Gå til innhold

Krig og fred

Medlemmer
 • Innlegg

  1 187
 • Ble med

1 følger

Om Krig og fred

 • Bursdag 01. april 1920

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

3 396 profilvisninger

Krig og fred sine prestasjoner

2,1k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Her tror jeg parterapi er løsningen.
 2. En liten økning i drap er ingen indikator på at vi skal ende opp som USA, hvor uskyldige folk skytes ned over en lav sko. Hvis det økte antallet drap i Norge er en indikator på noe som helst, så er det at vi har et helsevesen som ikke klarer å fange opp og behandle psyke mennesker. De fleste av mordene har vært partnerdrap hvor etnisk norske menn har kverket kone og barn. Et svakt helsevesen grunnet NPM er hva vi bør bekymre oss for, og økt privatisering er noe vi bør bekymre oss for.
 3. VI har det så bra at en økning i drap er noe som all merker. Se til dysfunksjonelle land som Russland, der myrdes folk i øst og vest og ingen bryr seg. Så lenge drapene ikke er seriemorder drap, eller tilfeldige folk som blir drept på gata, er det liten grunn til å bekymre seg noe særlig.
 4. Hvis du har kjæreste, så er det ikke puppene dine han liker, men deg. Hvis du fokuserer på one night stands så greit, da kan du bekymre deg over størrelse på pupper. Jeg har hatt kjæreste med størrelse K, og de puppene var helt topp.
 5. Det er ikke alle som er enige med deg om det. Garantert noen som har kjøpt for å leie ut.
 6. Min erfaring er at man finner ikke kjærligheten, men at kjærligheten finner deg.
 7. Kan man merke på deg at man er autist da? Trenger du å i det hele tatt si det?
 8. Det kan lese mellom linjene. Du hevder at NATO er skadelig og at Norge (av alle land) har en livsfarlig utenriksminister. Det lukter Kremlin propaganda lang vei av innleggene dine.
 9. Når du setter NATO opp mot Putin og Kina og samtidig setter spørsmålstegn ved hvem som er den gode, så er det ikke en stråmann.
 10. Hva faan slags piss er det her? Du kan ta den kjærligheten din til Putin og Xi og stikke opp der sola aldri skinner.
 11. Kanskje fordi utviklere har modnet hjernebarken sin. Seksualiserte karakterer er utrolig idiotisk, og latterlig.
×
×
 • Opprett ny...