Jump to content

N1ko

Medlemmer
 • Content Count

  3543
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

836 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Flott anmeldelse, gleder meg masse til å få startet på dette så snart eksamenstiden er over!
 2. Ser ikke for meg at dette vil fungere. Hvis du kun har 1 port i toppen, og denne skal ha en "internal tube" så har du jo ingen plass å etterfylle og lufte res'n på. Du må vel ha en multiport topp for å kunne bruke et slikt dykkrør. Glemte helt av at jeg hadde spurt om dette. Planen er en t-blokk noe høyere enn reservoaret som skal monteres vertikalt, så trenger bare et inline res med en inngang og utgang. Internal tube trenger jeg så jeg slipper å høre lyden av en foss inni reservoaret. Ting blir ikke symetrisk dersom reservoaret ikke har inn og ut på midten... Btw, vet ikke om det her er innafor reglene, men det er ikke tilfeldigvis noen som har et skjermkort med vannblokk (680 eller bedre) de vil selge for en billig penge?
 3. Er på utkikk etter et tube-reservoar (15cm +/-) som kun har en port på midten av toppen og bunnen men som også har mulighet for sånn rør inni reservoaret slik som bildet under. Forslag?
 4. @Twinflower, folk sier at man må ta øvingsopplegget på nytt dersom man stryker 3 ganger, har ikke noe kilde på det though. Forresten, noen som vet hvor strenge krav det er for å få utveksle? EDIT: Fant ut av det. på UCSB er det førstemann til mølla konsept. Karakterer spiller ingen rolle. Tenker å ta 3. klasse av Kybernetikk og Robotikk på UCSB.
 5. Fuck, presterte å forsove meg til ExPhil i dag. Hvor mange ganger kan man egentlig stryke på en eksamen? Det er mange som sier 3 forsøk, men jeg finner ingen ting om dette på NTNU sine sider?
 6. Som folk sikkert har fått med seg, har NTNU studenter fått tilgang på 100TB skylagringsplass. Er det noen som har noe innsikt i hvordan dette fungerer teknisk, og hva som evt. vil skje når man er ferdig med studiene? Hvor er dataene fysisk lagret, på NTNUs egne servere eller på Microsofts servere? Hvor stor båndbredde får man? Er smålig fasinert av potensialet til 100TB lagring.
 7. Noen som har en formening om dette spillet bør spilles med håndkontroll (på pc) eller mus/tastatur?
 8. Hmm. Kjører for øyeblikket kun batterivann fra biltema i loopen, uten noe tilsatt. (Har ikke klart å komme meg ned til DI og kjøpe den antibac greia enda). Hva er det dere egentlig anbefaler å kjøre i loopen? Liker å holde det billig sånn at jeg kan draine og endre på loopen uten å få dårlig samvittighet. EDIT: Sinnsykt irriterende at man ikke kan styre DC vifter på CPU_FAN og CPU_OPT på Z77. Tror dog jeg fant ut at viftesituasjonen, blir å bytte ut AP15 på radiatoren med Corsair SP120 PWM (noen som har erfaringer med disse??) og bruke AP15 som casefans forran. Da trenger jeg bare en eksosvifte med høy airflow, så er jeg good!
 9. Jeg vil anbefale å gjøre en fullstendig reinstallering av OSX. Det er rimelig enkelt, følg Apple's egne guide.
 10. Stilige de eLoop viftene, men hvite vifter er no-go. Ser at Aquatuning har noen Phobya eLoops i svart, noen som vet om dette er samme kvaliteten og ytelsen som Noiseblocker? Egentlig ønsker jeg meg noen GT AP-15 for å matche resten av viftene i kabinettet, men disse skal ikke være lette å få tak i!
 11. Noen som kan anbefale noen gode 120mm vifter som fungerer bra i kabinetter som Define som har lukket front, men luftinntak på sidene? Er ute etter noen skikkelig kraftige, da støynivå under load ikke er et problem. I idle pleier jeg å bruke 0 RPM mode i AI Suite uansett. Det er viktig at de fungerer bra med lite tilgang på luft, da jeg skal bruke de i fronten på Phanteks Enthoo Evolv.
 12. Skjermkortet som står i nå er brodern sitt, så med en gang han trenger det tilbake blir det fort et 980 ellernoe annet spennende i loopen. Outlettene på radiatoren er faktisk ikke rette, som fører til at om jeg setter et rett rør inn i fittingen blir de stående litt på skrå. Når jeg tenker meg om burde jeg bare lagd en liten bøy på det ene røret...
 13. Tok meg endelig tid til å ta noen bilder:
 14. På EK sine nettsider kan du se hva de forskjellige pakkene inneholder. Alle komponentene er forskjellige, og X-kittet inneholder noe mere avanserte komponenter. Personlig startet jeg vankjølingseventyret med L-kittet (gamle versjonen for et par år siden) uten noe tidligere erfaring. Komponentene du får med i L-kittet er mer enn gode nok, så det er et godt sted å starte. Husk også at vannkjøling er 100% modulært, så du kan bytte ut enkelte komponenter senere om du skulle ønske det. Det er en kis på Finn som selger L-kittet på finn (med en ekstra GPU blokk) for en tusenlapp hvis du skulle vært interessert i å få det enda billigere.
×
×
 • Create New...