Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har lest at flodhest er det farligste dyret for mennesker. Er det laget filmer med flodhester?

Flodhest er på 11 plass med 500 drepte mennesker pr år

Mennesker på 2 plass med 437000 drepte mennesker pr år

Mygg på 1 plass med 750000 drepte mennesker pr år

Endret av fo2re
Lenke til kommentar

Ready Player One

 

Filmen bygger på den populære boka til Ernest Cline, og handler kort og godt om en dystopisk fremtid som er såpass elendig at folk heller tilbringer tiden i en virtuell verden hvor de kan bedrive all slags ablegøyer og være hvem de vil. OASIS, som er navnet på denne virtuelle verdenen, blir snudd på hodet når en av de avdøde grunnleggerne av plattformen avslører at han har gjemt tre "easter eggs" i dette byggverket sitt, og at vedkommende som lykkes i å finne samtlige av disse kommer til å arve firmaet hans, og dermed full kontroll over OASIS.

 

Wade Watts er hovedpersonen i filmen, og sammen med sine medsammensvorne deltar han i jakten på disse såkalte påskeeggene. Det blir en heseblesende jakt, hvor deres største konkurrent er det kalde og kyniske firmaet IOI som desperat lengter etter full kontroll over OASIS.

 

Særs bra film, og enhver datanerds våte drøm, spør du meg. Den falt i god jord her, iallfall.

 

8/10

Lenke til kommentar

Har lest at flodhest er det farligste dyret for mennesker. Er det laget filmer med flodhester?

 

Med flodhester? Ganske mange. Med farlige flodhester? Tviler litt. Jeg nevnte dog hjorter, fordi de er enkle å forholde seg til for oss her i Norge. Tror neppe det er så mange som blir drept av flodhester her i Norge, for å si det sånn. :p

Lenke til kommentar

 

Har lest at flodhest er det farligste dyret for mennesker. Er det laget filmer med flodhester?

Flodhest er på 11 plass med 500 drepte mennesker pr år

Mennesker på 2 plass med 437000 drepte mennesker pr år

Mygg på 1 plass med 750000 drepte mennesker pr år

 

Interessant ift. dyr og mennesker.

 

Forurensing forårsaket av menneskets aktiviteter dreper 9 millioner mennesker per år. Av dette er 2/3, altså 6 millioner per år, pga. luftforurensing.

http://www.iflscience.com/health-and-medicine/9-million-deaths-per-year-makes-pollution-the-worlds-most-prolific-killer/

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Hva er dette, den nye zoologi tråden?

 

Nope. Bare jeg som så nok en idiotisk film med drapshaier, og pekte ut at haier generelt er ufarlige for mennesker. Haiene i Deep Blue Sea 2 er riktignok ikke hvithaier, og de er genmodifiserte for å bli ekstremt smarte, så det er å leve med. Men før Jaws var det knapt noen som brydde seg om haier. Hadde Jaws handlet om en drapselg hadde vi nok hatt elgjakt året rundt, og ingen hadde våget å gå i nærheten av skogen. :p

Lenke til kommentar

Duel (1971)

Spielbergs spillefilmdebut er et intenst stykke film, men spenningen uteblir. Det er ikke en direkte dårlig film, men jeg sitter igjen med følelsen av at det bare var et halvhjertet forsøk på å lage en Hitchcock-thriller. At det ikke var noen skikkelig story eller konklusjon trekker ned for min del.

 

4/10.

Lenke til kommentar

White House Down

 

Er ikke en spesielt stor fan av hjernedøde actionfilmer, men at terrorister har ovetatt det hvite huset, og "bare en mann! lololol!" kan stoppe dem minnet for mye om Die Hard til at jeg kunne overse denne lengre. Trengte noe å se, denne er på Netflix, så hvorfor ikke. Dessverre er dette et typisk eksempel på hvorfor jeg sjelden ser hjernedøde actionfilmer. Det er klisjé etter klisjé, gørrkjedelige karakterer uten personlighet, alt for "trygg" historie (til tross for at det er det hvite hus vi snakker om), og fint lite som skiller denne ut fra mengden. Den er helt tydelig en blåkopi... øh, jeg mener "inspirert" av Die Hard, men ikke på en bra måte. Ta alt man elsket med Die Hard, kast det ut vinduet og fokuser nesten utelukkende på det som var ræva, så har man White House Down. Drittfilm.

 

Vurdering: 3/10

Lenke til kommentar

The Death of Stalin.

 

Har det oppstått et slags ekkokammer blant anmeldere og publikum som liker denne? Trakk på smilebåndet og humret veldig forsiktig noen få ganger av ren velvilje fordi jeg hadde lyst å like den, men denne var for min del ikke spesielt morsom eller sjarmerende.

 

Undret meg over noen få publikummer som gapskrattet av scener som ikke var spesielt morsomme. Fikk følelsen av at de lo fordi de hadde fått vite en eller annen plass at dette var morsomt og her burde du le om du hadde god og intelligent humor.

 

Terningkast 2.

Lenke til kommentar

Batman Ninja (2018)

 

Hadde store forventninger til denne amerikans-japansk produserte versjonen av svartkledde helten vår. Ble hypet opp når første traileren kom og virket spennende og originalt. Ble rimelig skuffet når jeg så den i dag. Kunne ha skrevet mer dårlige ting enn gode, men holder det kort for å ikke spoile for mye. Bør nok sees enten man er ivrig Batman-fan eller har halv annen time til overs en dag.

 

5/10

Lenke til kommentar

Oh! Batman Ninja er en film jeg virkelig gleder meg til. Og sånn bortsett fra den anmeldelsen der har jeg utelukkende hørt positivt om den også. Har troa på at den er sånn ca. like bra som Gotham by Gaslight, og det er den absolutt beste Batmanfilmen til nå. Essensen av fethet!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...