Countryman Skrevet 18. november 2015 Skrevet 18. november 2015 Hva gjør jeg med livet mitt? Du gjør det du har lyst til å gjøre - det er livet Fikk den samme "beskjeden" her om dagen da jeg trengte utskrift ang. oppmøte for å få tilbakebetalt kroner ifra jobben (som sponser) - 55 oppmøter på 2mnd. 1
Skosåle Skrevet 18. november 2015 Skrevet 18. november 2015 (endret) Herlig! Godt flere prioriterer trening så høyt Men fy så mye man må trene for å få resultater. Skulle tro en som trente så mye så ut som Greg Plitt (R.I.P ), men det kommer jeg nok aldri til å gjøre gitt. Da må det noe skikkelig 'kosttilskudd' til iallefall! Endret 18. november 2015 av Kjetil_90
Nevvis Skrevet 19. november 2015 Skrevet 19. november 2015 Nærmer seg endelig slutten på proteinpulveret, og tenkte å prøve ut litt mer kvalitet. Er alt av MyRevolution og TN bra saker? Mener disse var de som ble nevnt tidligere som var fair når det gjaldt innholdsdeklarasjon osv. Gjelder det isåfall alle variantene deres? Og i den anledning, kasein vs myse? Dukien? Gidder ikke lese tvilsomme artikler fra bodybuilding.com, t-nation osv. som alle peker i hver sine retninger...
Dukien Skrevet 19. november 2015 Skrevet 19. november 2015 (endret) Myse fører til raskere stimuli de første 2t, mens kasein totalt viser de samme resultatene bare over >3t Forskjellene i opptak mellom disse er heller ikke så store som det gis inntrykk av. For myse (tatt alene) er rundt 10 +/- gram per time raskere enn kasein; 6 +/- gram per time (alene). I det store bildet er begge to et like bra valg, selv om retrospektivt har vært mye interesse for myse grunnet dens høyere innhold av leucine. Har du problemer med å få spist etter treningen / lang tid kan myse bli mer hensiktsmessig. Er det ment som supplement i andre perioder i dagen kan kasein være å foretrekke. Endret 19. november 2015 av Dukien
War Skrevet 19. november 2015 Skrevet 19. november 2015 (endret) strongr(tn) og myrevolurion er bra ja. Siden M og K har sine kvaliteter bruker jeg myoprotein med 50/50 , samt det er av isolat. Men jeg er litt lat, så mryker myos gainer, også isolat, men det tekker proteinbehovet sammen med kosten så bra at jeg nesten ikke rører rene proteintilskuddet. I desenber (was..) desember har vel tn alltid prozyme ol på julekalenderen Endret 19. november 2015 av War
Dufen Skrevet 19. november 2015 Skrevet 19. november 2015 http://www.norkost.no/products/activate-elite-gold-isolat-3000gBedre konistens enn både MYREV og TN, rett og slett som oboy og drikke i motsetning til MYREV og TN som knaser litt. Vet ikke hvorfor, TN som smakte så sinnsykt godt før...
War Skrevet 19. november 2015 Skrevet 19. november 2015 Kjempebra, helt til shake nr 5 dag 63 og man spyr. tn/myo har som hovedmål å være mest mulig nøytral, så man kan drikke shaken etter 14 år også eller 40 år. Ellers ganske bra blanda det produktet, og ja tn var bedre før, men de måtte endre korna siden de kom dårlig ut i noen tester når en røbett-farge-klump kom på 30x størrelsen på korna drepte hele testen og labben trudde det var røbetter med proteinsmak.
Nevvis Skrevet 19. november 2015 Skrevet 19. november 2015 Tar det hovedsaklig kun etter trening, men hender jeg mekker meg en slags gainer shake i forbindelse med sykkeløkt, så 50/50 høres mest praktisk ut da. Tror jeg har ganske lav terskel hva konsistens angår. Har brukt whey-80 fra star nutrition til nå. Skal være litt tyggemotstand!
Countryman Skrevet 19. november 2015 Skrevet 19. november 2015 Ting som funker smaker som regel fysj-og-føy
War Skrevet 19. november 2015 Skrevet 19. november 2015 svartefredag på norkost er 40-80% på hele sjappa. der kan man gjøre et kupp
Primer4 Skrevet 19. november 2015 Skrevet 19. november 2015 Hva med å bruke en kran? I arbeidslivet er ofte sjauing, løfting og lemping mye mer gunstig enn kran kan nevne tre vesentlige punkter som går igjen. 1: 1500-2000,- i timen for leie av mobilkran med fører. 2: vanskelig og komme til med kran av forskjellige grunner. 3: Ofte går det mye saktere med kran pga. stropping og anhuking, og det at kranførere ikke tør løfte like fort som folk. Ett bedre spørsmål er hvorfor jobbe i ett yrke der man må løfte på ting?
SKAÐI Skrevet 19. november 2015 Skrevet 19. november 2015 Så fint for dere da, jeg trener utelukkende for å få pult mer. 7
discostu Skrevet 20. november 2015 Skrevet 20. november 2015 svartefredag på norkost er 40-80% på hele sjappa. der kan man gjøre et kupp Det ryktes om at nordkost er på vei til graven, men man skal aldri si aldri.
War Skrevet 20. november 2015 Skrevet 20. november 2015 Holder vel ut uka hehe, ta betal ved levering
BMWCoupeFtw Skrevet 20. november 2015 Skrevet 20. november 2015 Hva gjør dere med tanke på hard hud og får å unngå at det rives av? Har lest at man må passe på å ikke få for mye hard hud, så å feks bruke sandpapir å "slipe" det ned anbefales. Dog er det utrolig tungvindt, så jeg bruker heller en veldig skarp saks!
BenWhittaker Skrevet 20. november 2015 Skrevet 20. november 2015 Hva gjør dere med tanke på hard hud og får å unngå at det rives av? Har lest at man må passe på å ikke få for mye hard hud, så å feks bruke sandpapir å "slipe" det ned anbefales. Dog er det utrolig tungvindt, så jeg bruker heller en veldig skarp saks! Slet lenge med at jeg rev av hud i hendene inder markløft, men endret grepet og problemet var løst. Hvis det er her du sliter, prøv å legge stanga lengre ned mot roten av fingrene, og ikke midt i håndflaten. Da får ikke stanga dratt med seg og revet av huden under løftet.
Nevvis Skrevet 20. november 2015 Skrevet 20. november 2015 Her er en video av de Lærevillig nevner: Sånn ellers så pleier jeg skrape av det som lar seg gjøre mens eg dusjer. Hendene mine er av den klamme typen som krever 1kg kalk hver økt, så mulig det skrapes noe mer av under trening enn for andre.
Dufen Skrevet 20. november 2015 Skrevet 20. november 2015 (endret) Hva tenker dere om meget ensidige proteinkilder? Klarer ikke å finne noe slags stoff om temaet. Om en henter mesteparten av sitt proteininntak fra la oss si melk, skyr, kesam, whatever. Kan man få mangelsymptomer av noe slag? Gitt at en spiser grønnsaker til fisk, kjøtt og fugl til middag ellers... Endret 20. november 2015 av Dufen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå