etter er totalt antall forsøk, selv om det høres håpløst ut. Grunnen er at jeg er så grenseløst fascinert over kompleksiteten og snedigheten til hvordan mennesker (og egentlig de fleste andre organismer i dag) fungerer at jeg lurer på hvor mye som skulle til for å komme dit man er i dag. Hvis man ser på animasjoner/dokumentarer om hvordan celledeling eller immunforsvaret fungerer så er det så fantastisk at jeg *nesten* kan forstå de som fornekter Darwin og heller gir troen sin til intelligent design. Det samme kan sies om insektkolonier , regnskogen, soppfauna osv osv. Desto flere dokumentarer og forklaringer jeg ser desto mer målløs blir jeg. At det i det hele tatt er mulig er langt forbi min fatteevne.
 6. Problemet med antakelsen til Simen1 er at den ikke tar med alle parallelle og mislykkede forsøk.
 7. Jo, jeg hadde omtrent samme størrelsesorden i hodet, men var usikker på om det var så enkelt.
 8. Har det noen gang blitt forsøkt å anslå hvor mange iterasjoner naturen brukte på å utvikle det moderne menneske fra første flercellede organisme? Har det blitt forsøkt å lage en simuleringsmodell for å se hvordan den ville gjenskapt evolusjon eller er vi fremdeles milevis fra nødvendig datakraft for slikt?
 9. Ja, men denne funksjonen er relativ ny og hindrer deg ikke i å dulte borti veggen du nettopp parkerte foran om du kommer borti gassen
 10. Fordelen med creep er at du vet at bilen står i gir siden den triller selv om du slipper foten fra pedalen. Da lærer man seg å bruke park og man har fordelen med å finjustere rygging etc kun med bremsen. Det er nok av eksempler fra de som ikke har creep aktivert og glemmer at bilen står i drive for så å komme borti gasspedal mens de diller med noe og parkerer bilen langt inn i nærmeste busk eller husvegg.
×
×
 • Create New...