Jump to content

discostu

Medlemmer
 • Content Count

  3216
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1077 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. IPS! leste litt om det for en stund siden og kom frem at jeg ikke helt så nytten. ser dog de har endret, max 15k året men forbedret (??) skattereduksjon.. forstår ikke helt konseptet, men er det nå blitt en god / must sparegreie? Iallfall mtp pensjon?
 2. Noen som vet om Ikano Visa (2% rabatt på dagligvarer) kan knyttes opp mot trumf?
 3. Bumper en litt gammel tråd, men funker noe slikt? Eller er det bare "søppel"? Skum"kanon" fra thansen som kobles på vanlig hageslange
 4. discostu

  Elbil-tråden

  Ok, takk for tips. Jula var egentlig bare et "billigbutikk" eksempel, skal kikke litt på bilpleiekongen / garasjetid. Så var det å undesøke hvilken høytrykksspyler man bør kjøpe da...
 5. discostu

  Elbil-tråden

  Ikke heeelt elbilrelatert (utenom at man ikke finner folk som vasker bilene sine så ofte som tesla eiere).. Er det noe i veien for å kjøpe produkter på jula? (avfetting, felgrens, shampo osv) eller er det nono?
 6. discostu

  Elbil-tråden

  Ah, da er jeg med. Jo, det er en mulighet, men er jo noe risiko involvert mtp man ikke vet hvor populær bilen blir, samt bør man da helst gå for 4wd og active + noe som fordyrer bilen (og risikoen) enda mer for potensielt å tjene kanskje 50 000.
 7. discostu

  Elbil-tråden

  Slik ting er nå kan man tjene litt på elbil pga leveranseproblematikken, men tviler vel litt på at noen kjøper en elbil pga sjeldenheten? Neste gen toyota vil jo bare inneholde forbedringer, feks større ombordlader osv. Så, er det jo det faktum at selger man bilen må man jo ha en annen, hvis alle elbiler er overpriset på bruktmarkedet som nå er man egentlig like langt
 8. discostu

  Elbil-tråden

  Står egentlig på venteliste med den nye Toyotaen og skal inn til forhandler møte om en ukes tid, men begynner egentlig bli litt usikker.. Merker 450k for rimeligste modell sitter litt langt inne, 411+ 20-30k for vinterhjul og 10-15k for hengerfeste. Var snakk om noe låneavtalegreier fra Toyota hvor man fikk vinterhjulene inkludert, men er vel en grunn til at man får det. Nettopp fordi avtalen er dyr. Samme med leasing, men leasing er jo som å kaste penger ut av vinduet. Vurderer faktisk å gå bort i fra hele elbilplanen og kjøpe en brukt fossil, heller vente til noen av dagens elbiler med god rekkevidde kommer på bruktmarkedet og leveranseproblematikken roer seg ned.
 9. Gode tips, takker. Føler jeg har relativt balansert program med push/pull, begynt å ha mer fokus på facepulls iallfall. Yhev har jeg aldri kjørt og generelt lite pullover, tenker du da chest eller lat dominant pullover?
 10. Noen som har tips til smerter i skulder ved benking? vært litt av / på i mange år nå, ikke store smerter liksom men kjenner det litt. Kuttet alt overheadpressing, men kjenner det fortsatt ved vanlig og skråbenk. Kun ene skulderen.
 11. Det er hull, skal monteres en mindre peis der av peismontør, tenkte bare sjekke hva jeg gjør med muren i etterkant
 12. Fjernet en gigantisk eldre peis og tenkte jeg skulle få pusset opp murveggen, men usikker på hva man bør gjøre. Legger ved bilder. Kan man bare pusse med sandpapir og male med maling?
 13. Hva gjør fondssparere om dagen? Kjøper litt og litt? kjøper som normalt? avventer?
 14. discostu

  Elbil-tråden

  Ikke rent el-bil spørsmål, men hva tenker folk om plugin hybrider? Ser det selges noen Outlandere (2019) til ålreit pris, og jeg kjører jo mest småturer... Reviews og slikt på nett sier jo at det skal være en god bil, dog blir litt skremt med all den anti hybrid propagandaen. Ref dyr i drift når batteri er tomt, dyr service, flere ting som kan ryke... Er jo selvsagt logisk, men er det noe hold i det nå? Det lages jo og selges mange hybrider, så kan ikke bare være sorgen?
×
×
 • Create New...