Gå til innhold

Krig og fred

Medlemmer
  • Innlegg

    1 178
  • Ble med

1 følger

Om Krig og fred

  • Bursdag 01. april 1920

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

3 391 profilvisninger

Krig og fred sine prestasjoner

2,1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det kan lese mellom linjene. Du hevder at NATO er skadelig og at Norge (av alle land) har en livsfarlig utenriksminister. Det lukter Kremlin propaganda lang vei av innleggene dine.
  2. Når du setter NATO opp mot Putin og Kina og samtidig setter spørsmålstegn ved hvem som er den gode, så er det ikke en stråmann.
  3. Hva faan slags piss er det her? Du kan ta den kjærligheten din til Putin og Xi og stikke opp der sola aldri skinner.
  4. Kanskje fordi utviklere har modnet hjernebarken sin. Seksualiserte karakterer er utrolig idiotisk, og latterlig.
  5. Hvorfor har (noen) kvinner på 30+ denne absurde besettelsen av kvinner i 20 årene? Dere faller for incel propaganda om at kvinner "mister verdi" etter hvert som de blir eldre.
  6. Helt siden den katastrofale invasjonen og okkupasjonen av Irak har amerikanerne vært veldig forsiktige når det kommer til det å bruke makt i Midtøsten. Så det er av god grunn. Men ikke tro at det ikke legges planer for scenario A, B, C, D, E, og F. Det blir nok bestilt mye overtids pizza i Pentagon i disse dager.
  7. Jo, det har en enorm betydning. Og trær hjelper ikke nok. Utslippene må ned til null hvis livet på jorda slik vi kjenner det, skal overleve.
  8. Økt co2 gjør at trær «hoster» isteden for å puste https://futurism.com/the-byte/trees-struggling-co2 Å forsvare utslipp her med at det er ille andre steder er grønnvasking og rent nyliberalistisk svada. Og plantasje skog, det vi har mest av i Norge (98%) er ikke flink til å absorbere co2 som regnskog, som vi kun har 2% igjen av. Og myrene våre, som også absorberer co2, ødelegger vi så vi kan bygge nye hyttefelt. Vi har en økologisk gjeld, som vi må betale før eller siden.
  9. Joda, nå er også Frankfurt en sentrum i seg selv, og har vært det i århundrer, og Tyskland er en forbundsrepublikk.
  10. Det gjelder absolutt for Norge. Norge er ikke et magisk drømmeland hvor fysikkens lover ikke gjelder.
  11. Det er jo så dumt å si, at 60 dagers utestengelse er en lav straff.
  12. Yup. Jeg har selv sett gjennom eget arbeid hvordan regler ikke gjelder for folk på høyere nivå. I mitt tilfelle så jeg hvordan alt av "husregler" ikke gjaldt for de som befant seg på direktørnivå. Jeg kan bare forestille meg hvor mye spesialbehandling statsråder får.
×
×
  • Opprett ny...